Berliini

Berliinin maalauskokoelma vangitsee tämän viehättävän kaupungin upeuden ja vie sinut sinne silmänräpäyksessä. Näissä Saksan pirteästä pääkaupungista kertovissa kuvissa on sekoitus kauLue lisääniita rakennuksia ja muistutuksia kahden maailmansodan tragediasta, ja ne saavat sinut haltioitumaan tuntikausiksi. Kaupunki juontaa juurensa 1200-luvulta, ja historiallisen arkkitehtuurin runsaus tekee tästä upeasta kankaankuvakokoelmasta niin monipuolisen, että se tekee varmasti vaikutuksen kotiisi. Auringonlaskuista ukkosmyrskyihin, moderneista vanhoihin rakenteisiin, kokoelma kattaa tämän kuuluisan kaupungin kaikki osa-alueet.

Berliinin muuri

Brandenburgin portti on varmasti yksi Berliinin tunnetuimmista monumenteista. Se on jaetun Länsi- ja Itä-Berliinin symboli, ja kävijät voivat nousta näköalatasanteelle, josta voi nähdä rautaesiripun taakse. Täällä presidentti Ronald Reagan antoi 12. kesäkuuta 1987 tärkeän käskyn Berliinin muurin kaatamisesta, ja yhdistymisen jälkeen tästä muistomerkistä tuli nopeasti yhtenäisyyden symboli. Brandenburgin portti yöllä -kangaspainatus kuvaa tätä muistomerkkiä kaikessa loistossaan, ikimuistoisena ja pysyvänä esimerkkinä siitä, että hyvä voittaa pahan, ja saksalaisten siviilien luonteenlujuudesta. Kaksi lähikuvaa muurin graffiteista kuvaavat sekä vintage- että modernia tyyliä, ja nämä kangaspainatukset parantavat mitä tahansa sisustusta. Kuvittele vieraidesi ilo, kun he rentoutuvat ja yrittävät tulkita näitä monikielisiä viestejä, jotka kaikki tarjoavat tukea kaupungin itäosassa oleville saksalaisille. Potsdamer Platz rakennettiin uudelleen yhdistymisen jälkeen alkuperäiselle paikalle, joka oli tuhoutunut täysin toisessa maailmansodassa, ja se edustaa nyt uutta Berliiniä. Tämä visuaalisesti upea kangaspainatus, jossa on vaalean ja tumman sävyjä ja jyrkkiä moderneja malleja, kuvaa tämän elinvoimaisen kaupungin uudelleensyntymistä.

Arkkitehtoninen huippuosaaminen

Oberbaumbrücke (eli silta) kuljettaa junia ja liikennettä Spree-joen yli kauniisti rakennettujen kaarien kautta. Se on kaksikerroksinen rakenne, ja sen salaperäisyyttä ja arkkitehtonista erinomaisuutta lisäävät sen tunnusomaiset keskiaikaiset tornit. Romantiikkaa syventää se, että se oli kylmän sodan aikana rajatarkastuspiste, jonka vartijat partioivat joen rannoilla, ja se oli esillä elokuvassa "The Bourne Supremacy". Berliinin horisontti vaihtelee kaikissa sään sävyissä pehmeästä ja hemmottelevasta reippaaseen ja vilkkaaseen, mutta se ei koskaan lakkaa ihastuttamasta katsojaa. Kokoelman kangasmaalaukset tarjoavat tämän kaupungin kaikki puolet, jotka vaihtelevat rauhallisuudesta ja hiljaisuudesta sydäntä sykkivään jännitykseen. Mutta epäilemättä ne ovat ehdottomasti provosoivaa viihdettä. Berliinin seinämaalausten värit sekä mallit voivat yksinkertaisesti sulautua hyvin mihin tahansa sisustustyyliin, joka sinulla on. Näin ollen ei tarvitse huolehtia seinämaalausten sijoittamisesta makuuhuoneeseen, olohuoneeseen tai jopa työpaikalle. Hyvää sisustamista!
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1