Saksa

Saksa tai Saksan liittotasavalta, kuten sen virallinen nimi kuuluu, on maa Keski-Euroopassa. Se on alueen toiseksi tiheimmin asuttu maa Venäjän jälkeen. Se sijaitsee pohjoisessa ItämeLue lisäären ja Pohjanmeren ja etelässä Alppien välissä. Sen pinta-ala on lähes 400 000 neliökilometriä, ja sen kuudessatoista osavaltiossa asuu 83 miljoonaa ihmistä. Pohjoisessa on Tanska, idässä Puola ja Tšekin tasavalta, etelässä Itävalta ja Sveitsi ja lännessä Ranska, Luxemburg, Belgia ja Alankomaat. Sen pääkaupunki ja muuten suurin kaupunki on Berliini. Photowall kunnioittaa tätä historiallista maata omalla Saksa-kangastulosteiden kokoelmallaan. Nämä kuvat kuvaavat tämän hämmästyttävän maan eri puolia ja alueita. Ripusta muutama näistä Saksa-kangastulosteista olohuoneesi seinille, ja tunnet, kuinka tila on täynnä elämää ja elinvoimaa. Perheesi ja rakkaasi ovat varmasti ihastuneita jo pelkkä näiden Saksa-kangastulosteiden näkeminen. He kiittävät sinua vuolaasti siitä, että olet ollut harkitsevainen ja asettanut nämä Saksa-kangastulosteet olohuoneesi seinille.

Myytti Saksassa -kangastulosteet

Saksan tärkein rahoitus- ja kaupankäynnin keskus on Frankfurtin kaupunki. Kun taas suurin kaupunkikohde on Ruhr. Useat germaaniheimot asuivat jo muinaisista ajoista lähtien alueella, josta myöhemmin tuli nyky-Saksa. Jo ennen vuotta 100 jKr. oli olemassa hyvin dokumentoitu Germania-niminen alue. Näistä saksalaisista alueista tuli osa Pyhää Rooman valtakuntaa 10. vuosisadalla. Photowall tekee kunniaa tämän maan historialle "Münchenin taivaanranta", "Berliinin taivaanranta" ja "Osa Berliinin muuria, jossa on grunge-graffiti - Potsdamer Platz" upeassa Saksa-kangastulosteiden valikoimassaan. Näissä kuvissa on tämän suuren alueen tunnetuimpien suurkaupunkialueiden horisontteja. Ripusta muutama näistä Saksa-kangastulosteista vapaa-ajanhuoneesi seinille ja anna tilaan dynaamisuuden ja hauskuuden tunnetta. Videopelien pelaaminen, liikkeiden katsominen ja suosikkimusiikin kuunteleminen ei ole koskaan yhtä kiehtovaa kuin silloin, kun ympärilläsi on näitä Saksa-kangastulosteita. Saatat jopa haluta näyttää muutaman näistä Saksa-kangastulosteista käytävilläsi antaaksesi tälle tylsälle ja ankealle alueelle kipeästi kaivattua väriloistoa.

Historiallinen Saksassa -kangastulosteet

Pohjois-Saksan alueista tuli protestanttisen uskonpuhdistuksen keskus 1500-luvulla. Napoleonin sotien ja Rooman valtakunnan hajoamisen jälkeen perustettiin Saksan liittovaltio vuonna 1815. Ensimmäisen maailmansodan päätyttyä vuonna 1918 tapahtui Saksan vallankumous, jonka seurauksena perustettiin puolipresidentillinen Weimarin tasavalta. Photowall osoittaa kunnioitustaan tässä maassa tapahtuneita merkittäviä tapahtumia kohtaan upeassa Saksa-kangaspainatuskokoelmassaan olevilla kuvilla "Berliner Dom", "Berlin Skyline Panorama" ja "Rainy Morning at Hintersee (Bavaria)". Näissä kuvissa esitellään tämän maan tunnetuimpia ja merkittävimpiä paikkoja. Ripusta muutama näistä Saksa-kangastulosteista oleskelualueillesi ja tunnet olevasi maalaismaisemissa baijerilaisessa kylässä, nauttimassa olutta ja syömässä makkaraa. Jo pelkkä kuva näistä hienoista Saksa-kangastulosteista karkottaa kaikki päivän ahdistukset ja huolet. Voisit myös sijoittaa muutaman näistä Saksa-kangastulosteista yksityiseen työhuoneeseesi tai minikirjastoosi, jotta tuntisit itsesi nykyajan teollisuusmieheksi, joka pohtii kaupunkiensa taloudellista potentiaalia. Näiden Saksa-kangaspainatusten kanssa kotonasi ei tule koskaan tylsää.

Vaikuttavaa ja unohtumatonta

Ensimmäisessä maailmansodassa palvellut nuori korpraali liittyi 1930-luvun puolivälissä Berliinissä kansallissosialistiseen puolueeseen ja puhui niin innokkaasti, että hän valloitti pian keskiluokan sydämet ja mielet. Vuosikymmentä myöhemmin tästä Adolf Hitleristä tuli koko Saksan ylin diktaattori ja Führer. Hänen hallintonsa aikana teloitettiin 6 miljoonaa juutalaista, ja toinen maailmansota alkoi. Neljä vuotta kestäneen sodan jälkeen liittoutuneet vallat kukistivat lopulta Hitlerin joukot ja palauttivat järjestyksen alueelle. Photowall muistuttaa meitä siitä, että jokaisella sukupolvella on omat virheensä ja tragediansa: "Tiergatan Berlin", "Dresdenin taivaanranta" ja "Brandenburgin portti yöllä" kuuluvat sen hienoon Saksa-kangastulosteiden valikoimaan. Ripusta muutama näistä sänkysi yläpuolelle, nukkumapaikkaasi, ja tunnet kuin sulkevasi silmäsi muinaisessa saksalaisessa metsässä. Unesi täyttyvät kuvista valkoisista vuorenhuipuista ja kristallinkirkkaista järvistä, kun makuuhuoneessasi on näitä hienoja Saksa-kangastulosteita. Voit myös asettaa ne esille ruokasalissasi ja kuvitella nauttivasi kevyen ilta-aterian jossakin Salzburgin kylien hienoissa chateausissa.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.