Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-3- päivän kuluessa.

Odotan vain - Canvastaulu - Olohuone

124

aihetta

Pariisi

Sanotaan, että se on maailman romanttisin kaupunki, eikä näitä canvastauluja katsellessa ole vaikea ymmärtää miksi. Näiden canvastaulujen kohdalla on ilmeistä, että tämä valon kaupungLue lisääiksi kutsuttu soihdunkantaja ei koskaan lopeta huoneen valaisemista. Mieleen tulee sanat rakkaus, romanssi, inspiraatio, taide ja muoti, kun katsot luultavasti maailman kauneinta kaupunkia esittäviä tauluja. Rakastu canvasttaulujen kokoelmaan ja nauti taulun välittämästä rennosta tyylistä “je ne sais qouoi”. Tuo kevyt hengähdys ranskalaista tyyliä kotiisi ja huomaat, miten taulun värit ja tunnelma muuttavat huoneesi ilmapiiriin. Jos haluat katsella Pariisia Pixar-animaationa erityisesti Autot-filmissä, meillä on sinullekin canvastaulu! Koe kaupungin idylli, romantiikka ja valo tässä taulussa! Jos motiiveista tulee abstraktisempia, Ranskan pääkaupungin ei katoa millään tavalla, vaan Pariisi muodostaa näiden taulujen sielun! Canvastaulut esittävät Moulin Rougen, tanssijat, Eiffel-tornin ja ranskalaisia muusikkoja, ja ne tulkitsevat täydellisesti kaupungin pohjattoman energian.

Eiffel-torni

Eiffel-torni-aiheiset canvastaulut kuvaavat yksinkertaisesti ja tehokkaasti ja vievät sinut energiantäyteisistä tauluista rauhallisempaan vintage tunnelmaan. Valittavana on uskomaton määrä silmiä houkuttelevia Eiffel-tornia esittäviä canvastauluja, jotka kaikki kuvaavat tätä nähtävyyttä eri kulmista. Negatiivikuvia, lyijykynäpiirroksia, linotauluja...torni on epäilemättä inspiroinut monia valokuvaajia ja taiteilijoita ja on ilo todistaa heidän töidensä tuloksia näissä canvastauluissa. Anna ranskalaisen charmin täyttää kotisi näillä Pariisi-aiheisilla canvastauluilla. Tuo yksi maailman kauneimmista kaupungeista kotiisi - kaupunki, joka on kokenut vallankumouksen, romanssit, kirjallisuuden, taiteen, gargoilit ja enkelit. Eiffel-tornia esittävä realistinen taulu syksyn keltaisten lehtien ympäröimänä tai abstraktisempia kuvia yhdestä maailman merkittävimmästä horisontista... näissä kaikissa canvastauluissa on onnistuttu kuvaamaan kaupungin energia monesta eri perspektiivistä. Värikkäät Pariisia yöllä esittävät taulut kuvaavat yöllistä ihmemaata, tähtitaivasta ja mitä vaikuttavampaa horistonttia. Kahdella eri suodattimella, sininen ja sinipunainen, niistä valitseminen on vaikeaa.

Nähtävyydet

Eiffel-tornin lisäksi canvastauluissa kuvataan vaikuttavaa Sacre Coeur -katedraalia kaikessa suuruudessaan. Toisissa taas kuvataan Riemukaarta. Lähde kävelylle sateisen Pariisin kaduille ja nauti maailman romanttisimman kaupungin ilmapiiristä, kun katsot taulussa olevaa sateenvarjoa. Uppoudu näihin tunnettuja nähtävyyksiä esittäviin kuviin, jotka ovat niin tyypillisiä tälle kaupungille, omassa kodissasi. Anna Ranskan pääkaupungin kauneuden ympäröidä itseäsi ja muistele tekemääsi matkaasi sinne tai uneksi matkustavasi sinne eräänä päivänä koska kuten yhdessä taulussa sanotaan: “idea odottamisesta tekee siitä jännittävämmän”. Pariisilainen canvastaulujen kokoelma on todellinen ilo silmälle. Kokoelma käsittää laajan valikoiman erilaisia tunnelmia ja perspektiivejä pariisilaisella teemalla ja siitä löytyy kollaaseja, postikorttimaisia motiiveja, sateenkaarenvärisiä horisontteja, öljymaalauksia, vanhoja valokuvia, moderneja mustavalkoisia valokuvia ja joissa perspektiiviä on vaihdettu siirtämällä vain lamppua. Historiallisista nähtävyyksistä ja maailman ihmeistä henkilökohtaisempiin rauhallisiin hetkiin, nämä canvastaulut kattavat kaikki kuvaukset Ranskan pääkaupungista Pariisista.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.