Pariisi

Sanotaan, että se on maailman romanttisin kaupunki, ja näiden kankaiden avulla ei ole vaikea ymmärtää, miksi. Tästä kankaankuvakokoelmasta käy ilmi, että valon kaupunki, joka on saanuLue lisäät nimensä valistuksen soihdunkantajan roolinsa vuoksi, ei koskaan lakkaa valaisemasta huonetta. Sanat, jotka tulevat mieleen, kun katselee näitä maalauksia Euroopan luultavasti kauneimmasta kaupungista, ovat rakkaus, romantiikka, inspiraatio, taide ja muoti. Rakastu kankaalle painettuun mallistoon ja nauti siitä, miten maalauksesta huokuu rento tyyli ja "je ne sais quoi". Tuo pieni tilannekuva ranskalaisesta tyylistä kotiisi ja huomaa, miten maalauksen värit ja tunnelma muuttavat huoneen tunnelman täysin. Niille, jotka rakastavat nähdä hieman Pariisia Pixar-animaatiotyyliin, erityisesti elokuvasta Autot, on juuri oikea kankaalle painettu taulu! Koe kaupungin idyllinen, romanttinen ja valoisa puoli tämän maalauksen kautta! Kun motiivit muuttuvat abstraktimmiksi, Ranskan pääkaupungin olemus ei suinkaan häviä, vaan Pariisi on itse asiassa näiden maalausten sielussa. Kangaspainatuksissa näkyy Moulin Rouge, tanssijoita, Eiffel-torni ja ranskalaisia muusikoita sumeana sekoituksena viivoja ja ajatuksia, jotka kiteyttävät täydellisesti kaupungin rajattoman energian.

Eiffel-torni

Tällaisista kiireisistä maalauksista rauhallisempiin, vintage-tyylisiin kankaankuvapainatuksiin, joissa on yksinkertainen mutta erittäin tehokas näkymä erottuvasta Eiffel-tornista. On niin monia Eiffel-tornin kankaalle tulostettavia maalauksia, joita voit ihastella, ja jotka kaikki vangitsevat hieman erilaisen tunnelman maamerkistä. Kameran negatiivisuodattimista maisema- ja muotokuvapiirroksiin ja linopainatuksiin - on kiistatonta, että torni on toiminut inspiraationa monille valokuvaajille ja taiteilijoille, ja on ilo todistaa tällaisen inspiraation tulosta näissä maalauksissa. Anna ranskalaisen viehätyksen täyttää kotisi laajalla valikoimalla Pariisi-aiheisia kangaspainatuksia. Tuo yksi maailman kauneimmista kaupungeista kotiisi - kaupunki, jonka kiehtovaan menneisyyteen kuuluu vallankumousta ja romantiikkaa, kirjallisuutta ja taidetta sekä vesikouruja ja enkeleitä. Nämä kangaspainatukset onnistuvat kuvaamaan kaupungin suurenmoista energiaa useista eri näkökulmista aina realistisesta maalauksesta, jossa Eiffel-torni on syksyllä kullankeltaisten lehtien ympäröimänä, abstraktimpiin kuvauksiin yhdestä maailman omaleimaisimmista taivaanrannoista. Värikkäissä Pariisin yö -maalauksissa näkyy yöllinen ihmemaa - pilkistävä tähtitaivas ja vaikuttavin horisontti. Kaksi erilaista suodatinta, sininen ja violetti, tekevät valinnan vaikeaksi.

maamerkit

Maamerkeistä, kuten itsestään selvästä Eiffel-tornista, joissakin kangaspainatuksissa näkyy vaikuttava Sacre Coeur kaikessa loistossaan. Toiset taas esittävät upeita maalauksia l'Arc de Triomphista. Kävele Pariisin sateisilla kaduilla ja anna itsesi tempautua mukaan maailman romanttisimman kaupungin intohimoon, kun katsot punaisen sateenvarjon yhdestä maalauksesta. Nauti kaikkien kuuluisien, kauniille kaupungille niin ominaisten maamerkkien nähtävyyksistä oman kotisi mukavuudessa. Ympäröi itsesi Ranskan pääkaupungin maailmankuululla kauneudella ja muistuta itseäsi siellä vietetystä lyhyestä matkasta tai jopa haaveile matkasta sinne jonain päivänä, sillä kuten yksi maalaus kuvailee: "ajatus jonkin asian odottamisesta tekee siitä jännittävämmän". Pariisilainen kankaanpainatusmallisto on todellinen silmänruokailu. Kokoelma sisältää niin laajan valikoiman erilaisia tunnelmia ja näkökulmia, ja silti kaikkia yhdistää yhteinen teema Pariisi ja kaikki se, mitä Pariisi merkitsee, mukaan lukien kollaasimaalauksia, postikorttityylisiä motiiveja, sateenkaarenvärisiä pilkahduksia taivaanrannasta, öljypastellimaalauksia, vanhoja valokuvia, moderneja mustavalkoisia valokuvia ja joitakin jopa sellaisia, jotka ravistelevat perspektiiviä täysin lampunpylvään siirtämisen myötä. Historiallisista maamerkeistä ja maailman ihmeistä henkilökohtaisempiin rauhan ja hiljaisuuden hetkiin, nämä kankaalle painetut kuvat eivät jätä yhtään kiveä kääntämättä kuvatessaan Ranskan pääkaupunkia, Pariisia.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.