Portugali

Portugali tai Portugalin tasavalta, kuten se virallisesti tunnetaan, on Euroopan läntisimmässä kärjessä sijaitseva maa, joka on ainoa Atlantin rannikolla lepäävä maa. Se sijaitsee IbeLue lisäärian niemimaan ja Tajo-joen välissä. Koska Portugalilla on tärkeä asema rahoituksen, kaupan, tiedotusvälineiden, viihteen, taiteen, kansainvälisen kaupan, koulutuksen ja matkailun aloilla, se on luokiteltu Alfa-tason maaksi. Photowall kunnioittaa tätä kaunista maata omalla Portugal-kangastulosteiden kokoelmallaan. Nämä kuvat kuvaavat tätä edistyksellistä ja vaurasta aluetta kaikessa kosmopoliittisessa loistossaan. Ripusta muutama näistä Portugali-kangastulosteista olohuoneesi seinille piristämään tilaa ja antamaan sille hohtoa ja hienostuneisuutta. Ystäväsi ja perheesi tuntevat, että he ovat tehneet matkan tälle hienolle alueelle, kun heidän ympärillään on näitä Portugalin kankaita. He eivät halua poistua tästä tyylikkäästä nurkasta, jonka olet tehnyt heille. Saatat myös haluta asettaa nämä Portugali-kangastulosteet esille virkistyshuoneeseesi. Aikuisten leikkihetket eivät koskaan ole hauskempia ja jännittävämpiä kuin näiden upeiden Portugali-kangastulosteiden ollessa seinillä. Ne tuovat elämää ja valoa kotiisi.

Hyvinvointia Portugalissa -kangastulosteet

Portugalin hallituksen kotipaikka ja valtionpäämiehen koti sijaitsee pääkaupungissa Lissabonissa. Se on myös yksi maailman vanhimmista. Sitä hallitsi aikoinaan Rooma keisari Julius Ceasarin aikana, ja myöhemmin se joutui useiden peräkkäisten germaaniheimojen haltuun ennen kuin maurit ryöstivät sen 800-luvulla. Alfonso Henriquesin valloitettua sen vuonna 1147 siitä tuli koko Portugalin politiikan, talouden ja kulttuurin keskus. Photowall antaa sinulle välähdyksen sen mahtavuudesta "Lisbon Portugal Skyline" ja "Lisbon Skyline Black" -kuvauksillaan, jotka kuuluvat uskomattomaan Portugalin kankaalle tulostettujen vedosten kokoelmaan. Näissä kuvissa on kaupunki sellaisena kuin kaikki siellä vierailleet sen tunnistavat. Ripusta muutama näistä Portugali-kangastulosteista oleskelutilaasi ja koe, että rentoutumistekijä nousee satakertaisesti. Jo pelkkä näiden Portugali-kangastulosteiden näkeminen voi kohottaa mielialaasi ja virkistää sinua. Istu suosikkisohvallesi lasillinen portviiniä kera ja anna näiden ihanien Portugali-kangastulosteiden karkottaa kaikki murheesi pois. Nämä kuvat ovat takuuvarma hitti kodissasi.

Myytti Portugalissa -kangastulosteet

Legendan mukaan myyttinen kreikkalainen sankari Odysseus perusti Portugalin maan. Sen nimi juontaa juurensa foinikialaiseen alkuperään, ja se tarkoittaa turvallista satamaa. Esikeltiläiset heimot asuivat tällä alueella neoliittisella kaudella ja rakensivat uskonsa symboliksi muodostuneita uskonnollisia rakenteita. Useat näistä rakennuksista ovat edelleen pystyssä. Photowall antaa sinun osallistua sen historiaan näillä upeilla Portugalin kankaalle tulostetuilla kankailla. Ripusta muutama näistä Portugali-kangastulosteista työhuoneeseesi tai minikirjastoosi ja kuvittele olevasi 1500-luvun tutkimusmatkailija, joka suunnittelee seuraavan Uuteen maailmaan suuntautuvan retkikunnan suunnan. Voit myös näyttää näitä Portugali-kangastulosteita käytävilläsi antaaksesi tilaan särmikkään, modernin tunnelman. Tee huoneesta toiseen kulkemisesta maantieteellisen monimuotoisuuden harjoitus, kun seinille kiinnitetään nämä Portugali-kangastulosteet. Voit jopa sijoittaa nämä Portugali-kangastulosteet sänkysi päälle, nukkumapaikallesi, ja tuntea, että suljet silmäsi yhdeltä maailman historiallisesti merkittävimmistä kaupungeista. Nukkumisesi ei koskaan ole yhtä rauhallista ja rentoa kuin näiden Portugali-kangastulosteiden ollessa yläpuolellasi.

Elämäniloinen ja pirteä

Historialliset portugalilaiset tutkimusmatkailijat ja valloittajat, kuten Vasco de Gama ja Kristoffer Kolumbus, kulkivat aikoinaan tämän historiallisen maan kaduilla matkalla tapaamaan monarkkejaan viimeisimmistä urotöistään. Tuntuu vain sopivalta, että juuri näitä samoja katuja kulkevat nykyään teollisuuden, rahoituksen ja politiikan johtajat, jotka ovat asettaneet päämajansa tälle merkittävälle alueelle. Photowall antaa sinun osallistua edistykseen hienolla Portugalin kankaalle tulostettavien valokuvien valikoimallaan. Ripusta muutama näistä Portugali-kangastulosteista lapsesi nukkumapaikoille ja leikkinurkkauksiin ja katso, kuinka he kerääntyvät näiden värikkäiden kuvien ympärille silmät täynnä uteliaisuutta. Valmistaudu vastaamaan kysymysten tulvaan tästä merkittävästä paikasta. Voit jopa asettaa joitakin näistä Portugali-kangastulosteista esille ruokasalissasi ja kuvitella, että nautit ateriansa muinaisen Portugalin tyylikkäimmissä ruokasaleissa. Keskustelut ja väittelyt, joita nämä Portugali-kangastulosteet herättävät, ovat suorastaan ilmiömäisiä. Anna vanhan maailman mahtavuuden ja loiston läpäistä kotisi jokainen tila näiden Portugali-kangastöiden avulla.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1