Kroatia

Menneinä vuosikymmeninä Kroatia on herättänyt jonkin verran ristiriitoja uutisissa, koska se on ollut konfliktien ja levottomuuksien polttopiste. On kuitenkin vähän tiedossa, että tälLue lisäälä maalla on suuret historialliset juuret ja että sen rikkaus ja perinnekulttuuri ovat vertaansa vailla. Photowall tekee kunniaa tälle ainutlaatuiselle maalle Kroatia-kangastulosteissaan, sen lisäksi, että se koristaa kotiasi tai yksityisiä lukutilojasi, sen rikas kulttuuri ja laajat maisemat voivat toimia muistutuksena kaikille siitä, että kaikkea ei voi arvioida ensi silmäyksellä. Monet maat ovat tänä päivänä käyneet läpi poliittista kamppailua ja ahdistusta. Mutta historian peililasin läpi katsottuna nämä maat ovat aikoinaan ottaneet paikkansa yhtenä modernin sivilisaation tukipilareista. Niiden kulttuuri ja perinteet ovat niin rikkaita ja värikkäitä, että olisi vaikea kuvitella maailmaa ilman niiden vaikutusta. Kroatia on yksi näistä maista. Kroatian kangaspainatukset juhlistavat tämän maan suurta panosta itse ihmiskunnalle. Mutta katsokaamme ensin tämän ihanan maan historiaa. Se antaa meille välähdyksen sen entisestä loistosta ja suuruudesta. Anna Kroatian kangaspainatusten viedä sinut tälle silmiä avaavalle valistuksen ja viisauden matkalle. Tutustu Kroatiaan, jota et ole koskaan ennen nähnyt.

Lyhyt Kroatian historia Kroatian kangaspainatuksissa

Kroatia on maa, joka sijaitsee Keski- ja Kaakkois-Euroopassa Adrianmeren rannalla. Sen virallinen nimi on Kroatian tasavalta, ja sen pääkaupunki on Zagreb. Photowall kunnioittaa tätä kaupunkia Kroatian "Zagreb Croatia Skyline" -kangastulosteilla, jotka ovat saatavilla sinulle useissa eri väreissä. Tämä suuri maa koostuu kahdestakymmenestä maasta, ja sen väkiluku on noin 4,07 miljoonaa ihmistä. Kroatialaiset asettuivat alueelle 6. vuosisadalla ja jakoivat sen kahteen herttuakuntaan. Se tunnustettiin itsenäiseksi maaksi 7. kesäkuuta 1879. Kroatiaa pidetään suvereenina valtiona ja se on tasavalta, joka noudattaa parlamentaarista hallitusmuotoa. Se on Euroopan unionin, Yhdistyneiden Kansakuntien, Naton ja Maailman kauppajärjestön jäsen. Se jakaa myös osan asevoimistaan kansainvälisten turvallisuusjoukkojen kanssa, ja sillä on väliaikainen paikka Yhdistyneiden Kansakuntien turvallisuusneuvostossa. Maailmanpankki luokittelee sen talouden korkean tulotason maaksi. Tämä arvokas maa on näiden ominaisuuksiensa ansiosta päässyt Photowallin Kroatia-kangastulosteisiin.

Vanhat ajat

Alue, jonka nykyisin tunnemme Kroatiana, on ollut aktiivisesti asuttu jo esihistorialliselta ajalta lähtien. Yksi maan parhaiten säilyneistä kohteista sijaitsee Krapinassa, jossa neoliittisten kulttuurien fossiileja on nähtävissä vielä tänäkin päivänä. Nämä kohteet sijaitsevat yleisimmin Pohjois-Kroatian jokilaaksojen läheisyydessä. Photowall antaa sinulle välähdyksen tästä hämmästyttävästä esihistorian pätkästä Kroatian "Veliki Slap Waterfall" -kangastulosteillaan. Tämän arvokkaan lisäyksen Kroatian kangastulostekokoelmaamme ansiosta voit ihastella tämän maan laajaa laajuutta ja henkeäsalpaavia luonnonnäkymiä. Paljon myöhemmin Kroatia liitettiin osaksi Rooman valtakuntaa keisari Diocletianuksen alaisuudessa, joka hallitsi Splitin palatsissaan, kunnes laskeutui valtaistuimeltaan vuonna 305 jKr. Tämä erityinen ajanjakso Kroatian historiassa päättyi avarien ja kroaattien hyökkäykseen 7. vuosisadalla. Roomalaiset, jotka elivät tämän hyökkäyksen aikana, muuttivat lukuisille saarille ja vuorille, jotka sirotelivat maaseutua. Näitä kauniita maalaismaisemia kuvataan Photowallin "Country Road, Kroatia" Kroatian kankaalle tulostetuissa kankaissa. Tämä erityinen teos antaa vapauden ja avoimen tilan ilmapiirin olohuoneisiin tai rentoutumistiloihin.

Kroatia tänään Kroatian kankaalle tulostettuna

Nykyaikainen Kroatia näyttää paljon erilaiselta kuin sen entisaikojen ilme. Sen kaupunkeja reunustavat nyt henkeäsalpaavat horisontit ja arkkitehtuuri, joka kuvastaa kaikkia sen historiassa mukana olleita kulttuureja. Photowallin "Zadarin Kroatian taivaanranta", joka on osa Kroatian kangastulosteita, tarjoaa sinulle välähdyksen tästä ainutlaatuisesta maasta sellaisena kuin se on nykyään. Viime vuosisadalla käymänsä sodan jälkeen Kroatia julistautui itsenäiseksi 25. kesäkuuta 1991, mutta se tunnustettiin täysin vasta neljä kuukautta myöhemmin lokakuussa. Vuonna 1992 Kroatia toivotettiin tervetulleeksi Euroopan talousyhteisön täysivaltaiseksi jäseneksi, ja myöhemmin se otettiin virallisesti mukaan Yhdistyneisiin Kansakuntiin. Myöhemmin siitä tuli osa Maailman kauppajärjestöä 30. marraskuuta 2000. Tämä ainutlaatuinen pieni maa, jota Kroatian kankaalle otetut vedokset kunnioittavat, on kulkenut pitkän matkan sekä kulttuurisesti että taloudellisesti vaatimattomista alkuajoistaan. Jos siis haluat tuoda hieman väriä ja historiaa asuintiloihisi, nappaa nyt itsellesi muutama näistä upeista Kroatia-kangastulosteista ja tunne, että olet osallistunut tämän ihanan maan rikkaaseen ja värikkääseen matkaan.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1