Kreikka

Länsimaisen sivilisaation kehto voi nyt olla sisustuksesi pääteema. Photowallin Kreikka-kangastulosteet ovat korkealaatuisia, yksityiskohtaisia, ainutlaatuisesti suunniteltuja ja väriLue lisääkkäitä. Historiaa täynnä oleva maa, jota ympäröi Välimeren uskomaton kauneus, voi tuoda sisustukseesi tarvittavaa estetiikkaa. Kreikan luonnonkauniit kangaspainatukset edustavat kansakuntaa, jolla on Euroopan laajin rannikko, sekä historiaa, jota voit todistaa Ateenan arkeologisissa kohteissa ja monissa muissa Kreikan kaupungeissa, jotka ovat myös näkyvästi esillä. Voit myös muuttaa näitä motiiveja vastaamaan olemassa olevaa sisustustasi.

Tunnetut värit

Kreikan saaret ovat pala taivasta maan päällä syvänsinisten vesien ja valkoisten ja sinisten talojen loistavalla kauneudellaan. Aivan kuten heidän kansallislipullaan, näillä kahdella värillä on suuri merkitys heidän arkkitehtuurissaan ja jokapäiväisessä elämässään. Esimerkiksi Santorinin majesteettinen viehätysvoima on ehdoton nähtävyys, jossa valkeaksi kalkitut talot kohoavat tulivuoren jyrkänteelle. Vilkaise "Santorinin kirkko", joka on vain yksi upeista Kreikka-kangastulosteista, jotka saavat minkä tahansa seinän näyttämään tyylikkäältä ja viehättävältä. Valkoiset värit täydentävät täydellisesti sinisiä sävyjä, jotka heijastuvat myös tätä paikkaa ympäröiviin ihaniin vesiin. Jos haluat maisemallisempia Kreikka-kangastulosteita, voit valita jotain samantyyppistä kuin "Valkoiset talot ja taivaansininen meri Kreikassa", joka on Photowallin upea kuvio ja joka on täydellinen keskipiste talossasi tai työpaikallasi. Jos haluat irrottautua tästä tietystä väriyhdistelmästä, voit myös valita Kreikan-kangastulosteen, kuten "Calispera Santorini", joka näyttää tämän ihmeellisen paikan eri valossa ja eri tunnelmissa.

Auringonpaiste Kreikassa -kangastulosteet

Tämä turkooseista vesistään ja henkeäsalpaavista hiekkarannoistaan tunnettu maa voi todella antaa sinulle parhaat rantatunnelmat. Etsitpä sitten järjestäytynyttä rantaviivaa aurinkotuoleineen ja -varjoineen, jossa voit juhlia koko päivän, tai rauhallisessa ympäristössä sijaitsevia syrjäisempiä rantoja, joilla voit rentoutua, Kreikasta löytyy kaikkea. Kreikan kangastulosteet isännöivät joitakin Euroopan parhaista rannoista ja tarjoavat upeita näkymiä, jotka varmasti ilahduttavat kaikenikäisiä. Itse asiassa koko maassa on keskimäärin yli 250 aurinkoista päivää eli yli 3000 aurinkoista tuntia vuodessa! Voit nähdä tämän runsaan auringonvalon Kreikan kangaspainatuksissa, kuten "Karpathos Mountain View", jossa voit katsella upeaa rannikkoa ja huomattavan kirkkaanvihreää vettä, joka kutsuu sinua pulahtamaan. Tai miten olisi jotain synkempää, kuten "Paluu Ithakaan"? Tämän Kreikka-kangastulosteen avulla kuvittelet heti olevasi auringonlaskun kauneutta ihaillessasi. Nämä kuvat voivat auttaa sinua rentoutumaan ja meditoimaan aina, kun katsot niitä.

Suuri historia

Kreikassa on monia hämmästyttäviä ja merkittäviä historiallisia kohteita. Jos olet antiikin arkkitehtuurin ystävä, Kreikka-kangastulosteet ovat varmasti oikea sisustuskohde sinulle. Tämä kansakunta on monien intellektuellien ja ikonisten hahmojen koti, Aleksanteri Suuresta filosofi Aristoteleeseen ja moniin muihin, jotka ovat jättäneet elinkelpoisen jäljen maahansa ja maailmaan. Muinainen Kreikka on osallistunut ja muokannut maailmaa sellaisena kuin me sen nykyään tunnemme, ja nyt voit saada osan siitä hankkimalla Kreikka-kangastulosteita, jotka kohottavat huoneesi johonkin erityiseen ja ikimuistoiseen. Erityisesti Ateena on kaupunki, jossa on paljon näitä nähtävyyksiä katseltavaksi. Kreikan pääkaupunki on myös "Ateenan koulun" pääaihe, joka on yksi niistä upeista Kreikka-kangaspainatuksista, jotka esittelevät tämän kaupungin rikkaaseen menneisyyteen liittyviä tarinoita. Tämä motiivi voi sopia mihin tahansa asuin- tai yritystilaan, sillä se on elävän näköinen yksityiskohdiltaan ja käsillä olevan hämmästyttävän arkkitehtuurin ansiosta.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1