Itävalta

Itävalta tai Itävallan tasavalta, kuten sen virallinen nimi on, on sisämaavaltio Keski-Euroopan eteläisellä alueella. Se sijaitsee itäisillä Alpeilla ja koostuu yhdeksästä osavaltiostLue lisääa. Yksi näistä osavaltioista on Wien, joka on maan pääkaupunki ja lisäksi sen suurin kaupunki. Itävalta rajoittuu luoteessa Saksaan, pohjoisessa Tšekin tasavaltaan, idässä Unkariin, etelässä Sloveniaan ja Italiaan sekä lännessä Sveitsiin ja Liechtensteiniin. Itävallan pinta-ala on noin 32 300 neliökilometriä, ja sen väkiluku on lähes yhdeksän miljoonaa. Photowall tekee kunniaa tälle ainutlaatuiselle Keski-Euroopan maalle omalla Itävalta-kangastulosteiden kokoelmallaan. Nämä kuvat kuvaavat tämän maan tunnetuimpia ja suosituimpia kohteita, kuten muu maailma sen tunnistaa. Anna maalaismaista tunnelmaa asuintalosi sisätiloihin näillä värikkäillä Itävalta-kangastulosteilla. Sijoita nämä Itävalta-kangaspainatukset olohuoneeseesi osoittaaksesi, että olet hyvin perehtynyt maailmankansalainen. Anna näiden Itävalta-kangaspainatusten kuljettaa sinut paikkaan, joka toimii yhtenä aikamme dynaamisimmista kulttuurikeskuksista. Nämä hienot Itävalta-kangastulosteet sopivat hyvin minkä tahansa taustan kanssa seinällesi tai tapetille.

Kuninkaalliset Itävallassa -kangastulosteet

Itävallassa puhutaan yleisesti saksan itävaltalaista murretta, mutta myös monet baijerinkielet ovat yleisiä alueen asukkaiden keskuudessa. Maa aloitti elämänsä margraviattina vuonna 976 jKr. ja kehittyi vähitellen herttuakunnaksi ja arkkiherttuakunnaksi. Itävalta alkoi toimia Habsburgien monarkian keskuksena 1500-luvulla. Tämä kuningashuone oli yksi historian vaikutusvaltaisimmista kuninkaallisista dynastioista. Photowallin upeassa Itävalta-kangastulosteiden upeassa kokoelmassaan Photowall antaa sinun ottaa osaa mahtipontisuuteen "Pieni itävaltalainen vuoristokylä", "Turistinäköala" ja "Salzburg syksyn väreissä". Näissä kuvissa esitellään joitakin tämän hienon maan näkymiä, jotka usein nähdään postikorteissa. Ripusta muutama näistä Itävalta-kangastulosteista vapaa-ajanhuoneeseesi ja tunne, kuinka viileyskerroin moninkertaistuu eksponentiaalisesti. Aikuisten leikkihetket eivät koskaan ole hauskempia ja mukaansatempaavampia kuin näiden Itävalta-kangastulosteiden ollessa ympärilläsi. Kodissasi ei käytännössä ole tilaa tai seinää, jota nämä Itävalta-kangastulosteet eivät herättäisi henkiin.

Ambitious in Austria canvas prints

Itävalta oli arkkihuhtinaskuntana tärkeä osa ja merkittävä keskus Pyhän saksalais-roomalaisen keisarikunnan toimintaa. Sittemmin se perusti oman valtakuntansa, joka kasvoi merkittäväksi toimijaksi ja johtavaksi kannattajaksi Saksan liittovaltiossa 1800-luvun alussa. Saavutettuaan tämän Itävalta etsi omaa, muista Saksan valtioista riippumatonta kohtaloaan pian sen jälkeen, kun se oli kärsinyt masentavan tappion Itävallan ja Preussin sodassa vuonna 1886. Photowallin upeassa Itävalta-kangastulosteiden kokoelmassa on kuvia "Keisarillinen kirjasto Wienissä", "Pilviä Innsbruckin yllä" ja "Itävallan Alpit", joiden avulla voit olla osa tämän maan paikan etsimistä maailmassa. Nämä kuvat näyttävät meille erilaisia historiallisia kohteita, joilla on ollut merkitystä tämän maan itsenäisyydessä. Aseta muutama näistä Itävalta-kangastulosteista esille oleskeluhuoneeseesi, jotta saat tilaan rauhoittavan ja rauhallisen tunnelman. Anna näiden Itävalta-kangastulosteiden rentouttavan laadun rauhoittaa mieltäsi ja rentouttaa aistejasi. Voit myös ripustaa nämä Itävalta-kangastulosteet eteiseen, jotta tämä tylsä ja laiminlyöty tila tuntuisi suuremmalta ja tärkeämmältä.

Suuri ja kuninkaallinen

Vuonna 1867 Unkarin kanssa tehdyssä kompromississa perustettiin Itävalta-Unkarin kaksoismonarkia. Itävalta sotkeutui ensimmäiseen maailmansotaan keisari Franz Joosefin alaisuudessa sen jälkeen, kun Itävalta-Unkarin valtaistuimen oletettu perijä arkkiherttua Ferdinand oli murhattu historiallisesti. Tappionsa ja monarkiansa hajoamisen jälkeen Saksan Itävallan tasavalta ilmoitti aikomuksestaan yhdistyä Saksan kanssa, mutta liittoutuneet vallat kieltäytyivät lopettamasta tukeaan tälle uudelle valtiolle, joten sitä ei tunnustettu kaikkialla maailmassa. Photowall antaa sinulle mahdollisuuden saada välähdyksen historiasta "Leija Hopfgartenissa, Itävallassa", "Vorarlberg, Itävalta" ja "Havumetsä Itävallassa, Euroopassa", jotka kuuluvat sen hienoon Itävalta-kangastulosteiden valikoimaan. Nämä kuvat esittävät tämän suuren maan maaseutumaisempia ja maalaismaisemia, jotka sopivat täydellisesti lomailuun ja rauhalliseen aikaan perheesi kanssa. Anna näiden Itävalta-kangaspainatusten olla paitsi kiehtovia koristeita myös älyllisesti stimuloivia keskustelunaiheita. Itävalta-kangastulosteet voivat toimia pohjustuksena, joka tutustuttaa heidät maailmanhistorian ja kulttuurin perusperiaatteisiin. Täytä kotisi näillä hämmästyttävillä kuvilla, eikä sinulla ole koskaan tylsää päivää. Nappaa osuutesi Itävalta-kangastulosteista jo tänään.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1