Venetsia

Venetsian horisontti tai venetsialaiset vesireitit ovat vain kaksi laadukkaista maalauksista, joita on saatavana kankaalle tulostettuina. Nämä Venetsian näkymät ovat valmiita ripustetLue lisäätaviksi ja nautittaviksi, ja ne herättävät kiinnostuksen matkustamiseen niissä, jotka katsovat näitä maalauksia. Horisontti-kuva on ihastuttava ja värikäs abstrakti Venetsian kuva, joka on maalattu ikään kuin se heijastaisi itseään kankaan valkoisessa altaassa. Venetsian vesiväylät -kangaspainatus herättää Venetsian kanavat henkiin erittäin taitavan taiteilijan akryyli/vesivärimaalaustekniikalla niin tarkasti, että se näyttää melkein kuin valokuvalta.

ilmaisun vapaus

Venetsia on ihanteellinen kaupunki esitellä seinällä kankaankuvavedoksina, koska sillä on niin pitkä ja rikas historia, jossa se on toiminut inspiraation lähteenä ja suurten taiteilijoiden kotina. Esimerkiksi maisemat ovat henkeäsalpaavat ja antavat taidemaalarille rajattoman määrän luonnollisia paikkoja, joiden kanssa työskennellä luomisen aikana, kun taas elämäntyyli johtaa itsestään ilmaisun vapauteen. Historiallisesti Venetsia on ollut kaupunki, joka on omistautunut viisaalle hallinnolle ja vapaudelle. Koska palatsi käytti läheistä laguunia puolustusjärjestelmäänsä, sillä ei ollut muita vartijoita kuin Arsenalin työntekijät. Verrattuna läheisiin aikalaisiinsa Venetsia tunnettiin demokratian paikkana, jossa sivistys kukoisti.

Veden päälle rakennettu kaupunki

Nykyaikana voisimme ehkä kuvitella veden varaan rakennetun kaupungin, mutta sen alkuaikoina kukaan ei olisi voinut ennustaa, toimisiko ajatus ja mitä ongelmia voisi odottaa. Venetsialaiset selvästikin pystyivät vastaamaan haasteeseen, ja Venetsia on nykyään muistutus ihmisen kauneudesta ja itsellemme asettamistamme haasteista selviytymisestä. Venetsian kaupunki levittäytyy 117 saaren yli kanavien ja siltojen yhdistämänä. Jokainen saari tarjoaa ainutlaatuisen näkymän tähän ajattomaan paikkaan. Kokeile valokuvarealistista Venetsian tiiliä ja siltoja tai Venetsian tiiliä ja vesikujia esittävää kangaspainatusta tai kenties Venetsian horisontti mustana hienostuneempaan oleskelualueeseen. Grand Canal ja Venetsia iltahämärässä herättävät matkakertomuksia ja ehkä jopa inspiroivat sinua. Katso, miten veneet kulkevat Grand Canalilla, kun kauppiaat valmistautuvat aloittamaan päivänsä kirkkaan kirkkaansinisen taivaan yllä ja Venetsian kaukaisempien saarten taustalla.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1