Madrid

Ihannetapauksessa seinääsi koristellessasi voit jakaa sen perheesi, ystäviesi ja työtovereidesi kanssa. Tämä pätee erityisesti maantieteellisiin aiheisiin, joissa on aina hyödyllisLue lisääja hauskaa, jos valintasi perustellaan faktoilla ja trivialla. Konkreettinen esimerkki on kauniin Espanjan pääkaupunki Madrid. Jos sinulla on Photowallin Madrid-kangastulosteita, ihmiset saattavat olla kiinnostuneita tietämään, että tämä upea paikka tunnetaan "karhun ja mansikkapuun" kaupunkina. Madrid on yksi Euroopan historiallisesti rikkaimmista kaupungeista, mikä näkyy sen upeassa arkkitehtuurissa. Tästä on paljon nähtävää Madridin kangastulosteissa. Nämä laadukkaat ja yksityiskohtaiset Madrid-kangastulosteet voivat kruunata asuin-, yritys- tai vapaa-ajan sisustuksesi. Kuten tavallista, sinulla on mahdollisuus muuttaa näitä Madridin kangaspainatuksia siten, että ne sopivat tai ovat ristiriidassa olemassa olevan sisustuksen, yleisen estetiikan ja värimaailman kanssa.

Madridin kangaspainatusten käyttö

Ehkä haluat Madrid-kangastulosteita huoneeseesi muistutukseksi upeasta matkasta tai motivaattoriksi tehdä kovasti töitä, jotta voisit vierailla tässä upeassa paikassa. Nämä Photowallin Madrid-kangastulosteet saavat tilasi näyttämään visuaalista energiaa, mutta ne voivat myös toimia kannustimena matkustamiseen. On mielenkiintoista tietää, että lähes kaksi vuosikymmentä kestäneen maahanmuuton jälkeen Madrid on paljon monimuotoisempi paikka kuin ennen, sillä yli 11 prosenttia väestöstä ei ole espanjalaissyntyisiä. Yksi yhteinen nimittäjä madrileñoille, kuten heitä kutsutaan, on ruoka. Jos kuuntelet ympärilläsi käytäviä keskusteluja, huomaat, että yli puolet niistä koskee sitä, kuka söi mitä eilen illalla ja mitä aikoo syödä myöhemmin. Ehkä tämä pikku juttu tulee mieleesi, kun vierailet kaupungissa tai katselet Madridin kankaita, kuten "Madrid City Traffic". Vilkas energia ja monipuolinen väestö voivat ehdottomasti olla syy laittaa tämä metropoli bucket list -listallesi.

Tuntemattomia yössä

Sanotaan, että aina kun vierailet Espanjassa ja erityisesti Madridissa, sinun on varauduttava pitkään yöhön. Illallinen alkaa oikeastaan vasta kello 22 illalla, eikä kenellekään tulisi mieleenkään mennä klubille ennen kahta yöllä! Kaunis ilmaus tästä ainutlaatuisesta elämäntyylistä on nähtävissä Madridin kankaalle painetuissa vedoksissa, kuten "Madrid City Lights". Tämä erityinen tuote voi näyttää upealta missä tahansa huoneessa, olipa kyseessä sitten asuinhuoneesi olohuone tai toimiston kokoushuone. Jos haluat dramaattisempaa tai ehkä jopa intiimimpää, ehkä haluat valita "Mad Madrid, mustavalkoinen". Kauniilla ja tyylikkäällä mustavalkoisella värillä toteutettu Madrid-kangastuloste huokuu niin paljon tyyliä ja kauneutta, että se saa huoneesi todella erottumaan muiden joukosta.

Ihmeellistä historiaa Madridin kankaankuvavedoksilla

Jotta Madridin kankaankuvapainatusten valintasi olisi entistäkin mielekkäämpi, syvennymme hieman tämän kaupungin rikkaaseen historiaan. Madridin kaupungin, jonka alkuperäinen nimi oli Mayrit, perusti emiiri Muhammad yhdeksännen vuosisadan lopulla jKr. Se tuli tunnetuksi Iberian niemimaan arabien miehityksen aikana, mutta siirtyi katolisen vallan alle kristittyjen valloittaessa Espanjan takaisin. Madridista tuli Espanjan tosiasiallinen pääkaupunki vuonna 1561, kun Filip II valitsi hovilleen paikan, joka sijaitsi keskellä maata. Voit jopa nähdä maan fyysistä keskipistettä merkitsevän muistolaatan Puerta del Solissa. Madridin kankaalle painettu kankaanpainatus, kuten "Kaupunkikartta - Madrid", voi kenties toimia oppaanasi tähän elintärkeään maamerkkiin. Nykyään Madridissa on elinvoimainen paikallinen taidekulttuuri ja kuuluisa yöelämä sekä jatkuvia muistutuksia kaupungin rikkaasta historiasta, jossa on jopa niin sanottu pikku-Manhattan AZCA Commercial Area, Madridin kauppa- ja rahoitusalue. Näet paljon näitä rakennuksia Madridin kankaalle painetuissa kankaankuvissa, kuten "Madrid Spain Skyline".
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1