Belgia

Belgia on maa Euroopassa. Sitä hallitsi aikoinaan monarkia. Sen pääkaupunki on Bryssel. Täällä puhutaan ranskaa ja hollantia. Sitä pidetään yleisesti Euroopan unionin eturivin maana. Lue lisääBrysselin pörssi sijaitsee Belgiassa, ja se on yksi Euroopan aktiivisimmista ja vauraimmista liiketoimintakeskuksista. Photowall tekee kunniaa tälle historialliselle ja muodikkaalle kaupungille hienolla Belgia-kangastulosteiden kokoelmallaan. Nämä vedokset antavat sinulle käsityksen tämän vilkkaan metropolin koosta ja monimutkaisuudesta. Sijoita nämä Belgian kankaalle painetut vedokset kotisi strategisiin paikkoihin ja anna sille räväkkä, suurkaupunkimainen tunnelma. Nämä Belgia-kangastulosteet sopisivat hyvin minikirjastoosi tai yksityiseen työhuoneeseesi, ja ne antaisivat sinulle maailmaa kiertävän jet-setterin tunteen. Jopa lastesi leikkialueet ja nukkumapaikat hyötyisivät näistä Belgian kankaista. Ne voivat toimia paitsi upeina koristeina myös opetusvälineinä. Koskaan ei ole liian aikaista opettaa lapsillesi maailman suurista liike-elämän ja kulttuurin keskuksista, ja nämä hienot Belgia-kangastulosteet ovat juuri sopivia tähän tarkoitukseen.

Bustling in Belgium canvas prints

Belgian katuja reunustavat lukuisat museot ja taidegalleriat. Niissä on esillä joitakin maailman suurimpia taideteoksia, jotka ovat maailman tuotteliaimpien mestareiden luomia. Myös ruoka on tämän suuren kaupungin ominaispiirre, kuten ruusukaali varmasti todistaa. Kaupungin vaakunassa on kaksi leijonaa, joista kumpikin pitelee lippua. Toinen edustaa Brabantin herttuakuntaa ja toinen itse Belgian kaupunkia. Leijonat lepäävät kilven päällä, jossa on kuva paholaista surmaavasta Pyhästä Mikaelista. Tämä rakastettu pyhimys on kaupungin suojelija. Photowall osoittaa suurta kunnioitusta tälle rakastetulle kaupungille "Brussels Skyline" -kuvalla, joka kuuluu hienoon Belgian kankaalle tulostettujen kankaiden valikoimaan. Tämä kuva on vain esimerkki siitä hienosta työstä ja huolellisesta käsityötaidosta, jota näiden vedosten valmistuksessa käytetään. Kutsu ympäri maailmaa lomailevat ystäväsi olohuoneeseesi nauttimaan iltapäivällä kuumaa kaakaota ja keksejä samalla kun ihailet näitä Belgia-kangastulosteita. Anna heidän kertoa seikkailuistaan ja urotekoistaan kiertäessään tämän upean kaupungin sisimpiä kolkkia. Nämä Belgia-kangastulosteet voivat myös inspiroida sinua ja perhettäsi vierailemaan tällä merkittävällä alueella tulevaisuudessa.

Merkittävää Belgiassa -kangastulosteet

Belgian pääkaupungin ja myös Belgian väkirikkaimman kaupungin Brysselin seitsemän aatelissukua koostuivat perheistä, joista kaupungin patriisiluokka ja aristokratia olivat lähtöisin. Porvariston luokkajärjestelmä oli vallalla keskiajalla, ja näiden talouksien jäseniä pidettiin aatelisina kansanjoukkojen keskuudessa. Nämä seitsemän perhettä olivat Sleeus', Sweerts', Serhuyghs', Steenweeghs', Coudenberghs', Serroelofs' ja Roodenbekes'. He loivat aristokraattisen hallintomuodon keskiajan Brysseliin. Nämä Belgian kankaalle painetut vedokset eivät ainoastaan muistuta menneestä aikakaudesta, vaan myös muistuttavat jatkuvasti siitä, että maailma on kehittynyt ajasta, jolloin ihmisen sukujuurilla ja sukunimellä oli merkitystä. Nämä Belgian kankaalle painetut vedokset tuovat terävästi esiin sen, että nykyaikana ihmisen asema ja maine maailmassa määräytyvät hänen rohkeutensa ja saavutustensa perusteella. Aseta nämä hienot vedokset esille asuntosi eteisiin ja oleskelutiloihin tuomaan väriä ja jännitystä arkeesi. Istu kylmän olutlasin kanssa näiden belgialaisten kangaspainatusten ympäröimänä ja tunne, kuinka päivän murheet yksinkertaisesti karkaavat pois.

Upbeat ja liikkuva

Nykyaikainen Belgia muistuttaa yhä hämmästyttävän paljon sitä, miltä se näytti klassisina aikoina. Se on säilyttänyt suurimman osan merkittävistä maamerkeistään ja paikoistaan, jotta turistit ja matkailijat eri puolilta maailmaa voivat arvostaa niitä. Historialliset rakenteet, kuten Vapauden aukio, Kongressin pylväs, Surlet de Chokierin aukio sekä Barrikadien aukio, Johannes Kastajan kirkko ja Anspachin suihkulähde, ovat yhä majesteettisesti kaikessa loistossaan alkuperäisillä paikoillaan. Säilyneet ovat myös kuninkaallinen flaamilainen teatteri, Potale Saint Roch, La Bellone ja La Monnaien kuninkaallinen teatteri. Nämä upeat rakennelmat houkuttelevat edelleen miljoonia turisteja tähän hienoon kaupunkiin joka vuosi. Tämän ihmeellisen alueen kulttuuri ja perinteet ovat säilyneet niin hyvin, että tuskin voi kulkea kadulta toiselle kohtaamatta toista hienoa esimerkkiä sen arkkitehtuurista ja historiasta. Photowall antaa sinulle mahdollisuuden tuntea itsesi maan asukkaaksi Belgian kankaiden tulostusmallistossaan. Koko naapurusto kadehtii sinua, kun esittelet näitä hienoja kuvia kotisi seinillä. Kaupunkiasunnossasi ei tule koskaan olemaan tylsää hetkeä, kun ympärilläsi on näitä Belgian kankaita.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1