Alankomaat

Varusta sisustuksesi Alankomaiden tunnetulla charmilla. Ei ole väliä, onko kyseessä asuin-, yritys- vai vapaa-ajan asunto, valikoimamme tuo sinulle iloa. Photowallin Alankomaiden kankLue lisääaankuvat Amsterdamin taivaanrantaa esittävästä eloisasta maalauksesta Rotterdamin upeisiin siltoihin tarjoavat jotakin jokaiseen henkilökohtaiseen makuun ja sisustustyyliin. Hellyttävät, hieman vinoilevat kanavanrantatalot ovat monissa Alankomaiden kangastulosteissa, ja ne luovat kauniita kuvioita valkoisiksi reunustetuilla ikkunoillaan. Niille, jotka haluavat ainutlaatuisemman ilmeen ja tunnelman, meillä on myös maan suurimpien kaupunkien typografisia karttoja, jotka voivat lisätä urbaania tunnelmaa kotiin tai toimistohuoneeseen. Kaikkia näitä Alankomaiden kangaspainatuksia voidaan muuttaa niin, että ne sopivat tai ovat ristiriidassa olemassa olevan sisustuksen, erilaisten värimaailmojen ja yleisen estetiikan kanssa.

Alankomaiden kankaankuvapainatusten sidos

Hollantilaisten monimutkainen suhde mereen on huomattava lähes kaikkialla maassa. Meri on historiallisesti ollut sekä heidän vastustajansa että liittolaisensa. Hollantilaisilla oli tapana torjua ulkomaisia hyökkääjiä lävistämällä tarkoituksellisesti jokien patoja. Ilman laajoja vesilaitoksia 65 prosenttia Alankomaista olisi kuitenkin pysyvästi tulvan peitossa! Alankomaiden kangaspainatus nimeltä "Rotterdamin satama auringonlaskun aikaan" kertoo tästä varsin hyvin, sillä se esittelee meille massiivisen sataman auringonlaskun majesteettisessa loistossa. Tämä Alankomaiden kangaspainatus voi näyttää hyvältä missä tahansa kodissa tai toimistossa ja muodostaa valtavan keskipisteen, joka vangitsee ja luo dynamiikkaa. Vain 50 prosenttia Alankomaiden maantieteestä on yli metrin korkeudella merenpinnasta, ja sen seurauksena järvet ja ympäröivät tasangot kukoistavat. Yhteistyössä hollantilaiset yhteisöt ovat ottaneet takaisin lähes 30 prosenttia maastaan soilta, vuorovesilaguuneista, järvistä ja jopa itse merestä. Aiemmin asumattomia alueita on voitu viljellä, muuttaa viljelysmaaksi tai istuttaa kuuluisaa tulppaania. "Kinderdijkin taika" on hollantilainen kangaspainatus, jossa näkyy osittain tämä sekä korostetaan toista ikonista hollantilaista elementtiä, tuulimyllyä.

Pohjoisen Venetsia

Jotta valintaprosessisi olisi yhtenäisempi ja kätevämpi, Alankomaiden kangaspainatuksissa on pienempi taso, joka on omistettu yhdelle maailman kuuluisimmista kaupungeista, Amsterdamille. Merkittävä suurkaupunki, jolla on oma luonteensa ja viehätyksensä, joka on enemmän kuin läsnä Alankomaiden kangaspainatusten valikoimassa. Amsterdamin väkiluku on noin 825 000, ja kun Amsterdamissa on arviolta 881 000 polkupyörää, on täysin oikein sanoa, että kaupungissa on enemmän pyöriä kuin asukkaita. Noin 70 prosentin kaupunkilaisista uskotaan käyttävän pyörää päivittäin, mikä tarkoittaa, että jos et omista pyörää, olet käytännössä outo. Tämän voi nähdä teoksissa nimeltä "Romantic Bridge Over Canal in Amsterdam", yksinkertaisessa mutta voimakkaassa kuvassa, joka esittää kaupungin jokapäiväisen kohtauksen, joka on renderöity klassisilla seepian sävyillä. Tämä Alankomaiden kankaalle painettu tuloste voi tehdä mistä tahansa huoneesta ponnahduksen ja lisätä ratkaisevan tärkeän luonteen, jotta tunnelma kohoaa hienostuneemmaksi. Vaikka Venetsia on varmasti maailman tunnetuin kanaalikaupunki, Amsterdamissa on yli 165 kanaalia, noin 15 enemmän kuin Venetsiassa. "Skinny Bridge and Amstel Canal" esittelee yhden näistä kanaaleista upealla tavalla ja antaa sille nostalgisen tunnelman seepiansävyjen ja -sävyjen avulla.

Lisää Alankomaiden kankaalle tulosteita

Alankomaiden kaupungit ovat erittäin kompakteja ja tiheään asuttuja. Suurimmissa kaupungeissa toteutetaan jatkuvasti kaupunkien uudistamishankkeita. Voidaankin sanoa, että hollantilaiset osaavat käyttää tilaa mahdollisimman hyvin. Samaa voidaan sanoa Photowallin Alankomaiden kankaankuvatulosteiden valikoimasta. Nämä kuvat luovat upean tilan ja tyylin tunteen monipuolisella aiheiden ja aihepiirien paletilla, joka on varmasti upea seinäkoriste. Esimerkiksi "Reflection of Amsterdam" näyttää tämän tilan maksimoimisen yhdessä maailman ahtaimmista kaupungeista. Tässä Alankomaiden kangaspainossa on uskomatonta karismaa ja värejä, jotka vain täysin miellyttävät silmiä. "The Strings of Rotterdam" on toinen esimerkki siitä, että Alankomaiden kankaankuvat voivat suunnitella laajuutta, mikä tekee mistä tahansa huoneesta avoimemman ja eloisamman.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1