Etelänapamanner

Etelämanner on maapallon eteläisin manner. Siellä sijaitsee etelänapa ja eteläisen pallonpuoliskon Etelämanner. Se on viidenneksi suurin manner ja lähes kaksi kertaa Australian kokoinLue lisääen. Täällä voi nähdä jäätyneitä tundroja, jäätiköitä, vuorenhuippuja, hyllyjä ja useita muita maamuodostelmia, jotka muodostavat tämän alabasterimaiseman. Photowall kunnioittaa tätä jäistä mutta kaunista maata omalla Antarktis-kangastulostekokoelmallaan. Näissä henkeäsalpaavissa kuvissa on kuvattu joitakin yleensä napa-alueilla nähtäviä maamassoja. Ripusta muutama näistä Etelämanner-kangastulosteista olohuoneesi seinälle ja katso, kuinka ilmankosteus laskee välittömästi ja alue viilenee jo pelkästään siksi, että ympärilläsi on näitä vangitsevia kuvia. Läheisesi ja vierailijasi tuijottavat näitä Etelämanner-kangastulosteita kunnioituksesta ja ihmetyksestä ja kertovat sinulle, että sinun tuskin tarvitsee enää käyttää ilmastointia, kun nämä Etelämanner-kangastulosteet tarjoavat viileää ja raikasta laatua. He löytävät yhä enemmän pakottavia syitä kokoontua ja viipyä tässä kauniissa tilassa nyt, kun olet täyttänyt sen näillä upeilla Etelämanner-kangastulosteilla. Jopa oleskelualueesi hyötyvät suuresti rauhoittavista väreistä, joita nämä hämmästyttävät Antarktis-kangaspainatukset tarjoavat. Anna näiden kuvien olla kotisi tukipilari.

Viileää Etelämantereella -kangastulosteet

Jääkarhujen ja pingviinien tiedetään asuttavan näitä kylmiä maisemia. Näillä alueilla on nähty myös hylkeitä ja erilaisia muita sammakkoeläimiä. Näillä jäätyneillä tundroilla selviytyminen vaatii vaikuttavia synnynnäisiä ominaisuuksia, ja nämä eläimet ovat planeetan parhaiten sopeutuneita. Photowall antaa sinulle jotain ihailtavaa "Morning Celebration" -kuvalla, joka kuuluu hienoon valikoimaansa Etelämanner-kangastulosteita. Tässä kuvassa esitellään alueita, joilla asuu joitakin niiden yleisimpiä esimerkkejä villieläimistä. Aseta muutama näistä Etelämanner-kangastulosteista yksityiseen työhuoneeseesi ja minikirjastoosi ja tunne olevasi osa Stanleyn retkikuntaa, joka pääsi näille seuduille lähes sata vuotta sitten. Muutama näistä Etelämanner-kangastulosteista käytävilläsi tekee vaelluksesta huoneesta toiseen entistäkin jännittävämpää. Saatat jopa haluta ripustaa muutaman näistä vapaa-ajanviettopaikoillesi, jotta voit lisätä viileyttä ja tehdä aikuisten leikkimisestä entistäkin mukaansatempaavampaa. Nämä Etelämanner-kangastulosteet voivat tuoda valoa ja elinvoimaa kotiisi.

Valkoinen Etelämantereella -kangastulosteet

Yksi maailman ekologisen historian suurimmista huolenaiheista on napajäätiköiden sulaminen. Tämä valitettava tapahtuma voi johtaa ilmaston lämpenemiseen, ja sen ympäristövaikutukset planeetallemme ovat toiseksi suurimmat verrattuna ydinholokaustin aiheuttamiin tuhoihin. On surullinen tosiasia, että maailman hallitukset eivät ole vielä ottaneet käyttöön riittävän vahvaa lainsäädäntöä, jolla voitaisiin vähentää dramaattisesti kasvihuonekaasupäästöjä, jotka ovat ilmaston lämpenemisen pääasiallisia aiheuttajia. Photowall yrittää tehdä sinut tietoiseksi "Jäävuori Etelämantereella", "Etelämantereen jääluolat" ja "Jääpuikko Etelämantereella" laajassa Etelämanner-kangastulosteiden kokoelmassaan. Näissä kuvissa on juuri niitä maamassoja, jotka ovat ilmaston lämpenemisen kohteena ja jotka on pelastettava mahdollisimman pian. Aseta muutama näistä Etelämanner-kangastulosteista lapsesi nukkumapaikoille ja leikkinurkkauksiin ja valista heitä ympäristöstä huolehtimisesta. Seuraa, kuinka he kerääntyvät näiden henkeäsalpaavien kuvien ympärille, ja kun kysymykset tulevat, yritä parhaasi mukaan juurruttaa heihin luontainen suojeluhenkisyys ja huolenpito ympäröivästä maailmasta.

Suuri ja mahtava

Mielenkiintoinen mutta vähän tunnettu tosiasia on, että vuoden 900 jKr. aikoihin Kiinassa räjähti tulivuori, joka paiskasi niin paljon tuhkaa korkealle ilmakehään, että se saavutti sekä pohjois- että etelänavan. Tästä syystä nykyajan arkeologit ovat löytäneet tuhannen metrin syvyyteen hautautunutta tulivuoren tuhkaa eri puolilta maailmaa molempien napojen jäätiköihin. Tämä on hyvin tuore löytö, joka on herättänyt aaltoja tiedeyhteisössä. Photowall antaa sinun jakaa tämän ihmeen "Jäätikkö Etelämantereella" -kuvalla, joka kuuluu sen upeaan Etelämanner-kangastulosteiden valikoimaan. Tämä kuva kuvaa henkeäsalpaavia näkymiä, joita tämä kylmä mutta kaunis maa tarjoaa. Ripusta muutama näistä Etelämanner-kangastulosteista sänkysi päälle, nukkumapaikallesi, ja tunnet nukkuvasi aivan maailman laidan alla. Kodissasi ei käytännössä ole paikkaa, johon nämä Antarktis-kangastulosteet eivät toisi eloisuutta ja iloa. Ne ovat takuuvarma hitti rakkaidesi keskuudessa, ja ne voivat piristää mitä tahansa huonetta kodissasi. Anna näiden Etelämanner-kangaspainatusten herättää asuntosi henkiin. Näitä Antarktis-kangastulosteita on laaja kokoelma, josta vaativa urbaani hienostelija voi valita.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1