Etelä-Amerikka

Photowallin Etelä-Amerikka-kangastulosteet ovat ihanteellinen työkalu, jos haluat sisustukseen kulttuuria ja luontoa. Romanttinen, vilkas ja monipuolinen maanosa tunnetaan upeista maiLue lisääsemista, vastakkaisista keittiöistä ja uskomattomasta musiikista, joka on peräisin terveestä vaikutteiden sekoituksesta. Etelä-Amerikan kangaspainatuskokoelmassamme on Brasilian pääkaupungin Sao Paulon kaltaisten suurkaupunkien moderni viehätysvoima, mutta myös Machu Picchun mystiikan kaltaisten nähtävyyksien muinainen viehätysvoima. Vastakkaiset värit, erilaiset tyylit ja ainutlaatuiset kuviot ovat vain osa niistä aineksista, joita olemme lisänneet, jotta tämä Etelä-Amerikan kangaspainatusten valikoima olisi kerman satoa. Kooltaan neljänneksi suurin ja väkiluvultaan viidenneksi suurin maanosa koostuu 12 maasta, jotka ovat Argentiina, Bolivia, Brasilia, Chile, Kolumbia, Ecuador, Guyana, Paraguay, Peru, Suriname, Uruguay ja Venezuela. Etelä-Amerikan kangaspainatuksista löytyy myös maailman toiseksi pisin joki Niilin jälkeen, Amazon, sekä maailman seitsemästä huipusta toiseksi korkein Mount Everestin jälkeen, Aconcagua Argentiinassa. Etelä-Amerikan kangastulosteet ilahduttavat, miellyttävät ja informoivat sinua, perhettäsi, ystäviäsi ja kaikkia, jotka näkevät nämä upeat näkymät.

Näytteitä Etelä-Amerikan kangaspainatuksista

Bogota on Kolumbian pääkaupunki, jossa asuu noin 8 miljoonaa ihmistä. Aikoinaan kosmopoliittinen ja hienostunut keskus on viime vuosikymmeninä muuttunut liike-elämän, politiikan ja viihteen keskukseksi. Sen etuoikeutettu sijainti ja kansallinen lentokenttä tekevät siitä hyvin saavutettavan ja kätevän "hyppypaikan" muihin kohteisiin eri puolilla maata. Ehkä voit jopa nähdä sen Etelä-Amerikan kankaalle painetuissa vedoksissa, kuten "Bogota Colombia City Map". Bogotan lempinimi juontuu siitä, että siellä sijaitsee niin monia kirjastoja ja yliopistoja. Etelä-Amerikan kangaspainatukset, kuten "Bogota Colombia Skyline", esittelevät ikonisia rakennuksia, kuten Palacio Arzobispal tai Rosario University. Nämä Etelä-Amerikka-kangaspainatukset ovat monipuolinen ja hyödyllinen työkalu, kun niiden visuaalista painoa mukautetaan vastaamaan tai olemaan ristiriidassa olemassa olevien sisustus- tai värimaailmojen kanssa, sillä ne ovat valittavissa eri sävyjen ja sävyjen välillä.

Kulttuuri ja luonto

Brasiliassa on ehkä eniten Unescon maailmanperintökohteita, mutta Perussa, joka on toisella sijalla 12 tällaisella kohteella, on ehkä tunnetuin ja kuuluisin. Etelä-Amerikan kulttuurikohteiden melkoinen kruununjalokivi on epäilemättä Machu Picchun ylevä ja "kadonnut kaupunki". Tämä korkealla vuoristossa sijaitseva arkeologinen ihme ei koskaan lakkaa hämmästyttämästä kävijöitä, jotka saapuvat kaikkialta maailmasta ihailemaan sen ajatonta kauneutta ja huikaisevia näkymiä, kuten näet myös Etelä-Amerikan kangaspainatuksissa. Jättimäisine muureineen, terasseineen ja rampeineen se on todella nähtävyys. Tutustu Etelä-Amerikka-kangastulosteeseen nimeltä "Machu Picchu" ja hämmästy, miten se voi muuttaa huoneesi koko ulkoasun ja antaa sille lisää syvyyttä ja ulottuvuutta, mutta myös kauneutta ja luonnetta.

Etelä-Amerikan kankaankuvatulosteet suurena toimijana

Sen lisäksi, että Brasilia on suurin, se on myös yksi Etelä-Amerikan historiallisesti rikkaimmista maista, mikä näkyy siinä, että siellä on 21 maailmanperintökohdetta. Ensimmäiset eurooppalaiset, jotka asettuivat tähän paikkaan, olivat portugalilaiset, jotka perustivat ensimmäisen asutuksen vuonna 1532. Brasilia jatkoi laajentumistaan sotien ja taistelujen kautta, kunnes Portugalin kuningasperhe pakeni Napoleonia ja pakeni Brasiliaan vuonna 1807. Nämä erilaiset vaikutteet näkyvät kaikilla Brasilian kulttuurin osa-alueilla ja siten myös Etelä-Amerikan kankaankuvissa. Vaikka kuningas Dom Joao VI palasi Portugaliin vuonna 1821, hänen poikansa jäi Brasiliaan ja hänestä tuli maan keisari ja lopulta itsenäisyys vuonna 1822. Sitten vuonna 1889 Deodoro Da Fonseca johti vallankaappausta, jossa hän otti keisarin vallan haltuunsa ja muutti sen tasavallaksi, jota hallitsee perustuslaki. Nykyään Brasilia on maailman viidenneksi suurin maa!
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1