Shanghai

Photowallin Shanghain kangastulostekokoelma osoittaa, että tämä paikka on maailmanlaajuinen rahoituskeskus, liikenteen solmukohta ja yksi maailman nopeimmin kasvavista kaupungeista, eLue lisääikä vain pilvenpiirtäjien rakentamisen osalta. Halusitpa sitten sisustaa kotisi, vapaa-ajanviettotilasi tai jopa työpaikkasi, Shanghain kankaalle tulostetuista kankaista voi tulla ihanteellinen keskipiste. Valittavana on tosielämän valokuvia, jotka ovat niin yksityiskohtaisia, että voit tuntea olevasi aivan paikalla, tai taideteoksia, jotka ovat niin värikkäitä, että ne antavat seinillesi lisää ulottuvuutta ja syvyyttä. Shanghain kangaspainatukset voivat tehdä eron tylsän ja tavallisen huoneen tai mieleenpainuvan ja visuaalisesti vaikuttavan tilan välillä, johon ihmiset haluavat palata uudelleen. Kuten tavallista, Photowallin avulla voit muokata haluamiasi Shanghain kangastulosteita, jotta ne sopisivat tai olisivat ristiriidassa olemassa olevan sisustuksen, estetiikan, värimaailman ja niin edelleen kanssa.

Historiaa Shanghain kangastulosteiden kanssa

Toisin kuin toisella Photowallin Kiina-kategorian kaupungilla, jolla on pitkä ja monipuolinen menneisyys, Shanghain historia on melko lyhyt. Britit avasivat toimiluvan Shanghaissa ensimmäisen oopiumisodan jälkeen ja sytyttivät näin sen kehityksen, jonka tuloksen voit nähdä Shanghain kangastulosteissa. Siitä, mikä oli aikoinaan unelias, pieni kalastajakylä mutaisen Huang Pu -joen rannalla, on nyt tullut yksi maailman moderneimmista ja kehittyneimmistä kaupungeista. Se on yksi Aasian kosmopoliittisimmista kaupungeista, ja sen infrastruktuuri ja palvelut ovat yhä nykyaikaisempia. Sitä voidaankin pitää Pekingin yininä ja jangina. Shanghain kangaspainatuksista näet myös, miksi se tunnetaan pikemminkin kaupallisena ja taloudellisena voimanpesänä kuin Pekingin kulttuurisen hienostuneisuuden ja kauneuden sijaan. "Yhdeksän lohikäärmettä" on loistava esimerkki Shanghain kankaankuvista, jotka ilmentävät tätä eloisuutta ja modernia edistystä.

Taivas on rajana

Kuten jo mainittiin, Shanghai on helposti yksi maailman nopeimmin kasvavista kaupungeista pilvenpiirtäjien osalta. Voit nähdä tämän kehityksen ja edistyksen Shanghain kankaankuvapainatuksissa. Yksi näiden motiivien tunnusmerkeistä on Shanghain korkein rakennus, Shanghai Tower, joka on noin 631 metrin korkeudessa ja jossa on 127 kerrosta. Sen rakentaminen aloitettiin vuonna 2008 ja se valmistui vuonna 2015, ja torniin avattiin näköalatasanne vuonna 2016, jolloin siitä tuli käytännössä maailman toiseksi korkein rakennus. Shanghain kangaspainatukset, kuten "Shanghai Skyline, mustavalkoinen", ovat osoitus tästä. Se ei ainoastaan näytä tämän kaupunkimaiseman merkittävää visuaalista painoarvoa, vaan lisää myös särmää ja viehätystä. Tämän Shanghain kangaspainatuksen mustavalkoiset sävyt tekevät siitä entistä tyylikkäämmän ja kauniimman. Shanghain kangaspainatuksissa sijaitsee myös Shanghain World Financial Center, jossa on 101 kerrosta ja 491 metrin korkeus. Sellaiset kohteet kuin "Shanghai Skyline Sunset" ovat upeita esimerkkejä, jotka saavat huoneesi ylittämään tavanomaisen seinäkoristeen.

Lisäksi Shanghain kangaspainatuksia

Koska tämä kaupunki vilisee ympärivuorokautista toimintaa ja tapahtumia, joissa voi uppoutua melkoisiin asioihin, löydät Shanghain kangastulosteista runsaasti siihen sopivia nähtävyyksiä. Esimerkiksi "Night View of Shanghai City" on tästä konkreettinen esimerkki. "Nanpun silta" on toinen kuva, joka voi tuoda elävyyttä tiloihisi, Shanghain kangaspainatus, joka suorastaan huokuu tyyliä ja joka on toteutettu niin yksityiskohtaisesti, että värit yksinkertaisesti saavat seinäsi ponnahtamaan. Jos etsit jotain hieman synkempää, ehkä rauhallinen Shanghain kankaalle painettu "Good Morning Shanghai" voi tehdä tempun puolestasi.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-17 17:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.