Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-2- päivän kuluessa.

Rauhallinen Zen-järvi ja Bonsai puut Tokion puutarhassa - Canvastaulu - Olohuone

30

aihetta

Tokio

Tokio on Japanin suurin kaupunki ja pääkaupunki, se on yksi maailman tiheimmin asutetuista kaupungeista, yli 13 miljoonaa asukasta yksistään kaupungin keskustassa. Tokio-aiheiset canvLue lisääastaulumme kuvaavat tiheästi rakennettuja rakennuksia ja vilkasta elämää. Aluksi se oli vain pieni kalastajakylä Edo, mikä tarkoittaa joensuuta. Edon linnan linnoitettiin 12. vuosisadalla ja rakennettiin sille paikalle, missä Keisarillinen palatsi sijaitsee. Vuonna 1868 sen nimi vaihdettiin Tokioksi, mikä tarkoittaa itäistä pääkaupunkia. Kummallista kyllä, mutta se ei ole Japanin virallinen pääkaupunki, joidenkin mielestä aikaisempi keisarillinen kaupunki Kioto on maan pääkaupunki. Tokio on yksi Japanin 47 prefektuurista ja koostuu 23 kaupunginosasta ja monesta kylästä länteen päin. Izun ja Ogasawaran saaret kuuluvat myös Tokioon.

Tausta

Japanilla on ollut uskomattomat 125 monarkkia, joista ensimmäinen hallitsi vuonna 660 eKr. Se on maailman pisin, yhtenäinen monarkkia, ja vain yksi hallitsijoista on ollut nainen 1900-luvun alussa.

Kaupunki

Fujin vuori, temppelit ja palatsi ovat osa sen pitkää kulttuuria ja ultramodernit pilvenpiirtäjät on kuvattu tauluissa. Tokio on monikasvoinen metropoli. Elegantit jokien yli kulkevat sillat ja monia viheralueita, kauniita rauhallisia puistoja ja paikkoja. Ja maailmankuulu kirsikankukka-festivaali kevään alussa on suurin turistinähtävyys maalis-/huhtikuussa. Sakura-nimellä tunnettu kukka on Japanin kansalliskukka. Tämä häikäisevä luonnonvoima on kuvattu canvastaulussa, jossa se heijastuu veteen. Kaupungin kasvun myötä sinne on rakennettu asuntoja uusille alueille, ja se on uudelleen rakennettu kahdesti, vuonna 1923 Suuren Kantōn maanjäristyksen toisen maailmansodan pommitusten jälkeen.

Junajoukkoliikenne tai MTR

Japanin metrojärjestelmä on maailman vilkkain. Se valmistui vuonna 1927 ja sitä laajennettiin vuonna 1963 kesäolympialaisia varten ja nyt se kuljettaa 9 miljoonaa matkustajaa päivittäin eli vuosittain yli 3,2 miljardia. Vain osa MTR:ää on maanalainen ja sen pituus on 320 km. Ruuhka-aikoina henkilökunnan tehtävänä on sulloa mahdollisimman monta matkustajaa vaunuihin.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–2 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.