Tokio

Tokio, Japanin suurin kaupunki ja tosiasiallinen pääkaupunki, on yksi maailman tiheimmin asutuista kaupungeista, sillä pelkästään kaupungin keskustassa asuu yli 13 miljoonaa ihmistä. Lue lisääTokio-aiheiset kangaspainatuksemme havainnollistavat rakennusten suurta tiheyttä ja kuvaavat sen vilkasta luonnetta. Kaupunki alkoi kuitenkin pienestä kalastajakylästä, jonka nimi Edo tarkoitti jokisuistoa. 1200-luvulla linnoitettu Edon linna rakennettiin nykyisen keisarillisen palatsin paikalle. Nimi muuttui Tokioksi, joka tarkoittaa itäistä pääkaupunkia, vuonna 1868. Kummallista kyllä, se ei ole Japanin virallinen pääkaupunki, sillä jotkut pitävät edelleen kiinni siitä, että entinen keisarillinen kaupunki Kioto pitää tätä titteliä. Tokio on yksi Japanin 47 prefektuurista, ja siihen kuuluu 23 kaupunginosaa ja monia kaupunkeja, kaupunkeja ja kyliä lännessä. Myös Izun ja Ogasawaran saaret kuuluvat siihen.

Tausta

Japanin keisarikunnalla on ollut uskomattomat 125 hallitsijaa, jotka ovat peräisin vuodesta 660 eaa. lähtien. Tämä on maailman pisin yhtäjaksoinen monarkia, ja lukuun ottamatta muutamaa 1900-luvun alussa hallitsevaa keisarinnaa, sen johdossa on ollut pääasiassa miehiä.

Kaupunki

Fuji-vuoren, sen pitkää kulttuuria ilmentävien temppelien ja palatsien sekä huippumodernien pilvenpiirtäjien yhdistelmä, joka on kauniisti kuvattu maalauksissa, tekee Tokiosta monipuolisen metropolin. Tyylikkäät sillat ylittävät leveät joet ja monet rajatut viheralueet, ja kauniit puistot tuovat kaupunkialueille rauhaa ja hiljaisuutta. Maailmankuulu kirsikankukkafestivaali, joka on kevään alku, on merkittävä matkailunähtävyys maaliskuun lopusta huhtikuun puoliväliin. Japanin kielellä sakura-nimellä tunnettu kukinta on kansallinen kukka. Kankaalle kuvattuun vedokseen on vangittu tämä häikäisevä luonnonvoima, joka heijastuu veteen. Suuri osa maa-alueesta on otettu talteen, ja kaupunki on rakennettu uudelleen kahdesti, vuoden 1923 suuren Kantō-maajäristyksen ja toisen maailmansodan tuhoisien pommitusten jälkeen.

Mass Transit Railway eli MTR

Japanissa on maailman vilkkain metrorautatiejärjestelmä. Se valmistui vuonna 1927, ja sitä laajennettiin huomattavasti vuoden 1963 kesäolympialaisia varten, ja nyt se kuljettaa päivittäin lähes 9 miljoonaa työmatkalaista, yli 3,2 miljardia vuodessa. Vain osa MTR-järjestelmästä on maan alla, ja sen raiteiden pituus on yhteensä noin 320 kilometriä. Se on ruuhkautunut, ja työntömiehiä käytetään ahtaamaan metrovaunuihin niin monta työmatkalaista kuin laillisesti on mahdollista.

Hämmästyttävät olohuoneet, joissa on Tokion seinämaalauksia

Olohuone on paikka, jossa vietät suurimman osan ajastasi, kun olet kotona. Siellä ystävät ja perhe kokoontuvat viettämään laatuaikaa. Siksi on tärkeää, että olohuone on hyvin suunniteltu, jotta siitä tulee viihtyisämpi ja kutsuvampi. On todella paljon ideoita, joita voit saada eri viitteistä, ja seinämaalaukset ovat yksinkertaisesti hämmästyttäviä. Photowall-kokoelmasta löytyvät Tokion seinämaalaukset ovat vaikuttavia malleja, jotka varmasti tekevät olohuoneestasi näyttävän. Hämmästyttävillä viileillä väreillä luodut seinämaalaussuunnitelmat lisäävät elämää huoneesi seiniin. Koska olohuoneella voi olla useita käyttötarkoituksia, kuten rentoutuminen, seurustelu, televisio-ohjelmien katselu ja muut, väreillä on tärkeä rooli huoneen tunnelman ja ilmapiirin kannalta. Tässä kohtaa kauniit Tokion seinämaalaukset tekevät tehtävänsä. Valitse oikea seinämaalaussuunnittelu olohuoneeseen, ja saat upean keskipisteen, jota perheesi ja ystäväsi varmasti rakastavat. Hyvää sisustamista!
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-34 34:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.