Intia

Intia, joka tunnetaan paremmin virallisella nimellään Intian tasavalta, on Etelä-Aasiassa sijaitseva maa, joka on maailman väkirikkain demokraattinen maa. Intian eteläpuolella on IntiLue lisääan valtameri, länsipuolella Arabianmeri ja itäpuolella Bengalinlahti, ja sillä on myös maaraja Pakistanin, Kiinan, Nepalin, Bhutanin, Bangladeshin, Myanmarin, Thaimaan ja Indonesian kanssa kaikissa ilmansuunnissa. Photowall tekee kunniaa tälle hämmästyttävälle maalle omalla Intian kangastulosteiden sarjallaan. Nämä kuvat kuvaavat joitakin suosituimmista nähtävyyksistä, joista tämä merkittävä maa tunnetaan. Ripusta muutama näistä Intia-kangastulosteista olohuoneeseesi ja anna tilalle eksoottinen ja kaukainen tunnelma. Anna tämän merkittävän maan panteistisen kulttuurin vaikuttaa kotisi sisätiloihin näiden Intia-kangaspainatusten avulla. Perheesi ja rakkaasi eivät voi olla katsomatta näitä upeita Intia-kangastulosteita ja etsivät yhä mielikuvituksellisempia syitä oleskella olohuoneessasi. Anna koko perheen tuntea, että he ovat tehneet matkan tälle ainutlaatuiselle maailman alueelle ripustamalla nämä Intia-kangastulosteet ympärillesi.

Exoottista Intiassa -kangastulosteet

Ihmiset alkoivat asua Intian niemimaalla 55 000 vuotta sitten, kun he muuttivat Afrikan mantereelta. Heidän pitkä oleskelunsa metsästäjä-keräilijöinä on tehnyt alueesta yhden geneettisesti monimuotoisimmista. Lopulta he asettuivat aloilleen ja aloittivat alkeellisen sivilisaation noin 9 000 vuotta sitten. Heidän kieltään kutsuttiin sanskritiksi, ja sen avulla dokumentoitiin hindulaisuuden ensimmäiset käytännöt alueella. Monet kielitieteilijät pitävät sanskritia nykyään kuolleena kielenä, vaikka jotkut oppineimmat osaavat yhä lukea ja kirjoittaa sitä ilman, että sanoja tarvitsee ääntää. Photowall kunnioittaa tätä pysyvää kulttuuria "Dawn at the Golden Temple", "Mumbai (Bombay) Skyline" ja "Calcutta Skyline Black" -teoksilla, jotka kuuluvat sen hämmästyttävään Intia-kangastulosteiden kokoelmaan. Näissä kuvissa esitellään joitakin matkailijoiden suosimia vierailukohteita tällä alueella. Ripusta muutama näistä Intia-kangastulosteista oleskeluhuoneeseesi ja tunne tämän ainutlaatuisen maailmankolkan syke ja pulssi rentoutumistilassasi. Istu lepotuoliin lasillisen jääteetä kera ja kuvittele, että kävelet Mumbain tai Kalkutan vilkkailla kaduilla.

Kestävät Intiassa -kangastulosteet

Yksi Intian tunnetuimmista maamerkeistä on Taj Mahal. Suuren johtajan Shah Jahanin rakennutti sen mausoleumiksi synnytykseen kuolleelle vaimolleen Mumtaz Mahalille. Tarina kertoo, että Shah Jahanilla oli kaksi muutakin vaimoa, jotka olivat vain poliittisten liittoutumien tulosta. Mutta se oli Mumtaz, jota hän todella rakasti sydämessään. Ennen kuin hän täytti 40 vuotta, Mumtaz kuoli yrittäessään synnyttää heidän yhdeksättä lastaan. Shah Jahan hautasi hänet aluksi pieneen mutta kauniiseen puutarhaan ja vaipui suureen masennukseen vuodeksi. Erään tyttärensä avulla hän pääsi melankoliastaan ja aloitti Taj Mahalin 22 vuotta kestäneen rakentamisen. Photowall antaa sinun kokea tämän rakkaustarinan "Auringonnousu Taj Mahalissa", "Taj Mahal, Agra, Intia" ja "Taj Mahal Cleaner" hienossa Intian kankaiden tulostusmallistossaan. Nämä kuvat kuvaavat tätä suurta teknistä ja emotionaalista saavutusta kaikessa loistavassa loistossaan. Pelkästään se, että kotonasi on näitä esimerkkejä Intia-kangaspainatuksista, ei ainoastaan lisää kauneuskerrointa, vaan antaa tilalle myös syvemmän merkityksen ja laajuuden.

Merkityksellinen ja mieleenpainuva

Yksi modernin historian merkittävimmistä ja vaikutusvaltaisimmista persoonallisuuksista tuli tästä maasta. Hän aloitti elämänsä asianajajana nimeltä Mohandas Karamchand Gandhi. Henkiseksi uudestisyntymäksi katsomansa tapahtuman jälkeen hän nimesi itsensä Mahatma Gandhiksi ja aloitti rauhanomaisen mutta voimakkaan kapinan brittiläisten siirtomaaherrojen sortoa vastaan Intiassa. Hänen protestointitapansa oli nälkälakko, rukoukset ja rauhanomaiset mielenosoitukset. Ja hän puhui niin voimakkaasti ja tarmokkaasti, että imperiumin vallanpitäjillä ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin kuunnella. Photowall antaa sinun olla osa historiaa "Goa Beach Sunset" (Goan rannan auringonlasku), "Lathmar Holi" (Lathmar Holi) ja "New Delhi India Skyline" (New Delhi India Skyline) ainutlaatuisessa Intian kangaspainatuskokoelmassaan. Ripusta nämä Intia-kangastulosteet sänkysi yläosaan, nukkumapaikkaasi, ja tunnet kuin rentoutuisit jollakin tämän maan auringonpaisteisista rannoista. Aseta muutama näistä Intia-kangastulosteista eteiseen ja tunne, että olet tekemässä itse matkaa tähän upeaan maahan. Nämä Intia-kangaspainatukset tuovat taatusti kotiisi historian ja merkityksen tunteen. Anna näiden Intia-kangaspainatusten olla asuinpaikkasi tukipilari.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-43 43:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.