Aasia

Idän viehätysvoima ja viehätysvoima on kotisi, toimistosi tai vapaa-ajan tilasi vetonaula upean Aasian kangaspainatusten valikoimamme avulla. Voit valita laajasta ja monipuolisesta vaLue lisäälikoimasta motiiveja, joissa on ainutlaatuisia malleja, syvällisiä merkityksiä ja eloisia värimaailmoja. Aasian kangaspainatuksista löydät uskomattoman yksityiskohtaisia valokuvia, jotka voivat toimia mielesi teleportaatiolaitteena, ja maalauksia, jotka ovat niin upeita, että ne herättävät tunteita, joista et edes tiennyt. Aivan kuten itse maanosassa, siellä on luonnonkauneutta, joka jättää sinut hengästyneeksi, ja modernin innovaation nähtävyyksiä, jotka saavat sinut hämmästymään. Aasiassa, joka on planeettamme suurin maanosa sekä kooltaan että väestömäärältään, on 48 Yhdistyneiden kansakuntien jäsenmaata. Aasian kangaspainatöillä on niin paljon tarjottavaa visuaalisen painon, mutta myös historian ja kulttuurisen merkityksen osalta. Löydät esineitä, jotka voivat motivoida sinua seuraavalle itään suuntautuvalle matkallesi, sekä mieleenpainuvia kohtauksia, joihin olet ehkä jo törmännyt. Kuten aina, voit mukauttaa Aasian kankaalle tulostetut kuvat vastaamaan olemassa olevaa tai suunniteltua sisustusta, värimaailmaa ja niin edelleen tai olemaan ristiriidassa sen kanssa.

Korostuvan auringon maa

Japani on Aasian itärannikolla sijaitseva saariketju, joka koostuu neljästä pääsaaresta ja kymmenistä pienemmistä saarista. Neljästä pääsaaresta suurin on Honshu, joka on myös maailman seitsemänneksi suurin saari. Suurimpia kaupunkeja ovat Tokio, Yokohama, Osaka ja Nagoya, joista joitakin näet runsaasti Aasian kangaspainatuksissa. Näiden vilkkaiden ja korkean teknologian paikkojen lisäksi Japanissa on myös joitakin maailman parhaita kulttuuri- ja luonnonnähtävyyksiä. Fuji-vuori, Japanin korkein vuori, on tästä konkreettinen esimerkki. Aasia-kangastulosteet osoittavat, että tämä uinuva tulivuori, joka purkautui viimeksi vuonna 1707, voi olla ihanteellinen keskipiste huoneessasi.

Aasian kangaspainatukset ja niiden valikoima

Aivan kuten itse maanosassa, myös Aasian kankaankuvapainatuksissa on niin paljon erilaisia visuaalisia vaihtoehtoja, teemoja ja paikkoja. Luonnon elementti on mukana, sillä tällä mantereella on maailman kolmanneksi suurin saari, kolmanneksi pisin joki ja korkein huippu. Myös nykyaikainen edistys ja teknologinen kehitys heijastuvat joissakin Aasian kangaspainatöissä. Tosielämän valokuvat, kuten teoksessa nimeltä "Coconut Palms, Thailand", voivat toimia henkisenä pakopaikkana ja ylläpitää hyvää tunnelmaa ympäri vuoden vuoden vuodenajasta tai säästä riippumatta. Aasian kangaspainatukset esittelevät sinulle myös uskomattomia taideteoksia, jotka jättävät pysyvän vaikutelman, kuten "Singapore Skyline". Tämä ikoninen horisontti on saatavana eri sävyissä ja sävyissä, joten se on ihanteellinen väline seiniesi kaunistamiseen. Ehkäpä Aasia-kangastulosteet voivat jopa toimia ohjenuorana seuraavan matkakohteesi valinnassa. Siksi Photowall on myös järjestänyt Aasia-kangastulosteet kätevästi neljään eri alaluokkaan, nimittäin Kiinaan, Intiaan, Japaniin ja Kaakkois-Aasiaan.

Suuri kulttuuri

Sen lisäksi, että Photowallin Aasia-kangastulosteet-kategoria tarjoaa sinulle kuvia, jotka nostavat sisustuksesi uudelle tasolle, se on myös hyvin opettavainen. Tiesitkö esimerkiksi, että nimi "Intia" on peräisin Intian läpi virtaavasta Indus-joesta? Maailman toiseksi väkirikkaimmassa maassa on monia suuria kaupunkeja, joissa kuhisee ihmisiä, mutta myös innovaatioita ja edistystä. Siitä huolimatta noin kaksi kolmasosaa Intian väestöstä asuu edelleen maaseudulla. "Goa Beach Sunset" on kaunis esimerkki siitä, millaista kauneutta näillä maaseutualueilla on. Intiaa esittelevät Aasian kangaspainatukset eivät tietenkään olisi täydellisiä ilman arkkitehtonista ihmettä, joka on Taj Mahal. Tämä valtava valkoisesta marmorista rakennettu mausoleumi rakennettiin Agraan vuosina 1631-1648 mogulien keisarin Shah Jahanin käskystä hänen suosikkivaimonsa Mumtaz Mahalin muistoksi, joka kuoli heidän 14. lastaan synnyttäessään! Taj Mahalia kuvaava Aasia-kangaspainatus sopii näin ollen erinomaisesti intiimeihin tiloihin, kuten kodin makuuhuoneeseen.
Tuotetiedot