Mount Fuji

Jos haluat Japanin korkeimman huipun sisustuksesi keskipisteeksi, olet tullut oikeaan paikkaan. Photowall on koonnut kauniin kokoelman Fuji-vuori-kangastulosteita, jotka kunnioittavatLue lisää tätä 3776 metrin korkeudessa seisovaa luonnonihmettä. Paikalliset tuntevat tämän huipun nimellä Fuji-san, ja sen kauneuden ja majesteettisuuden vuoksi ei ole yllättävää, että sen rinteillä käy vuosittain lähes 300 000 kiipeilijää! Fuji-vuori-kangastulosteissa näet myös, miksi japanilaiset pitävät vuorta pyhänä ja miksi se on ollut vuosisatoja vanha pyhiinvaelluskohde. Tässä laajassa Fuji-vuoren kankaankuvituskokoelmassa sitä kuvataan kaikista kuvakulmista ja eri muodoissa. Löydät hetkessä ihanteellisen koristeen, jossa on upeita värejä, ainutlaatuisia malleja ja niin edelleen. Päivitä asuin-, virkistys- ja yritystilasi Fuji-vuori-kangastulosteilla.

Faktoja Fuji-vuori-kangastulosteista

Vaikka se näyttää meistä vuorelta, Fuji-vuori koostuu itse asiassa kolmesta peräkkäisestä tulivuoresta. Fuji-vuoren juurella on Komitake-tulivuori, jonka ensimmäisten purkausten kerrotaan tapahtuneen lähes 600 000 vuotta sitten. "Vanha Fuji" tuli sen päälle noin 100 000 vuotta sitten, ja lopulta "uusi Fuji" muodostui noin 10 000 vuotta sitten, ja siitä muodostui nykyisin tuntemamme vuori. Tämä on todella mielenkiintoinen tieto, jonka voit jakaa ihmisille, jotka ihailevat Fuji-vuori-kangastulosteita. Tätä lähes täydellisen muotoista tulivuorta on palvottu hengellisenä paikkana, ja se on kokenut suurta suosiota taiteilijoiden keskuudessa kautta vuosisatojen. Tästä syystä löydät myös kauniita taideteoksia Fuji-vuori-kangastulosteista. Tutustu vain tuotteeseen nimeltä "Punainen Fuji, Katsushika Hokusai", joka antaa seinäkoristeellesi hienon kosketuksen ja taide-elementin.

Hyvä tausta

Fuji-vuoresta ei voi puhua puhumatta myös Japanin pääkaupungista. Tokio on ainutlaatuinen megakaupunki monella tapaa, mutta myös siksi, että sillä on Fuji-vuoren muodossa todella upea tausta. Fuji-vuori-kangastulosteet, kuten "Fuji over Shinjuku" tai "Rainbow Bridge with Mount Fuji", ovat upeita näytteitä tästä kumppanuudesta. Toinen asia, joka on hyvä pitää mielessä Fuji-vuoren kankaankuvitusten kanssa työskennellessä, on se, että se ei ole vain Tokion symboli, vaan koko Japanin symboli. Fuji-vuori vaikuttaa osaltaan maan fyysiseen ja kulttuuriperintöön, mutta myös sen henkiseen maantieteeseen. Kuten jo mainittiin, Fuji-vuori on ollut pyhä paikka shintolaisille ainakin 7. vuosisadalta lähtien, ja shintolaisuus on Japanin alkuperäisuskonto. Pidä tämä mielessä, kun laitat Fuji-vuori-kangastulosteita sisustuksesi taustaksi.

Fuji-vuoren kankaalle asettaminen

Me kaikki tiedämme, että olohuone on paikka, jossa sinä ja perheesi vietätte suurimman osan ajasta yhdessä, kun olette kotona. Siksi on tärkeää, että tässä tilassa on upea keskipiste, joka vetää katseet puoleensa ja luo lisää ulottuvuutta. Mount Fuji -kangaspainatukset tekevät sen sinulle vaikuttavilla malleillaan, jotka varmasti tuovat sisustukseesi lisää tyyliä ja luonnetta. Sinulla on valittavana niin yksityiskohtaisia tosielämän valokuvia, että sinusta tuntuu kuin olisit itse tällä japanilaisella tavaramerkillä. Fuji-vuori-kangastulosteiden, kuten "Fuji-vuori ja pilvimeri", upeat yksityiskohdat luovat sisustukseen aivan uudenlaista tunnelmaa ja tunnelmaa. "Fuji-vuori sumuisen järven yllä" on toinen seesteinen näky, joka voi olla henkinen pakopaikka, jota tarvitset kotona.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-14 14:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.