Vapaudenpatsas

Vapaudenpatsas on massiivinen uusklassinen veistos, joka sijaitsee Liberty Islandilla New Yorkin satamassa New Yorkissa, Yhdysvaltojen mantereella. Se on kiitoslahja Ranskan kansalta Lue lisääYhdysvalloille, joka salli ranskalaisten siirtolaisten muuttaa maahan Euroopan talouskriisin vaikeina aikoina. Se on valmistettu pääosin kuparista, ja sen on suunnitellut ranskalainen kuvanveistäjä Frederic Auguste Bartholdi. Sen metallikehyksen loi Gustave Eiffel. Vapaudenpatsas vihittiin virallisesti käyttöön 28. lokakuuta 1886. Photowall kunnioittaa tätä ikonista vapauden ja toivon symbolia omalla Vapaudenpatsas-kangastulosteiden kokoelmallaan. Nämä Vapaudenpatsaan kankaalle painetut vedokset kuvaavat tämän upean rakennelman eri kasvoja, jotka muu maailma on tunnistanut. Nämä Vapaudenpatsas-kangaspainatukset voivat tuoda elinvoimaa ja energiaa asuintiloihisi. Rakkaasi ja työtoverisi arvostavat sinua, kun ripustat nämä Vapaudenpatsas-kangastulosteet seinillesi. He löytävät yhä enemmän syitä oleskella näissä tiloissa, kun kaikki nämä Vapaudenpatsas-kangastulosteet ovat heidän ympärillään. Tee näistä upeista Vapaudenpatsas-kangastulosteista kotisi kantava voima.

Ikoninen Vapaudenpatsas-kangastulosteissa

Patsas on kuva Libertasista, roomalaisesta jumalataresta, joka on pukeutunut kaapuun, joka symboloi vapautta ja vapautta. Hän nostaa oikeassa kädessään kultaisen soihdun päänsä yläpuolelle, ja vasemmassa kädessään hän pitelee tabula ansataa, jossa on roomalaisin numeroin kirjoitus 4. heinäkuuta 1776, joka on Yhdysvaltain itsenäisyysjulistuksen päivämäärän kunniaksi. Hänen jalkojensa juuressa on katkennut kahle ja ketju, jotka symboloivat orjuuden lakkauttamista. Photowall antaa sinun tuntea uuden huomisen toivon "New York City Life I", "Liberty" ja "Aerial View of Statue of Liberty" upeassa Vapaudenpatsas-kangastulosteiden kokoelmassaan. Näissä vapaudenpatsas-kangastulosteissa on tämä hieno vapauden symboli, joka kohoaa New Yorkin horisontin yläpuolelle. Ripusta muutama näistä Vapaudenpatsas-kangaspainatuksista vapaa-ajanhuoneisiisi ja tunne, että tila on täynnä tämän hämmästyttävän Yhdysvaltojen maamerkin eloisaa ja voittamatonta henkeä. Aikuisten leikkihetkistäsi ei tule koskaan yhtä mukaansatempaavia ja jännittäviä kuin silloin, kun sinulla on nämä Vapaudenpatsas-kangastulosteet seinilläsi.

Vapaudenpatsas-kangastulosteet innostavat

New Yorkissa on lukuisia maamerkkejä, joita sekä paikalliset että turistit ovat vaalineet ja joissa he ovat käyneet vuosisatojen ajan. Muutamia näistä ovat Times Square, Central Park, Niagaran putoukset ja Grand Central Terminal. Kaupungin ehkä ikonisin ja historiallisin maamerkki on kuitenkin Vapaudenpatsas. Tämä upea patsas on lahja ranskalaisilta siirtolaisilta, jotka purjehtivat tähän suureen kaupunkiin Mayflowerin kannella, ja se ilmentää kaikkea sitä, mikä on hyvää ja jaloa itse Yhdysvaltojen arvoissa ja periaatteissa. Photowall antaa sinun osallistua perinteeseen "Vintage Statue of Liberty", "Big City" ja "American Pop I" -teoksilla upeassa Vapaudenpatsas-kangastulosteiden kokoelmassaan. Nämä upeat Statue of Liberty -kangastulosteet esittelevät tämän hämmästyttävän kaupungin monia suosittuja puolia. Ripusta muutama näistä Vapaudenpatsas-kangaspainatuksista yksityiseen työhuoneeseesi tai minikirjastoosi ja kuvittele olevasi yksi niistä pioneereista, jotka löysivät ensimmäisenä tämän hienon maan. Nämä Vapaudenpatsas-kangastulosteet tuovat väriä ja elämää kaupunkiasuntoosi.

Historiallinen ja syvällinen

Syyskuun 11. päivän aamuna 2001 kaksi matkustajakonetta törmäsi World Trade Centerin ykkös- ja kakkostorniin aiheuttaen näiden kahden ikonisen, New Yorkin taivaanrantaa määrittäneen rakennuksen täydellisen romahtamisen ja tuhoutumisen. Tämä tragedia aiheutti yli 3 000 amerikkalaisen kuoleman, ja myöhemmin todistettiin, että terroristijärjestö Al-Qaidan jäsenet olivat kaapanneet nämä koneet ja että kyseessä oli ennalta suunniteltu hyökkäys Yhdysvaltojen mantereelle. Sen suunnitteli ja suunnitteli saudiarabialainen sheikki Osama Bin Laden. Lisäksi selvisi, että yksi koneiden alkuperäisistä kohteista oli itse Vapaudenpatsas. Tällaisen ikonisen ja rakastetun maamerkin tuhoaminen olisi aiheuttanut hirvittävän iskun kaikkien amerikkalaisten psyykeen ympäri maailmaa. Photowall osoittaa kiitollisuutta säästyneistä asioista "New York Weekend Collection", "Pop Liberty" ja "Statue of Liberty under a vivid sky" -kuvilla huomattavassa Vapaudenpatsas-kangastulosteiden kokoelmassaan. Nämä esimerkit Vapaudenpatsas-kangastulosteista muistuttavat meitä siitä, että vapaudella on aina hintansa. Ripusta nämä historialliset Vapaudenpatsas-kangastulosteet eteiseen ja anna tälle tavallisesti laiminlyödylle tilalle tärkeyttä ja vakavuutta.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1