Tower Bridge

Tower Bridge on Lontoossa sijaitseva 1. luokan bascule- ja riippusillan yhdistelmä. Suunnittelija Horace Jones ja insinööri John Wolfe Barry rakensivat sen vuosina 1886-1894. Silta ylLue lisääittää Thames-joen lähellä Lontoon Toweria, ja se on yksi viidestä sillasta, jotka omistaa ja ylläpitää Bridge House Estates -niminen hyväntekeväisyyssäätiö. Tämä yhteisö on ollut olemassa vuodesta 1282 lähtien. Silta rakennettiin, jotta Lontoon East Endiin olisi helpompi päästä, joka oli 1800-luvulla liike-elämän kukoistusalue. Photowall kunnioittaa tätä historiallista arkkitehtonista ja teknistä saavutusta omalla Tower Bridge -kangastulosteiden kokoelmallaan. Nämä kuvat kuvaavat Tower Bridgen eri kasvoja sellaisena kuin useimmat englantilaiset ja muu maailma sen tunnistavat. Ripusta muutama näistä Tower Bridge -kangastulosteista olohuoneesi seinille ja anna tilalle historian ja ikonologian tuntua. Läheisesi ja vieraasi eivät voi vastustaa parveilemista tällä alueella vain saadakseen vilahduksen näistä Tower Bridge -kangastulosteista. Huomaa, kun he keksivät yhä kekseliäämpiä syitä viipyä tässä paikassa näiden Tower Bridge -kangastulosteiden kanssa.

Ikoninen Tower Bridge -kangaspainatuksissa

Silta vihittiin käyttöön vuonna 1894, ja sen avasivat virallisesti heidän kuninkaalliset korkeutensa, Walesin prinssi Edward ja Walesin prinsessa Alexandra. Sen pituus on 800 jalkaa, ja siinä on kaksi 213 jalkaa korkeaa siltatornia, jotka on yhdistetty ylätasolla kahdella vaakasuoralla kävelytasanteella. Keskimmäinen bascules-pari voidaan avata, jotta laivat voivat kulkea. Nämä mekanismit olivat aikoinaan hydraulisesti toimivia, mutta ne muutettiin sähköhydrauliseksi järjestelmäksi vuonna 1972. Photowall antaa sinulle välähdyksen historiasta "Lontoon taivaanranta auringonlaskussa", "Lontoon Englannin taivaanranta" ja "Tower Bridge at Night" upeassa Tower Bridge -kangastulosteiden kokoelmassaan. Näissä kuvissa Tower Bridge nähdään upeiden valojensa valaisemana yöllä. Ripusta muutama näistä Tower Bridge -kangastulosteista virkistyshuoneeseesi ja anna tilaan vanhan Britannian tuntua. Aikuisten huvitukset eivät koskaan tunnu eloisammilta ja mukaansatempaavammilta, kun ympärilläsi on näitä Tower Bridge -kangastulosteita. Kodissasi ei käytännössä ole huonetta tai seinää, jota nämä upeat Tower Bridge -kangastulosteet eivät voisi herättää eloisaan elämään.

Historiallinen Tower Bridge -kangastulosteet

Silta käsittää osan Lontoon sisäistä kehätietä ja muodostaa sellaisenaan Lontoon ruuhkamaksuvyöhykkeen rajan. Se on olennainen liikenneväylä, joka tukee 40 000 ylitystä päivittäin. Sillan kansi on avoinna sekä ajoneuvoille että jalankulkijoille. Sen kaksoistornit, korkeat kävelytiet ja viktoriaaniset konehuoneet ovat osa Tower Bridge -näyttelyä. Photowall tervehtii tätä kuuluisaa Lontoon maamerkkiä "Tower Bridger at Night-London", "Night at the Tower Bridge" ja "Walk over River Thames" upeassa Tower Bridge -kangastulosteiden kokoelmassaan. Nämä kuvat esittävät Tower Bridgen rennommassa mutta silti lumoavassa valossa. Ripusta muutama näistä Tower Bridge -kangastulosteista yksityiseen työhuoneeseesi tai minikirjastoosi ja tunne itsesi yhdeksi sen alkuperäisistä insinööreistä pohtimassa sen rakenteen perusteita. Saatat myös haluta asettaa nämä Tower Bridge -kangastulosteet esille käytävillesi, jotta tämä usein laiminlyöty tila saisi kaivattua lisää loistoa ja hienostuneisuutta. Tee huoneesta toiseen kulkemisesta suunnittelun ja insinööritaidon neronleimausta näiden upeiden Tower Bridge -kangastulosteiden avulla. Nämä kuvat voivat tuoda valoa ja elämää kotiisi.

Silmiinpistävä ja erehtymätön

Maailman lahjakkaimmat arkkitehdit ymmärtävät, että siltatornin rakentamisessa ei ole tärkeimpiä huomioon otettavia tekijöitä ainoastaan vankkuus ja eheys, vaan myös symmetria ja estetiikka tulevat kyseeseen. Jokaisen viivan on kerrottava tarina, ja rakenteen jokaisella kaarella on oltava merkitys. Photowall kunnioittaa heidän pyrkimystään täydellisyyteen "Tower Bridge", "Iconic Bridge" ja "Tower Bridge at Sunset" -nimisillä Tower Bridge -kangaspainatuksillaan. Ei ole epäilystäkään siitä, että tämä upea rakenne on ansainnut oikeutetun paikkansa ihmiskunnan historiassa. Nämä Tower Bridge -kangastulosteet muistuttavat siitä, että rakenteet eivät ole vain hyödyllisiä elementtejä, vaan ne voivat olla myös muistojemme koetinkivi ja auttaa määrittelemään, keitä ja mitä olemme tällä planeetalla. Anna historian ja muistojen soida kodissasi näiden ihanien Tower Bridge -kangastulosteiden avulla. Näissä Tower Bridge -kangaspainatuksissa on laaja valikoima värejä ja malleja, joista hienostunut urbaani kodinomistaja voi valita. Nämä Tower Bridge -kangaspainatukset näyttävät täydellisiltä minkä tahansa seinän tai tapetin värin kanssa, jonka valitset niiden taustaksi.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1