Teollisuus­rakennukset

Kun kuulet sanan rakennus, sitä pidetään yleisesti suljettuna rakennuksena, jonka sisällä ihmiset voivat harjoittaa tiettyjä toimintoja. Jos siis käytetään sanaa teollinen, on ymmärreLue lisäättävää, että nämä rakennukset palvelevat hyvin erityisiä, taloudelle elintärkeitä toimintoja. Voit juhlistaa näitä rakenteita Photowallin teollisuusrakennusten kankaalle tulostettujen kankaiden avulla. Näissä motiiveissa rakennukset ovat tunnistettava arkkitehtuurityyppi, joka nousi esiin teollisen vallankumouksen aikana 1700- ja 1800-luvuilla. Kuten näet teollisuusrakennusten kangaspainatuksista, uudet toiminnot ja uusien materiaalien ja tekniikoiden saatavuus johtivat joidenkin aikakauden innovatiivisimpien rakennusten luomiseen. Olipa sisustamasi tila sitten yritys- tai asuintila, tuotteemme antavat sisätiloillesi karun tunnelman, jossa on paljon luonnetta ja erilaisia skenaarioita. Päivitä seinäkoristeluasi Photowallin suositun teollisuusrakennusten kankaankuvapainatuskategorian avulla!

Historian oppitunti teollisten rakennusten kankaankuvapainatusten avulla

Pohjimmiltaan teollinen vallankumous oli aikaa, jolloin tavaroiden valmistus siirtyi pienistä kaupoista ja kodeista suuriin tehtaisiin. Tämä siirtymä aiheutti muutoksia kulttuurissa, kun ihmiset muuttivat maaseudulta suuriin kaupunkeihin työn perässä. Se toi mukanaan myös uutta teknologiaa, uudenlaisia liikennevälineitä ja uudenlaisen elämäntavan monille. Näet jälkiä tästä monissa teollisten rakennusten kankaalle painetuissa vedoksissamme. Tämä maailmaa mullistava vallankumous alkoi Isossa-Britanniassa 1700-luvun lopulla, jossa monet sen mahdollistaneista ensimmäisistä innovaatioista alkoivat tekstiiliteollisuudessa. Britanniassa oli myös runsaasti hiiltä ja rautaa, jotka olivat tärkeitä tehtaiden koneiden käyttövoimana ja valmistuksessa. Tästä syystä löydät myös teollisuusrakennusten kankaankuvituksista erillisen luokan, joka on omistettu kokonaan tehtaille. Teollinen vallankumous kesti yli 100 vuotta kahdessa vaiheessa. Teollisen vallankumouksen ensimmäinen aalto kesti 1700-luvun lopulta 1800-luvun puoliväliin, jolloin se teollisti tekstiilien valmistuksen ja aloitti tuotannon siirtämisen kodeista tehtaisiin. Toinen teollinen vallankumous kesti 1800-luvun puolivälistä 1900-luvun alkuun, jolloin suuret tehtaat ja yritykset alkoivat käyttää enemmän teknologiaa tavaroiden massatuotantoon.

Ympäri maailmaa

Aivan kuten itse vallankumous, myös teollisuusrakennusten kangaspainatukset tulevat kaikkialta maailmasta. Tämä monimuotoisuus auttaa sinua valtavasti tekemään valintaprosessista helpomman ja hauskemman. Eri paikkojen lisäksi teollisuusrakennusten kangaspainatuksissa on myös erilaisia vuodenaikoja. Voit nauttia Euroopan sumuisista kevätaamuista, kuten "Foggy Morning", sekä Yhdysvaltojen roadtripin voimakkaasta kesän lämmöstä, kuten "Retro Gas Pumps", teollisten rakennusten kangaspainatuksista. Tässä kategoriassa on runsaasti erilaisia tunnelmia, joista valita. Jos etsit grunge-ilmettä, joka on nykyään niin muodissa, etsi esimerkiksi "Dramatic Industry". Tämänkaltaiset teollisuusrakennusten kankaalle painetut vedokset voivat sopia erinomaisesti kodin toimistohuoneeseen, mutta samalla myös työpaikan taukotilaan.

Teollisuusrakennusten kangaspainatusten tyypit

Teollisuusrakennuksia on periaatteessa seitsemän erilaista tyyppiä. Teollisuusrakennusten kangaspainatuksista löytyy lähinnä raskaita teollisuusrakennuksia eli niin sanottuja tuotantolaitoksia, varastoja ja kevyitä teollisuusrakennuksia. Muita ovat tietoliikennekeskukset eli datahosting-keskukset, kylmävarastorakennukset, tutkimus- ja kehityskeskukset sekä uusin lisäys, jota kutsutaan flex-rakennuksiksi. On hauska tutkia tätä luokkaa ja selvittää, mikä on mikä monista upeista teollisuusrakennusten kangaspainatuksista. Voit valita jostain massiivisesta, kuten "Factory Night View", johonkin hienovaraisempaan ja intiimimpään, kuten kauniiseen "The Old Grist Mill". Löydät joka tapauksessa teollisten rakennusten kankaalle tulostetuista kankaista teoksen, joka resonoi kanssasi.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1