Katusillat

Maantiesilta on ollut osa ihmiskunnan olemassaoloa niin kauan, että on mahdotonta määritellä tarkalleen, milloin se keksittiin. Maantiesilta oli olemassa jo siitä lähtien, kun ensimmäLue lisääisten ihmisten piti siirtää maata veden yli. Ensimmäisistä alkeellisista köynnöksistä, jotka kietoutuivat toisiinsa ja toimivat kulkuvälineenä, jonka avulla päästiin maasta toiseen, syvän kuilun tai vesistön yli, nykyaikaisiin tekniikan ihmeisiin, jotka ovat nykyään olemassa, maantiesilta on todellakin käynyt läpi suurenmoisen kehityksen. Photowall tekee kunniaa tälle ihmisen kekseliäisyyden hämmästyttävälle hedelmälle omalla sarjallaan maantiesiltoja sisältävillä kangaspainatuksilla. Nämä kuvat esittävät joitakin suosituimmista maantiesilloista, jotka palvelevat ihmiskuntaa nykyään maailmassa. Ripusta olohuoneeseesi muutama näistä Road Bridges -kangastulosteista, niin saat tilaan yhteyden ja saavutettavuuden tunteen. Opeta läheisillesi ja ystävillesi kuilujen ylittämisen tärkeydestä kaikilla elämän osa-alueilla näiden tiesiltojen kangaspainatusten avulla. He ovat varmasti kiitollisia siitä, että ripustat nämä upeat sillat-kangastulosteet olohuoneesi seinille.

Käytännölliset tiesillat-kangastulosteet

On olemassa monia erilaisia siltoja. On kaarisiltaa, läpikaarisiltaa, palkkisiltaa, tukisiltaa ja viaduktia. On myös onteloseinäviadukti, keulakaari, laatikkopalkki, kaapelipalkki, kaapelipalkki, kaapelipalkki, katettu, palkkipalkki, jatkuva jänneväli, integraali, ekstradoosi, kuutio, siirrettävä, levypalkki, ponttoni ja paljon muuta, liian monta mainitsematta. Photowall antaa sinulle välähdyksen "Juutinrauman silta", "Brooklynin silta ja Manhattanin keskusta" ja "Sateenkaarisilta ja Fuji-vuori" ainutlaatuisessa kokoelmassaan tiesiltojen kangastulosteita. Näissä kuvissa on joitakin tunnetuimpia siltoja suosituissa maissa ympäri maailmaa. Ripusta muutama näistä Road Bridges -kangastulosteista vapaa-ajanhuoneeseesi ja täytä tila dynaamisella ja yhdistävällä tunnelmalla. Videopelien pelaaminen, elokuvien katsominen ja musiikin kuuntelu ei ole koskaan yhtä hauskaa kuin näiden tiesiltoja-kangastulosteiden ollessa seinilläsi. Voit jopa halutessasi laittaa nämä Road Bridges -kankaallevedokset esille yksityiseen työhuoneeseesi tai minikirjastoosi ja kuvitella olevasi suuri insinööri, joka miettii seuraavan sillan suunnittelua, jonka haluat rakentaa.

Saavutettavissa tiesillat-kangastulosteissa

Brittiläisen imperiumin laajenemisen kukoistuskaudella lukemattomia Kuninkaallisen armeijan insinöörijoukkojen jäseniä lähetettiin siirtomaihin kaikkialle maailmaan rakentamaan siltoja, jotta niiden yli voitiin rakentaa rautateitä. Tämä helpotti työkalujen ja tarvikkeiden kuljetusta, joita tarvittiin monarkian jalansijan vahvistamiseksi uusilla alueilla. Sillanrakentajien ja alkuasukkaiden kokemat esteet ja vastoinkäymiset olivat lähes myyttisiä. Näissä tutkimusretkissä menetettiin lukemattomia ihmishenkiä ja käytettiin miljoonia puntia. Photowall päästää sinut osalliseksi hieman historiasta "Heritage", "Sydney Harbour Bridge" ja "Colorsplashed Bridge-New York" -kuvilla, jotka kuuluvat sen hämmästyttävään teiden siltoja sisältävään kankaankuvapainatuskokoelmaan. Ripusta muutama näistä Road Bridges -kangastulosteista oleskeluhuoneeseesi ja anna tunteen siitä, että pääset määränpäähäsi esteistä huolimatta, lohduttaa sinua. Istu suosikkisohvallasi lasillisen punaviiniä kera ja anna näiden road bridges -kangastulosteiden yksinkertaisen näkymän vuotaa pois päivän huolet ja ahdistukset. Nämä Road Bridges -kangaspainatukset ovat taattu hitti kotonasi.

Symbolista ja yhtenäistä

Silta ei ole vain tekniikan ihme, jonka tarkoituksena on yhdistää kaksi toisistaan erillistä maa-aluetta. Se voi olla myös metafora kurottautumiselle ja yhdistymiselle kaikilla elämän osa-alueilla. Koulutuksen hankkiminen on vankka ele tietämättömyyden ja tiedon välisen kuilun kuromiseksi umpeen. Rauhanneuvottelujen käyminen kahden sotaa käyvän ryhmän välillä on väkivallan ja rauhan välisen kuilun ylittämistä. Samoin vanhojen parantamiskäytäntöjen sisällyttäminen uusiin lääketieteellisiin menettelyihin on suuri askel menneisyyden ja nykyisyyden välisen kuilun kuromiseksi umpeen. Photowall juhlistaa tätä hyväntahtoista tunnetta "Vintage New York Brooklyn Bridge", "Walk over River Thames" ja "San Francisco Bay Bridge" hienossa valikoimassaan Road Bridges canvas prints. Näissä kuvissa esitellään joitakin maailman pisimpiä siltoja. Ripusta muutama näistä siltojen kangastulosteista sänkysi yläpuolelle, nukkumapaikallesi, ja tunne, että suljet silmäsi planeetan edistyksellisimpien kaupunkien keskustoissa. Anna näiden maantiesiltojen kangaspainatusten täyttää unesi mielikuvilla rajojen ylittämisestä ja olemassaolon toiselle puolelle pääsemisestä. Anna näiden kuvien tuoda valoa ja jännitystä kotiisi.
Tuotetiedot