Majakat

Salaperäisyyden ja romantiikan peittämät majakat ovat kiehtoneet ja kiehtoneet mielikuvitusta satojen vuosien ajan, ja ne on kuvattu parhaiten tässä maalaussarjassa. Perinteisesti niiLue lisääden tarkoituksena oli varoittaa laivoja kallioiden ja maamassojen läheisyydestä ja välittää hälytys aluksen kapteenille ja navigaattorille. Vaikka majakoita oli olemassa, monet alukset ja niiden miehistö menehtyivät kallioille kovassa merenkäynnissä ja huonossa säässä. Tämän upean arkkitehtuurin taustalla on se, että moderni majakkakausi alkoi 1700-luvun vaihteessa John Smeatonin prototyypin avulla. Hän oli edelläkävijä hydraulisen kalkin, veden alla kovettuvan betonin ja vuorotellen punaisia ja valkoisia pyöriviä valoja käyttävässä mallissa, joka määritteli tulevia rakenteita vuosisatojen ajan. Aiemmin vakiovalona oli käytetty kynttilää ja sydänlankaa.

Kuuluisia majakoita

Majakkakangastulosteiden kokoelmamme on luotu ilahduttamaan tulevaa merenkulkijaa. Sarjakuvamuodossa, seepiana, mustavalkoisena ja täysvärisenä on runsaasti valinnanvaraa sisustuksesi täydentämiseksi. Yksi Kanadan tunnetuimmista majakoista, joka on kuvattu täysvärisenä kankaalle, on Peggy's Pointin majakka Peggy's Coven majakka Nova Scotiassa. Alun perin puinen talo, jonka katolla oli majakka, rakennettiin vuonna 1868, ja siitä tuli myöhemmin majakanvartijan asunto. Nykyinen, 15 metriä korkea kahdeksankulmainen rakennus korvattiin vuonna 1914, ja se oli käytössä vuoteen 2009 asti, ja sen miehittää rannikkovartiosto. Vielä tänäkin päivänä, huolimatta monista varoituskylteistä lähistöllä, useita turisteja pyyhkäistään vuosittain kallioilta, ja monet heistä menehtyvät. Yksi Englannin kuuluisimmista majakoista sijaitsee Seahamissa Durhamin kreivikunnassa, kaupungissa, jossa kuvattiin elokuva Billy Elliot. Pahamaineisen huonon sään ja Pohjanmeren hyökyaaltojen vuoksi tämä kangasmaalaus on yksi sarjan jännittävimmistä; aallot peittävät 10 metriä korkean rakennuksen lähes kokonaan. Maalauksellisin majakka on varmasti Tŵr Mawr Llanddwynin saarella Walesissa, Menain salmen suulla. Tätä majakkaa käytetään alusten ohjaamiseen salmen läpi, ja sen miehistö on pelastanut 101 ihmishenkeä 35 merionnettomuudessa. Tämä kankaalle painettu kuva majakasta loistavana aurinkoisena päivänä tuskin kuvaa voimakkaita tuulia ja kallioihin törmääviä aaltoja, jotka aiheuttivat niin paljon tuhoa. Sen sijaan tämän kankaankuvakokoelman majakoista kaikkein autioin on Norjassa Eigerøyan saarella sijaitseva Eigerøyn majakka, jonka kauneus on ahdistavassa muodossa. Vaikka suurin osa majakoista on poissa käytöstä, nämä ainutlaatuiset rakennukset kiehtovat aina.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-85 85:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.