Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-2- päivän kuluessa.

Majakka Bohuslan, Ruotsi - Canvastaulu - Makuuhuone

58

aihetta

Majakat

Mystiikan ja romanssin verhoamina, majakat ovat kiehtoneet ja vanginneet mielikuvituksemme satojen vuosien ajan, ja ne on kuvattu parhaiten näissä canvastauluissa. Perinteisesti niideLue lisään tehtävänä oli varoittaa laivoja kareista ja maamassasta vilkuttamalla varoituksen laivan kapteenille ja navigaattorille. Majakoista huolimatta monet laivat miehistöineen osuivat kareihin ja tuhoutuivat kovassa merenkäynnissä ja huonossa säässä. Tämä suurenmoinen arkkitehtuuri sai alkunsa, kun majakoiden aikakausi alkoi 1700-luvun lopussa John Smeatonin kehittämällä prototyypillä. Hän oli edelläkävijä hydraulisen kalkin käytössä, joka muodosti veden alla punaisia ja valkoisia värejä. Se oli perusta myöhempien vuosisatojen majakoiden kehitykselle. Aikaisemmin vakiovalo saatiin kynttilästä ja lampun sydämestä.

Kuuluisia majakoita

Majakka-aiheiset canvastaulumme on luotu merenkulusta kiinnostuneiden iloksi. Piirroksina, sepia, mustavalkoinen ja täysiväri, laaja valikoima kotisi sisustamiseen. Yksi tunnetuimmista Kanadalaisista majakoista, täysivärisenä canvastauluna, on Peggys Pointin majakka Peggy’s Covessa Nova Scotiassa. Alunperin puinen rakennus merkkivalojen kanssa katolla, rakennettiin vuonna 1868, josta tuli myöhemmin majakanvartijan asunto. Nykyinen rakennus, 15 metriä korkea kahdeksankulmioinen korvasi aikaisemman vuonna 2914 ja oli rannikkovartioston käytössä vuoteen 2009 saakka. Vielä nykyään monista varoitusmerkeistä huolimatta, meri pyyhkäisee mukanaan monet turistit, joista monet kuolevat. Englannin yksi tunnetuimmista majakoista on Seahamissa Durhamin kreivikunnassa, samassa kaupungissa, missä Billy Elliot -elokuva on kuvattu. Pahamaineisen huono sää ja Pohjanmeren vuorovesien voima: tämä canvastaulu on yksi sarjan jännittävin, aallot ovat kohoavat lähes 10-metrisen rakennuksen yläpuolelle. Pittoreskein majakka on luultavasti Tŵr Mawr Llanddwynin saarella Walesissa Menai Straitin salmensuussa. Sen avulla on ohjattu aluksia salmen halki, ja tämä valomerkki yhdessä miehistönsä kanssa pelasti 101 ihmishenkeä 35 laivaonnettomuudessa. Tämä aurinkoista päivää kuvaava canvastaulu tuskin kuvaa voimakkaita rantakivikkoihin iskeviä tuulia ja aaltoja, jotka ovat aiheuttaneet niin paljon tuhoa. Sitä vastoin tämän kokoelman eristetyin majakka on Eigerøyn majakka Eigerøyan saarella Norjassa, joka on uskomattoman kaunis. Vaikka useimmat niistä ovat poissa käytössä, nämä uniikit rakennukset ihastuttavat meitä edelleen.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–2 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.