Baarit

Rentoutuminen on olennainen prosessi, jonka avulla keho ja mieli voivat nuorentua ja latautua parempaa suorituskykyä varten. Ilman tätä prosessia järjestelmämme hajoaisivat ja eivät tLue lisääoimisi kunnolla. Kyky sulkeutua ja antaa kehon rentoutua ja rakentaa itsensä uudelleen voi olla niinkin yksinkertaista kuin sulkea silmät tai antaa pään laskeutua hartioille tai mennä suosikkikulmabaariin ottamaan kylmää. Vuosituhansien aikana ihminen on kuitenkin keksinyt yhä kekseliäämpiä tapoja tehostaa rentoutumista ja tehdä siitä tehokkaampaa. Photowall tekee kunniaa tälle virkistävälle harjoitukselle omalla baareja sisältävällä kankaankuvapainatussarjallaan. Nämä kuvat kuvaavat erilaisia baareja, joissa käymme rentoutumassa ja viilentymässä. Ripusta muutama näistä baareja kuvaavista kangaspainatuksista olohuoneesi seinille ja tunne, kuinka rauhoittava ja virkistävä tunnelma täyttää koko tilan. Perheesi ja vieraasi tulevat ihastelemaan sinua siitä, että olet ajatellut laittaa nämä baarit-kangastulosteet seinillesi. Anna mielesi ja kehosi nollata itsensä näiden upeiden baareja kuvaavien kankaiden avulla olohuoneessasi. Perheesi ei koskaan halua poistua tältä hauskalta alueelta, kun ympärillä on näitä baareista tehtyjä kangaspainatuksia. Nämä kuvat voivat täyttää kotisi hauskuudella ja viihteellä.

Relaxing in bars canvas prints

Olut on yksi suosikkijuomista, joita ihmiset rakastavat juoda. Se on maukasta ja täyteläistä ja erittäin virkistävää. Yhdistä se maapähkinälautaseen tai hurjastele makkaravalikoimalla ja hienoilla lihavalmisteilla, ja sinulla on elementit kunnon juomariehaan. Oluen sanotaan keksineen muinaiset egyptiläiset tuhansia vuosia sitten. He yhdistivät ohraa, humalaa, maltaita ja vehnää ja valmistivat niistä käymällä tätä herkullista juomaa. Photowall sammuttaa janosi "Bar at Folies-Bergere, Edouard Manet", "Old Pub with an English Sheepdog" ja "Pub" ainutlaatuisessa baareja sisältävässä vapputulosteiden kokoelmassaan. Näissä kuvissa tämä janojuoma tarjoillaan kaikessa kultaisessa loistossaan. Aseta muutama näistä baareja kuvaavista kankaista vapaa-ajan asunnollesi, jossa on kannullinen varsinaista olutta, ja valmistaudu juhliin, joita et ole koskaan ennen kokenut. Tuo mukaan kulhollinen sipsejä ja maapähkinöitä ja katso suosikkielokuviasi näiden baareista tehtyjen kankaankuvitusten ympäröimänä. Pidä kädessäsi jäinen, kun kuuntelet lempimusiikkia tai pelaat videopelejä, ja sinulla on täydellisen aikuisten leikkihetken ainekset.

Virkistäytyminen baareissa -kangastulosteet

Viini, olipa se sitten punaista tai valkoista, valmistetaan murskaamalla rypäleitä, käymällä niiden mehu ja tislaamalla se tämän hienon jumalten nektarin valmistamiseksi. On olemassa hyvien viinivuosien vuosia ja sellaisia, jotka eivät ole niin suotuisia. Näiden juomien laadusta on tullut niin ylivertaista, että ihmiset ovat nykyään valmiita maksamaan korvaamattomasta vuosikerrasta kohtuuttomia summia. Sanotaan, että hienostunein tapa lahjoittaa henkilölle viinipullo on yhdistää viinin valmistusvuosi ja vastaanottajan syntymävuosi. Photowall kohottaa maljan hienolle maullesi "Big Sky Saloon", "Majestic Bar" ja "Blue Hot Dog" upeassa baareja sisältävässä vapputulosteiden kokoelmassaan. Näissä kuvissa esitellään tämä hämmästyttävä likööri sellaisena kuin suurin osa sivistyneestä maailmasta sitä juhlii. Ripusta nämä baarit-kangastulosteet oleskeluhuoneeseesi, äläkä unohda ottaa mukaan jäähdytettyä pulloa suosikkiviiniäsi. Istu lepotuoliin ja siemaile pois kaikki murheet ja huolet, kun ympärilläsi on näitä baareista tehtyjä kangaspainatuksia. Kutsu rakkaasi liittymään seuraan ja kohottamaan malja kaikelle runsaalle ja kestävälle.

Käytännöllinen ja juhlava

Benediktinermunkit olivat ensimmäiset, joiden uskotaan valmistaneen samppanjaa. Sanotaan, että yrittäessään valmistaa erän valkoviiniä he tekivät tislausprosessissa virheen, jolloin kuplat haihtuivat, ja voila... he antoivat maailmalle samppanjaa. Vaikka samppanjaa ei varsinaisesti luokitella viinityypiksi, se elää oudossa kiirastulessa viinin ja virkistävän juoman välissä. Photowall nostaa hattua kaikentyyppisille viineille ja lukemattomille tavoille, joilla ne voivat tuoda iloa juhliisi "Viinakoktaileja", "Viinaa 24hours" ja "Olutta ja viiniä" huomattavassa baareja sisältävässä kankaankuvavedosten kokoelmassaan. Ripusta muutama näistä baareihin tarkoitetuista kangaspainatuksista yhteisiin tiloihisi ja tunne äkillinen halu juosta jääkaapille ja avata pullo suosikkiviiniäsi. Anna perheesi ja vieraidesi nähdä nämä baarit-kangastulosteet ja katso, kuinka he kantavat lasinsa olohuoneeseen juhlimaan tätä jumalten ambrosiaa. Kodissasi ei tule koskaan olemaan kuivaa tai tyytymätöntä kurkkua, kun baarit-kangastulosteita on kaikkialla. Tee siitä juhlaa tuomalla olohuoneeseen dekantteri, jossa on kaikkien suosikkijuomaa, ja kohota malja kaikkien terveydeksi.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-11 11:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.