Hylätyissä rakennuksissa on jotain sellaista, joka herättää meissä kaikissa nostalgian ja melankolian tunteen. Aivan kuin aika olisi kulunut ja unohtanut nämä aikoinaan merkittävät raLue lisääkenteet. On ripaus sydänsurua, kun ajattelee sitä, että nämä laiminlyödyt kuoret olivat aikoinaan jonkin ihmisryhmän elämän ja yritysten keskus, että niissä oli heidän unelmiaan, kunnianhimojaan ja pyrkimyksiään. Ne ovat joutuneet luonnonvoimien ja ihmisten pikkumaisten pahantekojen uhriksi, mutta ne ovat yhä symboli siitä, keitä me kerran olimme. Photowall kunnioittaa tätä arvokasta tunnetta hienolla hylätyistä rakennuksista valmistetuilla kangaspainatuksillaan. Nämä vangitsevat kuvat kuvaavat näitä menneitä rakennuksia sellaisina kuin ne ovat nyt, vailla vuokralaisia ja ilman ponnisteluja niiden ylläpitämiseksi. Silti näissä hylättyjen rakennusten kangaspainatuksissa on omituista rohkeutta. Aivan kuin ne yrittäisivät muistuttaa meitä siitä, että nykytilastaan huolimatta ne ovat yhä olemassa ja pystyvät yhä tarjoamaan suojaa, lämpöä ja turvaa sitä tarvitseville. Juhli näitä rakenteita sijoittamalla nämä hylättyjen rakennusten kangaspainatukset kotisi seinille ja lisäämällä syvyyden ja merkityksen tunnetta asuintiloihisi.

Hylätyissä rakennuksissa muistuttavat kankaankuvatulosteet

Sanotaan, että kaikki elävät olennot ovat hiilen kehitelmiä ja että kaikki keskustelut, joita rakennuksen sisällä on koskaan käyty, kaikuvat yhä sen seinien molekyyleissä. Jos tämä on totta, seinät voivat todella puhua, ja hylätyillä rakennuksilla on tarina kerrottavanaan. Photowall antaa sinun nauttia näistä tunteista "Industrial Building Ruins" (Teollisuusrakennuksen rauniot), "Abandoned Building Staircase" (Hylätyn rakennuksen portaikko) ja "Wall Art Graffiti" (Seinätaidegraffiti), jotka kuuluvat sen hienoon hylätyistä rakennuksista valmistettujen kankaiden valikoimaan. Nämä ainutlaatuiset kuvat kuvaavat näiden aikoinaan upeiden rakenteiden nykyistä epäjärjestystä. Aseta nämä hylättyjen rakennusten kangaspainatukset yksityiseen työhuoneeseesi tai minikirjastoosi muistuttamaan sinua siitä, että mikään tässä maailmassa ei kestä ikuisesti. Sijoita ne oleskelutiloihisi ja muista juhlia sitä, mitä sinulla on, kun se vielä on. Aseta ne esille vapaa-ajanviettotiloihisi tuomaan väriä ja iloisen kaaoksen tunnetta tilaan. Nämä hylättyjen rakennusten kangaspainatukset korostavat seiniesi värejä täydellisesti. Pinoamalla niitä pylväisiin saat aikaan hienon taiteilijan teoksen, joka saa urbaanin asuinpaikkasi seinät näyttämään todelliselta modernin taiteen gallerialta.

Nostalgista hylättyjen rakennusten kangaspainatuksissa

On olemassa ikivanha hindujen uskomus, jonka mukaan mikään elämä ei koskaan todella lopu, vaan kaikki elävät olennot vain siirtävät energiansa eri tiloihin ja olemassaolon eri muotoihin. Jos seuraamme tätä ajatuksenjuoksua, voimme päätellä, että kaikkien niiden, jotka aikoinaan asuivat, työskentelivät ja kukoistivat näissä hylätyissä rakennuksissa, olemukset ja energiat ovat yhä siellä. Ja että rakennuksella itsellään on oma elämänvoimansa, joka jatkuu edelleen. Photowall osoittaa kunnioitusta kadonneita mutta ei unohdettuja asioita kohtaan "Industrial Building Staircase", "Colorful Grafitti" ja "Old Factory Machine" -teoksilla, jotka kuuluvat sen huomattavaan hylätyistä rakennuksista tehtyjen kankaiden valikoimaan. Näiden hylättyjen rakennusten valloittavat värit ja luonne antavat pehmeän ja kerroksellisen tunnelman kotisi sisustukseen. Esittele näitä hienoja teoksia käytävilläsi estämään tylsyyttä ja yksitoikkoisuutta. Lisää tunnelmaa ja karkean tyylikkyyden tuntua nukkumahuoneeseesi sijoittamalla nämä hylättyjen rakennusten kankaalle painetut vedokset sänkysi päälle. Niiden kunnioittamattomuus lisää mukavuutta ja helppoutta. Näissä hylättyjen rakennusten kangaspainatuksissa on omituinen suunnitellun epäjärjestyksen tunne, joka on jotenkin lohdullista ja antaa sinun olla ottamatta asioita niin vakavasti.

Tunnelmallinen ja vaikuttava

Rakennuksen pystyttämiseen liittyy paljon vaivaa ja hienoa suunnittelua. On käytettävä lukuisia eri tieteenaloja, ja useiden tapahtumien on tapahduttava peräkkäisessä järjestyksessä, jotta rakennelma voi toteutua vankasti. Suunnittelun ja rakentamisen kokonaisuus on toteutunut alusta alkaen aina todellisuuteen asti. Rakennuksen hylkääminen, mistä tahansa syystä, ei siis ole mikään pieni keino. Photowall antaa sinun nähdä asiat eri näkökulmasta: "Old Industrial Factory Building", "Graffiti at an Old Factory" ja "Facade with Old Doors" kuuluvat sen hienoon hylätyistä rakennuksista valmistettujen kankaiden valikoimaan. Näissä hämmästyttävissä kuvissa on outo symmetrinen kuvio, joka miellyttää silmää. Esittele nämä hienot hylättyjen rakennusten kangaspainatukset ruokasalissasi antaaksesi sille epäsovinnaisen mutta yhtä miellyttävän tunnelman. Kutsu ystäväsi illalliselle ja katso, kuinka ruokailun aikaiset keskustelut suuntautuvat seinien epätavallisiin koristeisiin. Kuuntele, kun vieraasi kiistelevät siitä, mitä hyviä ja huonoja puolia on näiden hylättyjen rakennusten kankaalle tulostettujen kankaiden pitämisessä kodissasi. Näiden kuvien ollessa ympärilläsi ei tule koskaan tylsää hetkeä.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-65 65:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.