Ikkunat

Jos todella ajattelet asiaa, ihmiset ovat samankaltaisia kuin kasvit siinä mielessä, että ne tarvitsevat valoa kasvaakseen kauniisti, oli se sitten luonnollista tai keinotekoista. SamLue lisääoin talo tarvitsee riittävästi valoa terveellistä elämää varten, ja tässä kohtaa Photowallin ikkunakangastulosteet tulevat kuvaan. Kauniit ikkunat-kangastulosteet voivat parantaa näkymää talon sisällä, vaikka näkymä ulkona ei olisikaan niin houkutteleva. Valikoimamme ikkunateeman ympärille suunniteltujen motiivien avulla voit saada välähdyksen mistä tahansa maailman paikasta, upeista kaupunkimaisemista rauhallisiin luontokuviin. Näissä ikkunoiden kangaspainatuksissa on myös laaja valikoima värejä, jotka voivat sopia tai olla ristiriidassa olemassa olevan sisustuksen, värimaailman ja niin edelleen kanssa.

Valikoima ikkunoiden kankaankuvia

Photowall panostaa aina paljon siihen, että näissä luokissa on laaja valikoima vaihtoehtoja. Sama pätee ikkunoiden kankaankuvapainatuksiin rakennuksen ominaisuuksien tasolta. Voit valita joko tosielämän valokuvia, joissa on niin paljon yksityiskohtia, että tuntuu kuin katsoisit suoraan ulos, tai taideteoksia, jotka varustavat ikkunoiden kangastulosteen syvemmällä merkityksellä ja kontekstilla. "Stone Window" on loistava esimerkki edellisestä, sillä se antaa sinulle vilkaisun vesistöön, jossa voit hengähtää hetken. Mitä tulee edellä mainittuihin taideteoksiin, tutustu ikkunoiden kankaaseen "Seaside Morning", joka on kaunis ja rentouttava näkymä, joka voi näyttää yhtä hyvältä niin kodin keittiössä kuin toimiston taukotilassa. Näiden kahden tyypin lisäksi windows canvas printtien monimuotoisuuden toinen puoli on se, että niissä on kuvia kaikkialta maailmasta, kuten opit seuraavissa kahdessa kappaleessa.

Tuttuja nähtävyyksiä

Terveenä sekoituksena vanhaa ja uutta, windows canvas prints muistuttaa usein paikan historiasta ja siitä, mihin tämä alue saattaa olla menossa. Kourallinen rakenteita on heti tunnistettavissa, koska ne ovat olleet menneisyyden postikorteissa ja elokuva- tai televisiokohtauksissa, joita me kaikki olemme nähneet. Meillä kaikilla on ollut se hetki, kun katsomme elokuvaa ja yhtäkkiä näemme jotain, jonka olemme nähneet ennenkin. Riippumatta siitä, asutko vai etkö ole asunut Brooklynissä, on mahdollista, että tunnistat joissakin elokuvissa esiintyvät paikat välittömästi. Tutustu Photowallin valikoimaan ikkunoiden kangaspainatuksia ja tunne nostalgian ja muistojen palaavan luoksesi. Tämän kaupunginosan ehkä tunnetuin ja välittömästi tunnistettava nähtävyys on Brooklyn Bridge. Melkein jokaisessa New Yorkiin sijoittuvassa elokuvassa on kuva tästä kuuluisimmasta sillasta. "The French Connection", "Enchanted", "Spider-Man", "I Am Legend" ja "Cloverfield" ovat vain muutamia esimerkkejä, joihin tämä pätee. Kuten näet, et ainoastaan tarjoa kaunista nähtävää huoneeseesi ikkunoiden kankaalle tulostetuilla kankailla, joissa on Brooklyn, vaan myös jotain, joka yhdistää välittömästi kenet tahansa, joka näkee uuden sisustuksesi.

Pariisi ikkunoissa -kangastulosteet

Pariisi on usein korkealla sijalla monien ihmisten vierailukohteiden listoilla, koska sitä pidetään yhtenä maailman kauneimmista kaupungeista. Täynnä kultaisia kivijulkisivuja ja kuuluisia muistomerkkejä sekä vilkkaita, tiheään rakennettuja kyliä, tässä metropolissa on aina jotain uutta löydettävää. Näet mahtipontisia palatseja ja bulevardeja, intiimejä sisäpihoja ja vehreitä puutarhoja ikkunoiden kangaspainatusten valikoimassamme. Koristele huoneesi sillä pienellä lisämausteella, sillä nämä motiivit tuovat mieleesi esimerkiksi rakkauden, romantiikan, inspiraation, taiteen ja muodin. Tarjolla on tosielämän valokuvia, kuten "Paris by night view throth the Venetian Window", jotka saavat sinut tuntemaan, että olet juuri siinä hetkessä. Ikkunoiden kangaspainatuksista löytyy myös upeita taideteoksia, kuten "Näkymä Pariisin yli", joka on ylevä kuva, jolla voi olla välitön visuaalinen vaikutus missä tahansa tilassa.
Tuotetiedot