Patsaat

Patsaat ovat yksi ainutlaatuisimmista ja vakiintuneimmista taiteen välineistä. Olipa kyseessä metalli, puu, kivi tai jokin muu materiaali, lopputulos on aina henkeäsalpaava ja dramaatLue lisäätinen. Monet taiteilijat kautta historian ovat harjoittaneet tätä välinettä. Ja monet näistä patsaista ovat olleet taidemaailman mestariteoksia. Photowall tekee kunniaa tälle hämmästyttävälle välineelle omalla patsas-kangastulosteiden sarjallaan. Nämä kuvat esittävät joitakin tunnetuimpia ja tunnetuimpia teoksia eri puolilta maailmaa ja historian eri aikakausilta. Ripusta nämä upeat patsaat-kangastulosteet olohuoneeseesi ja sytytä tila sellaisella hohdokkuudella ja mahtipontisuudella, jota harvoin voi nähdä missään muualla. Perheesi ja ystäväsi hämmästelevät näitä patsaat-kangastulosteita kaikkialla ympärillään. Se saa alueen näyttämään klassisen taiteen museolta. Nämä patsaat-kangastulosteet ovat kuvia joistakin historian kuuluisimmista taideteoksista, ja niiden pitäminen seinilläsi on todellakin saavutus sinänsä. Tarkkaile, kuinka läheisesi tutkivat tarkasti näitä patsaiden kangaspainatuksia ja kuinka syvää arvostusta he niitä kohtaan tuntevat. Pelkkä ilo heidän kasvoillaan on enemmän kuin riittävä palkinto.

Patsaat vappupainatuksina

Solid in statues canvas prints Huhujen mukaan suuren italialaisen mestarin Michelangelo Buonarrottin isä oli pienimuotoinen huijari, joka huijasi ihmisiltä kanoja, vuohia ja muita erilaisia tavaroita. Vanhemman Buonarottin maine oli levinnyt niin laajalle ja hänen velkansa olivat alkaneet kasvaa niin huolestuttaviksi, että epäsuotuisat tyypit olivat nyt hänen perässään. Pelastaakseen isänsä turmeltumiselta ja mahdolliselta vahingolta Michelangelo otti vastaan monia Milanon herttuan ja muiden merkittävien papiston jäsenten tilauksia tavoitteenaan tienata tarpeeksi maksaakseen isänsä velat. Michelangelo itse harrasti aikanaan patsaiden tekemistä. Nykyään yksityiset keräilijät omistavat lähes 60 prosenttia hänen töistään, jotka voidaan teknisesti luokitella patsaiksi. Nykyään nykytaiteilijat leikkivät tämänkaltaisella taiteella ja saavat siitä suurta arvostusta. Photowall antaa aistiesi maistaa "Statue III" -teosta laajassa patsaiden kankaankuvapainatuskokoelmassaan. Tässä kuvassa esitellään joitakin tämän välineen tunnustetuimpia ja tunnetuimpia saavutuksia. Ripusta muutama näistä patsaat-kangastulosteista yksityiseen työhuoneeseesi tai minikirjastoosi ja kuvittele olevasi huipputaiteen yksityinen keräilijä. Sijoita muutama näistä kuvista vapaa-ajanhuoneeseesi ja tunne, että itse luovuus syleilee sinua, kun paistattelet näiden patsaat-kangastulosteiden kauneudessa. Leikkiaika ei ole koskaan ollut hauskempaa tai mukaansatempaavampaa.

Karismaattista patsaissa kankaalle tulostettuna

Sanotaan, että taiteilija maksaa työnsä kauneudesta elämänsä verellä. Ja että ainoa asia, jonka hän jättää jälkeensä tälle maapallolle, on hänen työnsä henkeäsalpaava majesteettisuus. Ei ehkä ole pieni ihme, että jotkut ihmiskunnan historian suurimmista taiteilijoista ja mestareista ovat olleet myös kaikkein piinatuimpia. Photowall jakaa kanssasi muutaman palan siitä, mitä nämä suuret sielut jättivät jälkeensä: "Memmon Colossi Statue of Amenphis III-Inforgraphics", "Villa Adriana of Tivoli" ja "Palmyra" hienossa valikoimassaan patsaiden kankaalle tulosteita. Nämä eloisat ja värikkäät kuvat antavat sinulle välähdyksen taiteilijan visioista ja antavat sinun nähdä kauniin tavan, jolla nämä ainutlaatuiset sielut näkivät maailman. Ripusta muutama näistä vedoksista lastesi nukkumapaikoille ja leikkinurkkauksiin ja katso, kuinka he katselevat hiljaisessa kunnioituksessa ja arvostuksessa hienoja kuvia. Anna näiden patsaat-kangastulosteiden toimia paitsi kauniina koristeina myös alkuoppaiksi, jotka tutustuttavat lapsesi kuvataiteen kiehtovaan maailmaan. Kerro heille niiden suurten mestareiden elämästä ja urotöistä, jotka jättivät nämä teokset perinnöksi meille nautittavaksi ikuisiksi ajoiksi.

Ajaton ja klassinen

Photowall on tehnyt näiden upeiden vedosten hankkimisen kotiisi helpon kuin mikä. Käytännössä pilkkahintaan voit nyt turvata itsellesi ja perheellesi jotain, joka ei olisi pois klassisesta taidemuseosta. Tutustu hämmästyttäviin teoksiin, kuten "La Venus de Milo", "Rakkauden jumalatar" ja "Järven temppeli" tämän taidemuodon lisänä, jotain, joka tyydyttää ruokahalusi. Luo perheaktiviteetti antamalla kaikkien vuorollaan sijoittaa ne kotiisi, ja sinulla on täydellinen kaava hauskan ja oppimisen iltapäivän viettoon. Tai kutsu ystäväsi iltapäiväksi teetä ja leivoksia nauttimaan samalla, kun keskustelet vilkkaasti tämän taidemuodon monimutkaisesta dynamiikasta. Ajatusten ja vaikutelmien vaihto saa sinut unohtamaan, miten nopeasti aika kuluu. Tutkimukset osoittavat, että ihmiset, joilla on ahdistuneisuushäiriöitä, rauhoittuvat näitä patsaita katsellessaan ahdistuksestaan ja alkavat rentoutua ja saavuttaa jälleen tasapainon. Hanki siis joitakin näistä patsaista kankaalle tulostettuja kankaita kotiisi jo tänään.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1