Typografiset kartat

Typografinen kartta on kartta maailmasta tai jostakin sen sisältämästä maasta, mutta sillä on yksi selkeä ero: kartan sisätilat on tehty kirjaimista eikä kiinteistä väreistä, viivoistLue lisääa tai merkinnöistä. Olipa kyse sitten sanomalehdistä tai rekisterikilvistä tai mistä tahansa muusta välineestä, jossa on tekstiä. Se on kuin kollaasi, jossa kartalla olevat alueet on kirjoitettu käyttäen kartalla käytetyn välineen kirjaimia. Vaikka niiden tarkoitus on varsin selvä, niitä voidaan käyttää myös muiden asioiden esittämiseen kuin vain maan sijainnin määrittämiseen maapallolla. Se on väline, joka antaa meille epämääräisen käsityksen sen maailman koosta ja laajuudesta, jossa elämme. Se kertoo meille myös, että riippumatta siitä, millaisia eroja kulttuurissamme, uskomuksissamme, ideologioissamme ja rodussamme on, olemme silti kaikki saman kauniin sinisen pallon asukkaita kosmoksessa, jota kutsutaan Maaksi. Photowall kunnioittaa tätä mielenkiintoista ja merkillistä kohdetta omalla sarjallaan typografisia karttoja sisältävillä kankaankuvavedoksilla. Näissä kuvissa on kuvattu maailmankarttoja eri iteraatioissa. Ripusta olohuoneeseesi muutama näistä typografisten karttojen kangaspainatuksista ja anna vieraidesi ja rakkaidesi tuntea, että he ovat omaksuttuja maailmankansalaisia. Nämä typografiset kartat-kangastulosteet voivat tuoda monimuotoisuuden ja yhtenäisyyden tunnetta jokaiseen tilaan, jossa ne ovat käytössä. Voit käydä mielenkiintoisia keskusteluja maailman tilanteesta näiden ihanien typografisten karttojen kangaspainatusten kanssa kaikkialla ympärilläsi. Tee näistä hienoista teoksista kotisi tukipilari.

Typografisten karttojen kangaspainatusten erottuvuus

On surullinen tosiasia, joka on todistettu kerta toisensa jälkeen historian aikana, että maailman jakaminen ei ole ihmiskunnan vahvimpia piirteitä. Kauheita sotia on käyty mitä vähäpätöisimmistä ja merkityksettömimmistä asioista sekä erittäin tärkeistä periaatteista. On suoranainen ihme, ettei ihmislaji ole onnistunut pyyhkimään itseään sukupuuttoon. Kaikista erimielisyyksistämme huolimatta yksinkertaisen maailmankartan katsominen saa meidät kuitenkin huomaamaan, kuinka pieniä ja mitättömiä erimielisyytemme todella ovat. Photowall antaa sinulle välähdyksen suuresta kuvasta "USA Map License Plates", "Typographic Text World Map Paint Splash" ja "USA Modern Blue" -valokuvilla, jotka kuuluvat sen hämmästyttävään typografisten karttojen kangaspainatusten kokoelmaan. Näissä kuvissa esitellään useita Yhdysvaltojen ja maailman karttoja taiteellisesti renderöityinä. Ripusta muutama näistä typografisten karttojen kangaspainatuksista yksityisen työhuoneesi tai minikirjastosi seinille, jotta tunnet itsesi suureksi maailman johtajaksi, joka katsoo maailmaa viisaiden ja myötätuntoisten silmin. Haluat ehkä myös laittaa nämä typografiset kartat -kangaspainatukset esille vapaa-ajanhuoneeseesi muistuttamaan siitä, että maailma on suuri ja suuri, ja mahdollisuudet hauskanpitoon ja seikkailuihin ovat rajattomat.

Typografisten karttojen vappupainatuksissa uniikki

Juuri presidentti John F. Kennedy muistutti Washingtonin amerikkalaisessa yliopistossa pitämässään puheessa, että olemme kaikki hyvin samanlaisia. Että me kaikki asumme tällä pienellä planeetalla, me kaikki hengitämme samaa ilmaa, me kaikki vaalimme lastemme tulevaisuutta, ja me kaikki olemme kuolevaisia. Tämä silmiä avaava oivallus asioidemme tilasta oli koko ihmiskunnalle selkeä huuto, jotta se voisi jättää erimielisyydet syrjään ja työskennellä planeetan parhaaksi. Photowall kumartaa tälle viisaudelle "Typographic Text World Map 2", "USA Modern" ja "Typographic Text World Map Brown" typografisten karttojen kangaspainatusten sarjassaan. Näissä kuvissa maailman kartat on esitetty mielenkiintoisemmin ja vähemmän kirjaimellisesti. Ripusta muutama näistä typografisten karttojen kangaspainatuksista kaihoisaan työhuoneeseesi ja lepää rauhassa siinä, että maailmassa on kaikki hyvin. Avaa pullo limsaa, istu suosikkituolissasi ja yksinkertaisesti lohduttaudu näiden typografisten karttojen kangastöiden näkemisestä.

Kuvituksellinen ja omaperäinen

1960-luvun puolivälissä astronautti Scott Glennistä tuli ensimmäinen ihminen, joka kiersi maapallon kiertoradalle. Hän palasi takaisin näyn kanssa, jonka mukaan tämän ihanan sinisen elämänpallon näkeminen avaruudesta antoi hänelle hyvin selkeän näkemyksen ihmisen kapeasta näkemyksestä olemassaolostamme maailmankaikkeudessa. Kaikki pikkumaisuutemme ja väärinymmärryksemme näyttävät katoavan, kun niitä tarkastellaan planeetan valtavan laajuuden valossa. Hän oivalsi, että olemme kaikki erilaisia, mutta olemme kuitenkin kaikki samanlaisia, ja että tätä tosiasiaa pitäisi juhlia eikä tehdä siitä konfliktin aihetta. Photowall pyrkii avaamaan silmäsi "Vasastanin", "Sodermalmin" ja "Gamla Stanin" avulla ainutlaatuisessa typografisten karttojen kangaspainatuskokoelmassaan. Ripusta muutama näistä kuvista sänkysi yläpuolelle, nukkumapaikkaasi, ja tunnet lepääväsi yhtenäisyyden ja solidaarisuuden peiton alla. Nuku yöllä tietäen, että kaikki on hyvin, kun nämä typografiset kartat ovat yläpuolellasi. Voit jopa sijoittaa muutaman näistä typografisten karttojen kangaspainatuksista eteiseen elävöittämään tilaa.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-40 40:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.