USA:n kartat

Kartassa on jotain kummallista. Vaikka sen tarkoitus on varsin selvä, sitä voidaan käyttää myös muiden asioiden esittämiseen kuin vain maan sijainnin määrittämiseen maapallolla. Se onLue lisää väline, joka antaa meille epämääräisen käsityksen sen maailman koosta ja laajuudesta, jossa elämme. Se kertoo meille myös, että riippumatta siitä, millaisia eroja kulttuurissamme, uskomuksissamme, ideologioissamme ja rodussamme on, olemme silti kaikki saman kauniin sinisen pallon asukkaita kosmoksessa, jota kutsutaan Maaksi. Photowall tekee kunniaa tälle mielenkiintoiselle ja uhkaavalle kohteelle omalla Maps of USA -kangaspainatussarjallaan. Nämä kuvat kuvaavat tämän hämmästyttävän maan alueita sellaisina kuin koko maailma ne yleensä tunnistaa. Ripusta muutama näistä Maps of USA -kangastulosteista olohuoneeseesi ja anna vieraidesi ja rakkaidesi tuntea, että he ovat tämän maan omaksuttuja kansalaisia. Nämä USA:n kartat -kangastulosteet voivat tuoda monimuotoisuuden sekä yhtenäisyyden tunteen jokaiseen tilaan, jossa ne ovat käytössä. Voit käydä mielenkiintoisia keskusteluja tämän monimuotoisen ja kiehtovan maan tilanteesta, kun nämä upeat USA:n kartat -kangastulosteet ovat ympärilläsi. Tee näistä hienoista teoksista kotisi tukipilari.

Yhdisty Yhdysvaltain kartat -kangastulosteissa

On surullinen tosiasia, joka on todistettu kerta toisensa jälkeen historian aikana, että maailman jakaminen ei ole ihmiskunnan vahvimpia piirteitä. Kauheita sotia on käyty mitä vähäpätöisimmistä ja merkityksettömimmistä asioista sekä erittäin tärkeistä periaatteista. On suoranainen ihme, ettei ihmislaji ole onnistunut pyyhkimään itseään sukupuuttoon. Kaikista erimielisyyksistämme huolimatta Yhdysvaltojen kartan katsominen saa meidät kuitenkin huomaamaan, kuinka pieniä ja mitättömiä erimielisyytemme todella ovat. Photowall antaa sinulle välähdyksen suuresta kuvasta "USA:n lippu", "USA:n kartan rekisterikilvet" ja "Poliittinen USA:n kartta" upeassa USA:n karttojen kankaankuvapainatuskokoelmassaan. Näissä kuvissa esitellään useita Yhdysvaltojen karttoja taiteellisesti renderöityinä. Ripusta muutama näistä Maps of USA -kangastulosteista yksityisen työhuoneesi tai minikirjastosi seinille, jotta tunnet itsesi suureksi maailman johtajaksi, joka katsoo maailmaa viisaiden ja myötätuntoisten silmin. Haluat ehkä myös laittaa nämä Maps of USA -kangastulosteet esille vapaa-ajanhuoneeseesi muistuttamaan siitä, että tuolla ulkona on suuri maailma tutkittavana ja että mahdollisuudet hauskanpitoon ja seikkailuihin ovat rajattomat.

Ilman riippuvuutta USA:n kartat -kangastulosteissa

Presidentti John F. Kennedy oli se, joka Washingtonin amerikkalaisessa yliopistossa pitämässään puheessa muistutti meitä siitä, että olemme kaikki hyvin samanlaisia. Että me kaikki asumme tällä pienellä planeetalla, me kaikki hengitämme samaa ilmaa, me kaikki vaalimme lastemme tulevaisuutta, ja me kaikki olemme kuolevaisia. Tämä silmiä avaava oivallus asioidemme tilasta oli koko ihmiskunnalle selkeä huuto, jotta se voisi jättää erimielisyydet syrjään ja työskennellä planeetan parhaaksi. Photowall kumartaa tälle viisaudelle "USA Modern", "Flag of the United States" ja "American Textures" -valikoimallaan Maps of USA -kangastulosteilla. Näissä kuvissa Yhdysvaltojen kartat on kuvattu mielenkiintoisemmin ja vähemmän kirjaimellisesti. Ripusta muutama näistä Maps of USA -kangastulosteista kaihoisaan työhuoneeseesi ja lepää rauhassa siinä, että maailmassa on kaikki hyvin. Avaa pullo limsaa, istu suosikkituolissasi ja yksinkertaisesti lohduttaudu näiden Maps of USA -kangastulosteiden näkemisestä.

Vapaa ja rohkea

1960-luvun puolivälissä astronautti Scott Glennistä tuli ensimmäinen ihminen, joka kiersi maapallon kiertoradalle. Hän palasi takaisin näyn kanssa, jossa hän näki avaruudesta tämän ihanan sinisen pallon, joka on täynnä elinvoimaista elämää, mikä antoi hänelle hyvin selkeän näkemyksen ihmisen kapeasta näkemyksestä olemassaolostamme maailmankaikkeudessa. Kaikki pikkumaisuutemme ja väärinkäsityksemme näyttävät katoavan, kun niitä tarkastellaan planeetan valtavan laajuuden valossa. Hän tuli siihen oivallukseen, että olemme kaikki erilaisia, mutta olemme kuitenkin kaikki samanlaisia, ja että tätä tosiasiaa pitäisi juhlia eikä tehdä siitä konfliktin aihetta. Photowall pyrkii avaamaan silmäsi "USA:n akvarellikartalla", "USA:n kartalla" ja "Käsin kirjoitetulla USA:n karttapiirroksella" ainutlaatuisessa kokoelmassaan USA:n kartat -kangastulosteita. Ripusta muutama näistä kuvista sänkysi yläpuolelle, nukkumapaikkaasi, ja tunnet lepääväsi yhtenäisyyden ja solidaarisuuden peiton alla. Mene yöllä nukkumaan tietäen, että kaikki on hyvin, kun nämä Maps of USA -kangaspainatukset ovat yläpuolellasi. Voit jopa sijoittaa muutaman näistä Maps of USA -kangastulosteista eteiseen piristämään ja kirkastamaan tilaa.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1