Käsitteelliset maailmankartat

Maailmankartassa on jotain kummallista. Vaikka sen tarkoitus on varsin selvä, sitä voidaan käyttää myös muiden asioiden esittämiseen kuin vain maan sijainnin määrittämiseen maapallollLue lisääa. Se on väline, joka antaa meille epämääräisen käsityksen sen maailman koosta ja laajuudesta, jossa elämme. Se kertoo meille myös, että riippumatta siitä, millaisia eroja kulttuurissamme, uskomuksissamme, ideologioissamme ja rodussamme on, olemme silti kaikki saman kauniin sinisen pallon asukkaita kosmoksessa, jota kutsutaan Maaksi. Photowall kunnioittaa tätä mielenkiintoista ja merkillistä kohdetta omalla sarjallaan käsitteellisiä maailmankarttoja sisältävillä kangaspainatuksilla. Nämä kuvat kuvaavat maailmankarttoja eri iteraatioissa. Ripusta olohuoneeseesi muutama näistä käsitteellisistä maailmankarttojen kangaspainatuksista ja anna vieraidesi ja rakkaidesi tuntea, että he ovat maailman omaksuttuja kansalaisia. Nämä käsitteelliset maailmankartat-kangaspainatukset voivat tuoda monimuotoisuuden ja yhtenäisyyden tunnetta jokaiseen tilaan, jossa ne ovat käytössä. Käy mielenkiintoisia keskusteluja asioiden tilasta kaikkialla maailmassa näiden ihanien käsitteellisten maailmankarttojen kangaspainatusten kanssa kaikkialla ympärilläsi. Tee näistä hienoista teoksista kotisi tukipilari.

Yhdistyneet käsitteelliset maailmankartat -kangastulosteet

On surullinen tosiasia, joka on todistettu kerta toisensa jälkeen historian aikana, että maailman jakaminen ei ole ihmiskunnan vahvimpia piirteitä. Kauheita sotia on käyty mitä vähäpätöisimmistä ja merkityksettömimmistä asioista sekä erittäin tärkeistä periaatteista. On suoranainen ihme, ettei ihmislaji ole onnistunut pyyhkimään itseään sukupuuttoon. Kaikista erimielisyyksistämme huolimatta yksinkertainen maailmankartan tarkastelu saa meidät kuitenkin huomaamaan, kuinka pieniä ja mitättömiä erimielisyytemme todella ovat. Photowall antaa sinulle välähdyksen suuresta kuvasta "Wildlife World Map", "Watercolour World Map" ja "Paint Splashes Map" upeassa käsitteellisten maailmankarttojen kangaspainatusten kokoelmassaan. Näissä kuvissa esitellään useita taiteellisesti renderöityjä maailmankarttoja. Ripusta muutama näistä käsitteellisistä maailmankarttojen kangaspainatuksista yksityisen työhuoneesi tai minikirjastosi seinille, jotta tunnet itsesi suureksi maailman johtajaksi, joka katsoo maailmaa viisaiden ja myötätuntoisten silmin. Voit myös laittaa nämä käsitteelliset maailmankartat-kangaspainatukset esille vapaa-ajanhuoneeseesi muistuttamaan sinua siitä, että maailma on suuri ja tutkittava ja että mahdollisuudet hauskanpitoon ja seikkailuihin ovat rajattomat.

Vaihtelevia käsitteellisiä maailmankarttojen kangaspainatuksia

Presidentti John F. Kennedy muistutti Washingtonin amerikkalaisessa yliopistossa pitämässään puheessa, että olemme kaikki hyvin samanlaisia. Että me kaikki asumme tällä pienellä planeetalla, hengitämme samaa ilmaa, vaalimme lastemme tulevaisuutta ja olemme kaikki kuolevaisia. Tämä silmiä avaava oivallus asioidemme tilasta oli koko ihmiskunnalle selkeä huuto, jotta se voisi jättää erimielisyydet syrjään ja työskennellä planeetan parhaaksi. Photowall kumartaa tälle viisaudelle käsitteellisten maailmankarttojen kangaspainatusten sarjassaan "World Traveler I", "Gold World Map with Black Background" ja "Piet Mondrian Style World Map". Näissä kuvissa maailmankartat on esitetty mielenkiintoisemmin ja vähemmän kirjaimellisesti. Ripusta muutama näistä käsitteellisistä maailmankarttojen kangaspainatuksista kaihoisaan työhuoneeseesi ja lepää rauhassa siinä, että maailmassa on kaikki hyvin. Avaa pullo limsaa, istu suosikkituolissasi ja yksinkertaisesti lohduttaudu näiden käsitteellisten maailmankarttojen kangastöiden näkemisestä.

Sidottu ja linkitetty

1960-luvun puolivälissä astronautti Scott Glennistä tuli ensimmäinen ihminen, joka kiersi maapallon kiertoradalle. Hän palasi takaisin näkemyksen kanssa, että tämän ihanan sinisen elämänpallon näkeminen avaruudesta antoi hänelle hyvin selkeän näkemyksen ihmisen kapeasta näkemyksestä olemassaolostamme maailmankaikkeudessa. Kaikki pikkumaisuutemme ja väärinymmärryksemme näyttävät katoavan, kun niitä tarkastellaan planeetan valtavan laajuuden valossa. Hän oivalsi, että olemme kaikki erilaisia, mutta olemme kuitenkin kaikki samanlaisia, ja että tätä tosiasiaa pitäisi juhlia eikä tehdä siitä konfliktin aihetta. Photowall pyrkii avaamaan silmäsi "Watercolor Wanderlust", "Explorer Map" ja "World Map Wooden Plank-Old Silver" käsitteellisten maailmankarttojen ainutlaatuisen kankaankuvapainatuskokoelman "Watercolor Wanderlust" ja "World Map Wooden Plank-Old Silver" avulla. Ripusta muutama näistä kuvista sänkysi yläpuolelle, nukkumapaikkaasi, ja tunnet lepääväsi yhtenäisyyden ja solidaarisuuden peiton alla. Mene yöllä nukkumaan tietäen, että kaikki on hyvin näiden käsitteellisten maailmankarttojen kangaspainatusten ollessa yläpuolellasi. Voit jopa sijoittaa muutaman näistä käsitteellisistä maailmankarttojen kangaspainatuksista eteiseen elävöittämään tilaa.
Tuotetiedot