Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-3- päivän kuluessa.

Classic World Kartta - Canvastaulu - Olohuone

265

aihetta

Maailmankartat

Maailma on sinun, kuten sanonta kuuluu. Tunnemmeko todella massiivisen maapalomme ulottuvuudet? Olemmeko koskaan uskaltautuneet esimerkiksi oman maanosamme ulkopuolelle? MatkustamiselLue lisääla voi olla keskeinen rooli ihmisten elämässä. Maailmanmatkaajat etsivät aina seuraavaa matkakohdettaan. Uusi sukupolvi oppii maailmasta enemmän ja nopeammin kuin koskaan aiemmin. Maailmamme pienenee jatkuvasti, ja ihmisten tietoisuus muista kulttuureista kasvaa koko ajan.

Tutki maailmaa visuaalisesti

Maailma on iso ja ihmeellinen paikka. Maailmassa on lukematon määrä erilaisia paikkoja, kulttuureja ja ihmisiä. Kartat jäsentävät nämä paikat loogisesti, ja näyttävät meille, miten voimme päästä sinne. Ne kuvaavat maita ja meriä kaavioina, ja tarjoavat meille konkreettista tietoa kyseisen paikan ominaisuuksista, esimerkiksi sen teistä ja kaupungeista. Voidaan sanoa, että maailmankartat tuovat maailman ulottuvillemme fantastisella tavalla. Kaipasit sitten lumihuippuisille Tiibetin vuorille tai Amazonin kosteaan sademetsään, jossa jaguaarit vaeltavat, canvas-taulumme tuovat nämä fantastiset paikat lähellesi. Canvas-taulujemme ansiosta voit nyt tuoda unelmiesi kohteen olohuoneesi seinälle.

Valitse lempikohteesi

Maailmassa on niin monia fantastisia paikkoja, että niiden joukosta voi olla vaikea valita vain yksi. Siksi canvas-taulujemme valikoimasta löytyy lähes kaikki maailman kohteet, ja voit myös valita useamman paikan karttaasi. Modernissa globalisoituneessa maailmassa monet ihmiset asuvat muualla kuin kotiseudullaan. Tuotteemme antavat mäille matkaajille mahdollisuuden muistella synnyin- tai kotimaataan. Lisäksi monet pitävät uusiin paikkoihin matkustamisesta ja uusiin nähtävyyksiin sekä kulttuureihin tutustumisesta. Olipa oma juttusi sitten liitovarjohyppy Ison-Britannian Bodmin Moor -kukkuloilta tai vierailu Italian Colosseumiin, useimmilla meistä on mielessämme jokin tietty paikka tai paikkoja, joissa haluamme käydä jonain päivänä. Canvas-taulumme tuovat nämä paikat lähemmäs sinua. Konkreettinen muistutus näistä maailmankolkista, joihin haluat vielä jonain päivänä matkustaa, saattaa antaa potkua päiviisi. Kartat eivät ole tietenkään sisustuselementtinä kaikkien juttu, mutta uskomme, että konkreettiset muistutukset ihmisistä ja paikoista, joihin meillä on positiivinen side, voivat kohentaa mielialaamme.

Löydä täydellinen kartta

Valikoimassamme on kohdekarttoja tietyistä paikoista kaikkialta maailmasta, ja sekä maa- että maakuntakarttoja. Halusitpa sitten tietyn maan, kaupungin tai vesialueen kartan, tarjoamme sinulle kartan, joka on toiveidesi mukainen. Ranskasta Suomeen ja Brysselistä Bangkokiin - voit olla varma siitä, että meillä on etsimäsi kartta. Sinulle tärkeän paikan kartta on ihana tapa kohentaa omaa mielialaa. Tutustu maailmankarttojen upeaan valikoimaan jo tänään. Autamme mielellämme etsimäsi kartan löytämisessä!
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.