Liput

Liput symboloivat paikkaa ja asemaa maailmassa. Se merkitsee maan suvereniteettia ja itsenäisyyttä. Liput eivät kuitenkaan rajoitu vain valtioihin. Ne voivat myös symboloida ihmisryhmLue lisääiä tai organisaatioita. Photowall kunnioittaa näitä sijainnin ja aseman symboleja omalla lippujen kangaspainatussarjallaan. Nämä hämmästyttävät kuvat kuvaavat näiden symbolien suuruutta ja merkitystä vertailukohtana, jonka avulla voidaan määrittää, missä jokin maa on maailmassa. Ole hyvä maailmankansalainen ja ripusta olohuoneeseesi muutama näistä lippukangastulosteista tervehdykseksi sydämelle ja kodille. Muutama näistä lippuja kuvaavista kangaspainatuksista sijoitettuna strategisesti minikirjastoosi tai työhuoneeseesi saa sinut tuntemaan itsesi yhdeksi Uuden maailman varhaisimmista valloittajista. Nämä liput-kangastulosteet tuovat kotiisi suuntaa ja suurta isänmaallisuutta. Heiluta lippua ja löydä tiesi, kun nämä liput-kangastulosteet ympäröivät kaupunkiasuntosi. Kodissasi ei ole käytännössä yhtään nurkkaa tai koloa, jota ei voisi herättää henkiin näillä hämmästyttävillä ja uhkaavilla lippujen kangaspainatuksilla.

Symbolista lippujen kankaalle tulostettuna

Lippu on enemmän kuin vain esine, joka edustaa kansakunnan arvoa, se on myös suunnan metafora. On olemassa filosofinen periaate, jonka mukaan kukaan ei voi nostaa lippua, joka edustaa henkilöä, joka olet, henkilöön, joka sinusta tulee. Sinun on tehtävä uusi lippu tuohon uuteen paikkaan. Kukaan ei voi kartoittaa tuota helvetin sinistä ja yksinäistä osaa. Lippu ei myöskään ole vain jonkin maan tai järjestön viiri, vaan se on myös rohkeuden ja uhrautumisen symboli kaikille niille ihmisille, jotka ovat taistelleet tämän maan tai järjestön puolesta. Photowall näyttää sinulle polun "Avery Tillmon-Union Jack", "Retro Flag" ja "Avery Tillmon-American Flag" laajassa lippujen kangastulosteiden valikoimassaan. Nämä ainutlaatuiset kuvat näyttävät meille symbolit ja ikonit, joita meidän on käytettävä löytääkseen tiemme maailmassa. Aseta muutama näistä lippujen kangaspainatuksista vapaa-ajan tiloihisi ja tunne maapallon suuri laajuus ja avaruus ympärilläsi. Et koskaan tunne olevasi ahtaasti pienessä tilassa, kun nämä lippujen kangaspainatukset ovat lähelläsi. Nämä liput-kangastulosteet ovat täydellinen kodin tukipilari.

Ikoninen lippujen kangaspainatuksissa

Suuri portugalilainen tutkimusmatkailija Kristoffer Kolumbus hautasi saapuessaan Uuteen maailmaan kaikki navigointikarttansa, poltti kaikki laivansa ja nostatti kaikki lippunsa uudessa maassa, johon hän laskeutui. Tämän seurauksena hänen miehistönsä työskenteli levottomasti luodakseen itselleen edistyksellisen elämän uudessa paikassaan maailmassa. Ei ole suurempaa motivaatiota kuin se, että menetetään mahdollisuus palata takaisin, joka ajaa eteenpäin. Photowall antaa sinun sotia eteenpäin "Ruotsin lippu", "Cape Cod Art" ja "Cuisine Fit for a Queen" hienossa lippujen kangastulosteiden valikoimassaan. Nämä upeat kuvat saavat sinut tuntemaan, että purjehdit ympäri planeettaa etsimässä uusia maailmoja ja aarteita, jotka voit valloittaa maallesi. Kutsu muutama naapuri, jotka ovat käyneet eri puolilla maailmaa, istumaan kanssasi drinkkien äärelle ja osoittamaan näillä kartoilla, millä maailman alueilla he ovat käyneet. Nämä lippujen kankaalle painetut vedokset herättävät vilkkaimmat ja vilkkaimmat keskustelut sinun ja vieraidesi välillä. Tarvitaan erotuomari, joka puuttuu ystävienne kanssa käytäviin riitoihin.

Kunnioitettu ja kunnioitettu

Toisen maailmansodan aikana eteläisellä Tyynellämerellä käydyssä Iwo Jiman taistelussa amerikkalaisilta merijalkaväkiosastoilta kesti useita päiviä kukistaa Japanin keisarillinen armeija tällä saarella. Henkien menetys ja haavoittuneiden määrä oli huikea. Kun kaikki oli sanottu ja tehty, merijalkaväen sotilaat pystyttivät yhdelle saaren kukkuloista Yhdysvaltain lipun muistomerkiksi toveriensa suurista uhrauksista ja ponnisteluista tämän alueen valloittamiseksi. Photowall tuntee rakkautesi maata kohtaan "Flag USA" ja "USA Vintage Map" hienossa lippukangaskokoelmassaan. Nämä tunnukset kuvaavat suurta isänmaallisuutta ja uskollisuutta maalle, jonka me kaikki jaamme. Nämä liput-kangaspainatukset tulevat laajassa valikoimassa värejä ja malleja, joista hienostunut urbaani kodinomistaja voi valita. Nämä liput-kangaspainatukset näyttävät täydellisiltä minkä tahansa värisellä seinällä tai tapetilla, jonka valitset niiden taustaksi. Tämän lisäksi nämä liput-kangastulosteet on valmistettu materiaaleista, jotka ovat taatusti turvallisia kodeissasi ja turvallisia lapsillesi. Näiden kuvien tuomalle jännitykselle ei ole loppua.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1