Keski-Amerikan kartat

Keski-Amerikka määritellään teknisesti Amerikkaan kuuluvaksi alueeksi. Sen pohjoispuolella on Meksiko, eteläpuolella Kolumbia, idässä Karibianmeri ja lännessä Tyynimeri. Siihen kuuluuLue lisää seitsemän maata: Belize, Costa Rica, El Salvador, Guatemala, Honduras, Nicaragua ja Panama. Sen väkiluku on noin 44,5 miljoonaa ihmistä. Photowall kunnioittaa tätä merkittävää Amerikan aluetta omalla Keski-Amerikan kartat -kangastulosteiden kokoelmallaan. Nämä Keski-Amerikan kartat -kangastulosteet kuvaavat yhden tämän planeetan eksoottisimman ja kiistellyimmän alueen kauneutta ja mahtavuutta. Kerää ystäväsi ympärille cocktaileja juomaan, kun juttelette vierailusta tällä hämmästyttävällä maailman alueella. Keskustelkaa vilkkaasti näiden Keski-Amerikan karttojen vappupainatusten merkityksestä Amerikan taloudelle ja siitä suuresta panoksesta, jonka se on antanut maailmanlaajuisen yhteisön kaupallisille ja historiallisille eduille. Nämä hienot Keski-Amerikan kartat -kangastulosteet ovat takuuvarma hitti nuorten, nousevien joukkojen keskuudessa. Anna perheesi katsella näitä Keski-Amerikan karttoja -kangastulosteita pitkän toimistopäivän jälkeen ja katso, kuinka kaikki huolet ja murheet katoavat. Nämä upeat Keski-Amerikan kartat -kangastulosteet ovat loistava lisä kotisi hienostuneisuuteen.

Exoottista Keski-Amerikan kartoissa -kangastulosteissa

Keski-Amerikkaa pidetään osana Mesoamerikan biodiversiteetin hotspotia, joka ulottuu Pohjois-Gatemalasta Keski-Panamaan. Koska alueella on lukuisia aktiivisia geologisia vikoja ja Keski-Amerikan tulivuorikaari, seisminen aktiivisuus on hälyttävää. Tulivuorenpurkaukset ja maanjäristykset ovat koetelleet tätä maailmanosaa aiheuttaen tuhansien ihmisten kuoleman ja miljardien omaisuustuhoja. Photowall antaa sinun vilkaista tämän hämmästyttävän alueen aikoja ja vuorovesiä "Uiminen Santa Teresassa, Costa Ricassa" -kuvalla, joka kuuluu sen upeaan Keski-Amerikan karttojen kankaankuvavedosten kokoelmaan. Näissä Keski-Amerikan kartat -kangastulosteissa näkyy erään alueen eksoottisimpien rantojen petollisen rauhallinen luonto. Tämä houkutteleva ja jännittävä teos sopii erinomaisesti eteisen tai olohuoneen keskipisteeksi. Jopa lapsesi tulevat rakastamaan näitä huomiota herättäviä Keski-Amerikan kartat -kangastulosteita, kun opetat heille tämän alueen suurta historiaa ja nykyistä panosta maailmalle. Koskaan ei ole liian aikaista opettaa nuorillesi tärkeimmistä kaupan, historian ja kulttuurin maista.

Monipuoliset Keski-Amerikan kartat -kangastulosteet

Kolumbusta edeltävällä aikakaudella Keski-Amerikka toimi useiden Mesoamerikan alkuperäiskansojen kotipaikkana pohjoisessa ja lännessä sekä Isthmo-Kolumbian kansojen kotipaikkana etelässä ja idässä. Kristoffer Kolumbuksen retkikunnan saapuessa Espanjan kuningaskunta alkoi asuttaa koko aluetta. Suurta osaa Keski-Amerikan alueista hallitsi Uuden Espanjan varakuningaskunta, jonka kotipaikka oli Meksiko Cityssä, Guatemalan kenraalikapteenina. Tämä tapahtui vuosina 1609-1821. Photowall antaa muistutuksen värikkäistä ja monipuolisista tapahtumista, joita tällä alueella tapahtui, hienolla valikoimallaan Keski-Amerikan karttoja -kangastulosteita. Ripusta muutama näistä Keski-Amerikan kartat -kangastulosteista yksityiseen työhuoneeseesi tai minikirjastoosi ja tunne itsesi asiantuntijahistorioitsijaksi, joka tutkii tämän suuren kulttuurin menneisyyttä. Toinen hyvä paikka esitellä näitä Keski-Amerikan karttoja -kangastulosteita on käytävilläsi. Anna näiden Keski-Amerikan kartat -kangaspainatusten antaa tälle paljon laiminlyödylle tilalle lisää väriä ja eloisuutta. Tee huoneesta toiseen kulkemisesta vaellus tämän ihanan sivilisaation sieluun.

Värikäs ja kiehtova

Panaman kanavan rakentamisen aikana työläisten joukossa oli tuhansia kuolemantapauksia, jotka johtuivat malariasta, kulutuksesta ja työtapaturmista. Sen sijaan, että vainajien ruumiit olisi haudattu, ne säilöttiin tammitynnyreissä etikan kanssa ja lähetettiin Eurooppaan myytäviksi lääketieteellisiksi ruumiinjäännöksiksi lääketieteen opiskelijoille, jotka käyttivät niitä opiskeluun. Pitkän aikaa Panaman kanavan työntekijät saivat näin takaisin taloudelliset tappionsa. Photowall antaa sinun ihmetellä tämän alueen outoa kykyä käsitellä kuolemaa ja kaupankäyntiä huomattavan kokoelmansa Keski-Amerikan kartat -kangastulosteilla. Ripusta muutama näistä Keski-Amerikan kartat -kangastulosteista sänkysi yläpuolelle, nukkumahuoneeseesi, ja tunnet kuin sulkisit silmäsi yhteen tämän planeetan kiehtovimmista kulttuureista. Anna uniesi täyttyä suurten valloittajien ja rikkaiden miesten kuvista, kun nämä Keski-Amerikan kartat -kangastulosteet ovat kaikkialla ympärilläsi. Anna näiden Keski-Amerikan kartat -kangastulosteiden olla kotisi kantavia voimia.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-1 1:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.