Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-3- päivän kuluessa.

09-85671427 09-85671427
Helsinki Suomessa - Kartta - Canvastaulu - Olohuone

367

aihetta

Kaupunkikartat

Kartat näyttävät meille tien, mutta sen lisäksi ne voivat olla myös hienostunut sisuste kodissasi. Suunnitellut kaupungit ovat moderni ilmiö, niiden yksityiskohtaiset ja hyvin organisLue lisääoidut rakenteet ovat joka paikassa uniikkeja. Ruutumaisten viivojen laittaminen maailman suurimpien kaupunkien päälle tuntuu erittäin kummalliselta ja visuaalisesti vaikuttavalta. Jos haluat upean muiston matkastasi New Yorkiin tai jos haluat nähdä enemmän maailmasta, voit tehdä sen kaupunkiaiheisilla canvastauluilla. Aivan kuten sisustaminen, kartat ovat muuttuneet vuosien kuluessa. Voit valita minkälaisen sisustustyylin tahansa, ja kaunis kaupunkikartta auttaa sinua sen saavuttamisessa. Haluatko luoda klassisen tunnelman? Mustavalkoinen kartta monista kuuluisista eurooppalaisista tai amerikkalaisista kaupungeista voisi olla juuri oikea valinta täydellisen tunnelman saavuttamiseksi. Kokeile jotain värikkäämpää makuuhuoneesi piristykseksi tai varmista, että työhuoneesi seinä muistuttaa sinua seuraavasta matkakohteesta. Kaupunkikartta-aiheiset taulut ovat erinomainen esimerkki muodon ja harmonian yhteistyöstä, ja vaikka kaukaa katsottuna ne voivat näyttää samanlaisilta, niiden uniikit yksityiskohdat tulevat esiin läheltä katsottuina. Huomioi, miten tarkasti suunnitellut New Yorkin kartan ruudut jakavat Manhattanin sen ikonisiin osiin, mikä on loistava esimerkki ihmiskäden työstä. Canvastaulumme esittävät myös suuria eurooppalaisia pääkaupunkeja sekä tärkeimpien jokien rantoja. Jos etsit jotain pientä ja hienostunutta tai suurta ja inspiroivaa, valitse yksi erityisesti valittujen karttojemme joukosta, joka voi täydentää minkä tahansa huoneen sisustusta.

Koko maailma näkymässä

Lisää kiinnostustasi kotiasi kohtaan ja katso maailmaa eri perspektiivistä lukemattomien karttojen avulla. Jos valitset tutun kaupungin tai haluat nähdä koko maailman, canvastaulu sopii siihen tarkoitukseen. Taideteoksemme yhdistävät kauniilla tavalla kaupunkien karttojen tyylit, jotta ne täydentävät valitsemaasi sisustustyyliä. Karttojen inspiroima canvastaulujen kokoelma on loistava lisä mihin tahansa virtaviivaiseen, ilmavaan tilaan, joka ansaitsee hiukan hienostuneisuutta, tai kartalla voidaan ehkä uudestaan luoda rikas ilmapiiri, joka juhlistaa sen ajatonta vintage-tyyliä. Antiikkinen tai moderni, suuri tai pieni, karttojen inspiroima canvastaulu inspiroi varmasti.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.