Kaupunkikartat

Kartat näyttävät meille tietä, mutta käytännöllisyyden lisäksi ne voivat myös antaa hienostuneen vaikutelman kodissasi. Suunnitellut kaupungit ovat nykyajan ilmiö, ja niiden yksityiskLue lisääohtaiset ja hyvin organisoidut rakenteet ovat kaikkialla läsnä mutta ainutlaatuisia. Maailman suurkaupunkien ruudukkomaiset valtimot ovat jotenkin erittäin houkuttelevia ja visuaalisesti vaikuttavia. Halusitpa sitten upean muiston äskettäisestä New Yorkin matkastasi tai inspiroitua näkemään lisää maailmaa, kaupunkikartta-kangastulosteella se on mahdollista. Aivan kuten sisustus, myös kartat ovat muuttuneet vuosien varrella. Riippumatta siitä, mitä tyyliä tavoittelet, kaunis kaupunkikartta-maalaus voi auttaa sinua saavuttamaan sen. Haluatko luoda klassisen tunnelman? Monivärinen kartta monista ikonisista eurooppalaisista tai amerikkalaisista kaupungeista voi olla juuri oikea elementti luomaan täydellisen tunnelman. Kokeile jotain värikkäämpää piristääksesi makuuhuonetta tai varmistaaksesi, että työhuoneesi on tyylikäs muistutus seuraavasta matkakohteestasi. Kaupunkikarttamaalaukset ovat erinomainen esimerkki siitä, että muoto ja funktio toimivat sopusoinnussa, ja vaikka ne saattavat näyttää kaukaa katsottuna samankaltaisilta, niiden ainutlaatuisia eroja voi parhaiten arvostaa läheltä katsottuna. Huomaa, miten New Yorkin huolellisesti suunniteltu ruudukko jakaa Manhattanin sen ikonisiin kaupunginosiin ja tuottaa tahattomasti upean taideteoksen. Kangaspainatuksissamme on myös Euroopan pääkaupunkeja, joissa esitellään joitakin vaikuttavimpia jokivarren kaupunkialueita. Etsitpä sitten jotain pientä ja hienostunutta tai suurta ja inspiroivaa, valitse yksi erityisesti kartta-aiheisista maalauksistamme, jotka muuttavat minkä tahansa tilan.

Koko maailma esillä

Lisää mielenkiintoa kotiisi ja näe maailma eri näkökulmasta lukemattomien karttamallien avulla. Päätitpä sitten keskittyä johonkin tuttuun kaupunkiin tai halusitpa laittaa koko maailman esille, kankaalle painettu kankaanpainatus sopii tähän tarkoitukseen erinomaisesti. Taideteoksemme kokoavat yhteen ihanan eklektisen sekoituksen kaupunkikarttatyylejä, jotta valitsemasi maalaus sopii mihin tahansa sisustukseen. Kartta-vaikutteinen kankaankuvituskokoelma on loistava lisä mihin tahansa tyylikkääseen, ilmavaan tilaan, joka kaipaa ripausta urbaania tyylikkyyttä, tai ehkä luoda uudelleen ylellinen ilmapiiri kartalla, joka muistuttaa ja juhlistaa tämän ajattoman käsityön vintage-alkuperää. Antiikkinen tai moderni, iso tai pieni, kaupunkikartan inspiroima kangas innostaa varmasti.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.