Avaruuskartat

Pergamenttikartassa on jotain kummallista. Vaikka sen käyttötarkoitus on varsin selvä, sitä voidaan käyttää myös muiden asioiden esittämiseen kuin vain maan sijainnin määrittämiseen mLue lisääaapallolla. Se on väline, joka antaa meille epämääräisen käsityksen sen maailman koosta ja laajuudesta, jossa elämme. Se kertoo meille myös, että riippumatta siitä, millaisia eroja kulttuurissamme, uskomuksissamme, ideologioissamme ja rodussamme on, olemme silti kaikki saman kauniin sinisen pallon asukkaita kosmoksessa, jota kutsutaan Maaksi. Photowall tekee kunniaa tälle mielenkiintoiselle ja uhkaavalle kohteelle omalla pergamenttikarttojen kankaankuvapainatussarjallaan. Nämä kuvat kuvaavat maailmankarttoja eri iteraatioissa. Ripusta olohuoneeseesi muutama näistä pergamenttikarttojen kangaspainatuksista ja anna vieraidesi ja rakkaidesi tuntea, että he ovat omaksuttuja maailmankansalaisia. Nämä pergamenttikarttojen kangaspainatukset voivat tuoda monimuotoisuuden ja yhtenäisyyden tunnetta jokaiseen tilaan, jossa ne ovat käytössä. Voit käydä mielenkiintoisia keskusteluja maailman tilanteesta näiden ihanien pergamenttikarttojen kangaspainatusten kanssa kaikkialla ympärilläsi. Tee näistä pergamenttikarttojen kangaspainatuksista kotisi tukipilari.

Kertominen pergamenttikarttojen kankaalle tulostettuna

On surullinen tosiasia, joka on todistettu kerta toisensa jälkeen läpi historian, että maailman jakaminen ei kuulu ihmiskunnan vahvimpiin ominaisuuksiin. Kauheita sotia on käyty mitä vähäpätöisimmistä ja merkityksettömimmistä asioista sekä erittäin tärkeistä periaatteista. On suoranainen ihme, ettei ihmislaji ole onnistunut pyyhkimään itseään sukupuuttoon. Kaikista erimielisyyksistämme huolimatta yksinkertainen maailmankartan tarkastelu saa meidät kuitenkin huomaamaan, kuinka pieniä ja mitättömiä erimielisyytemme todella ovat. Photowall antaa sinulle välähdyksen suuresta kuvasta "Modern World Antique Map", "Executive Map" ja "Sepia World Map" -kartoilla, jotka kuuluvat sen hämmästyttävään pergamenttikarttojen kankaankuvapainatuskokoelmaan. Näissä kuvissa esitellään useita maailmankarttoja taiteellisesti renderöityinä. Ripusta muutama näistä pergamenttikarttojen kangaspainatuksista yksityisen työhuoneesi tai minikirjastosi seinille, jotta voit tuntea itsesi suureksi maailman johtajaksi, joka katsoo maailmaa viisaiden ja myötätuntoisten silmin. Voit myös asettaa nämä pergamenttikarttojen kangaspainatukset esille vapaa-ajanhuoneeseesi muistuttamaan sinua siitä, että tuolla ulkona on suuri maailma tutkittavana ja että mahdollisuudet hauskanpitoon ja seikkailuihin ovat rajattomat.

Ympäröivä pergamenttikarttojen kangaspainatuksissa

Presidentti John F. Kennedy oli se, joka Washingtonin amerikkalaisessa yliopistossa pitämässään puheessa muistutti meitä siitä, että olemme kaikki hyvin samanlaisia. Että me kaikki asumme tällä pienellä planeetalla, me kaikki hengitämme samaa ilmaa, me kaikki vaalimme lastemme tulevaisuutta, ja me kaikki olemme kuolevaisia. Tämä silmiä avaava oivallus asioidemme tilasta oli koko ihmiskunnalle selkeä huuto, jotta se voisi jättää erimielisyydet syrjään ja työskennellä planeetan parhaaksi. Photowall kumartaa tälle viisaudelle "Pergament Map" ja "Patinated Hand Drawn Map" pergamenttikarttojen kangaspainatusten sarjassaan. Näissä kuvissa on pergamenttikarttoja maailmasta mielenkiintoisemmalla ja vähemmän kirjaimellisella tavalla. Ripusta muutama näistä pergamenttikarttojen kangaspainatuksista oleskeluhuoneeseesi ja lepää rauhassa siinä, että maailmassa on kaikki hyvin. Avaa pullo limsaa, istu suosikkituolissasi ja lohduttaudu näiden pergamenttikarttojen kankaalle painettujen vedosten näkemisestä.

Globaali ja monipuolinen

1960-luvun puolivälissä astronautti Scott Glennistä tuli ensimmäinen ihminen, joka kiersi maapallon kiertoradalle. Hän palasi takaisin näyn kanssa, jonka mukaan tämän ihanan sinisen elämänpallon näkeminen avaruudesta antoi hänelle hyvin selkeän näkemyksen ihmisen kapeasta näkemyksestä olemassaolostamme maailmankaikkeudessa. Kaikki pikkumaisuutemme ja väärinymmärryksemme näyttävät katoavan, kun niitä tarkastellaan planeetan valtavan laajuuden valossa. Hän oivalsi, että olemme kaikki erilaisia, mutta olemme kuitenkin kaikki samanlaisia, ja että tätä tosiasiaa pitäisi juhlia eikä tehdä siitä konfliktin aihetta. Photowall pyrkii avaamaan silmäsi ainutlaatuisella pergamenttikarttojen kangaspainatuskokoelmallaan. Ripusta muutama näistä pergamenttikarttojen kangaspainatuksista sänkysi yläosaan, nukkumapaikkaasi, ja tunnet lepääväsi yhtenäisyyden ja solidaarisuuden peiton alla. Mene yöllä nukkumaan tietäen, että kaikki on hyvin näiden pergamenttikarttojen kangaspainatusten ollessa yläpuolellasi. Voit jopa sijoittaa muutaman näistä pergamenttikarttojen kangaspainatuksista eteiseen elävöittämään tilaa. Nämä pergamenttikarttojen kangaspainatukset ovat taattu hitti kotonasi. Nämä pergamenttikarttojen kangaspainatukset on valmistettu materiaaleista, jotka ovat taatusti turvallisia kotonasi ja turvallisia rakkaiden lastesi läheisyydessä.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1