Abstraktit kartat

Jotain todella aliarvostettua ja usein huomiotta jätettyä on vaihtoehtoinen taidemuoto, karttojen tekeminen. On kiistatonta, että kartografiaan on aina liittynyt tietty luovuus. VaikkLue lisääa kartat ovat määritelmällisesti hyötykäyttöön tarkoitettuja, kartografit ovat jo pitkään olleet tunnettuja ja tietoisia siitä, että taiteellisten taitojen ja tekniikoiden soveltaminen voi varmasti parantaa kartan vaikutusta. Tämän käsityksen ja tunteen näet varmasti abstrakteja karttoja sisältävässä kankaankuvapainovalikoimassamme. Vaikka on olemassa myös uusi koulukunta, jossa karttojen ja taiteen välinen suhde on kääntynyt päinvastaiseksi, mikä tarkoittaa, että sen taiteilijat käyttävät karttoja edistääkseen taiteellisia tarkoituksiaan, Photowallin erinomainen valikoima abstrakteja karttoja sisältäviä kangaspainatuksia antaa alustan molemmille.

Abstraktien karttojen kankaankuvapainatusten määrittely

Termi abstrakti viittaa siihen, että olennaiset piirteet esitetään ilman taustatietoja tai selityksiä. Esimerkiksi realistinen maalaus sisältää kaikki silmän näkemät yksityiskohdat, kun taas abstraktin maalauksen tarkoituksena on heijastaa katsojan ja jopa taiteilijan näkemiä olennaisia piirteitä. Yksinkertaisimmillaan abstraktiossa voi siis olla kyse monimutkaisuuden vähentämisestä jättämällä ylimääräiset yksityiskohdat huomiotta. Abstrakteja karttoja -kangaspainatusten valikoimamme on ihanteellinen portaali tähän ajatukseen ja esittelee optimaalisia käsitteelliseen taiteeseen liittyviä koristevaihtoehtoja. Vaikka nimi tekee sen jo ilmeiseksi, yksi parhaista esimerkeistä abstraktien karttojen keskeisestä abstraktista kankaasta on "Abstract World Map Squares". Toinen on "Transparent Vector World", joka myös sisältää teemoja ja ajatuksia esteet ylittävään teknologiaan. Käytä näitä abstrakteja karttoja sisältäviä kangaspainatuksia nostamaan minkä tahansa sisustuksen aivan uudelle tasolle.

Jotain kaikille

"Iloinen merikartta" on merkittävä abstrakti karttojen kangaspainatus, jota voidaan käyttää vaihtoehtona, kun on kyse asuin- tai liiketilojen sisustamisesta. Kauniisti kuvattuna tämä meriaiheinen abstrakti kartat-kangaspainatus herättää merimiehen sinussa henkiin. Yhtä lumoava on "New York Street Map B/W", joka näyttää Ison Omenan upean erilaisesta näkökulmasta. Näin saat abstraktit kartat -kangastulosteen, joka näyttää hyvältä missä tahansa yritysympäristössä, sillä se on sekä tyylikäs että ammattimainen. Entäpä "Alankomaiden akvarellikartta"? Tämä motiivi on upea väriläiskä, joka antaa valokeilan Alankomaiden kotimaalle, joka näyttää aivan ihanalta ja on abstraktien karttojen kankaankuvapainatusten taattu supertähti. Ainutlaatuisten kuvioidensa ja eriasteisen abstraktionsa ansiosta mikä tahansa näistä motiiveista antaa kodillesi, toimistollesi tai vapaa-ajan tilallesi välittömän vaikutuksen ja erittäin mielenkiintoisen luonteen. Kuten tavallista, Photowall tarjoaa myös mahdollisuuden muuttaa ja muokata abstraktien karttojen kankaalle tulostettuja kankaita oman esteettisen ja suunnittelusuunnitelmasi mukaisesti.

Abstrakteja karttoja -kangaspainatuksia nuorille

Se, että sinulla on jotain, joka on sekä opettavaista että kaunista, on vain yksi niistä piirteistä, jotka hyödyttävät sinua, kun käytät abstrakteja karttoja sisältäviä kankaankuvapainatuksia koristeena. "Wonderful World" on upea esine, joka esittää maapallomme dynaamisissa väreissä ja näyttää erilaisia eläimiä niiden luonnollisissa elinympäristöissä ympäri maapalloa. Ne on esitetty taiteellisina tulkintoina, joten se sopii hyvin sekä lasten että aikuisten huoneeseen. Sama pätee "Animal Map of the World" -nimiseen kuvaan, joka on omituinen mutta todella viehättävä abstrakti karttojen kankaalle painettu kuvitus, joka huokuu viehätystä ja yksilöllisyyttä. Katsoja voi määrittää, mistä päin maailmaa mikäkin eläin löytyy, ja näin oppiminen ja hauskanpito yhdistyvät, mikä on todella ihanteellista lapsille. "Blue World in Watercolor" on ehkä aikuisemmalle yleisölle, sillä vaikka siitä puuttuvatkin erikoiset kuvat, sen keruleanväriset sävyt, sävyt ja sävyt tekevät siitä rauhoittavan näyn.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.