Nyrkkeilijät

Nyrkkeilijät ovat kaikkien urheilulajien hienostuneimpia ja perusteellisimmin koulutettuja urheilijoita. Kestävyys, kestävyys ja taidot, joita tarvitaan paitsi kahdentoista erän kestäLue lisäämiseen myös vastustajan tyrmäykseen, ovat lähes yli-inhimillisiä. Ei siis ihme, että heidän harjoitusohjelmansa on yksi maailman vaativimmista ja tiukimmista. Photowall kunnioittaa näitä merkittäviä urheilijoita omassa nyrkkeilijöiden kankaankuvavedosten kokoelmassaan. Näissä kuvissa on paitsi tosielämän nyrkkeilijöitä myös elokuvissa esiintyviä nyrkkeilijöitä. Ripusta muutama näistä nyrkkeilijöiden kangaspainatuksista olohuoneeseesi ja tuo tilaan kaivattua energiaa ja draivia. Nämä nyrkkeilijät-kangastulosteet voivat inspiroida sinua hioamaan kehoasi ja omaksumaan terveellisen ja urheilullisen elämäntavan. Perheesi ja ystäväsi katselevat näitä nyrkkeilijöiden kangaspainatteita ihastuneina ja huvittuneina. He ovat kiitollisia siitä, että olet laittanut nämä upeat nyrkkeilijöiden kangaspainatukset seinillesi. Syleile kilpailun tulta ja käytä sen oppeja jokapäiväisessä elämässä näiden ympärilläsi olevien nyrkkeilijöiden kangastulosteiden avulla. Koskaan ei tule olemaan hetkeäkään tylsää tai tylsää, kun nämä nyrkkeilijöiden kangaspainatukset ovat kotonasi.

Taitavat nyrkkeilijät -kangastulosteet

1960-luvun puolivälissä nuori afroamerikkalainen mies Kentuckyn Louisvillestä nimeltä Cassius Marcellus Clay valloitti nyrkkeilymaailman, kun hän voitti raskaansarjan maailmanmestarin Sonny Listonin ensimmäisellä yrityksellään. Muutamaa vuotta myöhemmin hän muutti nimensä Muhammad Aliksi ja hänestä tuli yksi nyrkkeilyn tuotteliaimmista, värikkäimmistä ja kiistellyimmistä sankareista. Hänen tavaramerkkinsä ottelutyyli oli siro, sujuva ja hyvin tanssimainen. Myös hänen suunsa oli yhtä nopea kuin nyrkkinsä, ja hän räiskyi ja pilkkasi vastustajiaan. Ali edusti kuitenkin muutakin kuin nyrkkeilyä. Hän ajoi mustien asiaa ja asettui vastustamaan Vietnamin sotaa. Photowallin upeassa nyrkkeilijöiden kankaankuvakokoelmassa voit ihailla tätä suurta mestaria kuvilla "Muhammad Ali vs. Sonny Liston", "Float Like a Butterfly-Sting Like a Bee" ja "Left Wing, black and white". Nämä kuvat kuvaavat Louisville Sluggeria parhaimmillaan. Ripusta muutama näistä nyrkkeilijöiden kangaspainatuksista yksityiseen työhuoneeseesi tai minikirjastoosi ja kuvittele olevasi yksi suurista nyrkkeilyn managereista, joka miettii mestarisi seuraavaa ottelua. Nämä nyrkkeilijät-kangastulosteet ovat varma hitti kodissasi.

Varmoja nyrkkeilijöiden kankaalle tulosteita

Italialainen näyttelijä Sylvester Stallone oli aikoinaan aikuisfilmitähti. Hän teki läpimurtonsa valtavirtaelokuvaan ja lopulta tähteyteen kirjoittamalla nyrkkeilystä kertovan käsikirjoituksen nimeltä Rocky. Tästä käsikirjoituksesta tehtiin myöhemmin elokuva, jota hän itse tähditti ja voitti itselleen Oscarin parhaasta käsikirjoituksesta. Aluksi kirjoituskokeiluna alkaneesta elokuvasta tuli miljoonien dollarien elokuvasarja ja Stallone nousi välittömästi supertähdeksi. Photowall kunnioittaa tätä hienoa tarinaa "Rocky III", "Rocky III-Sylvester Stallone" ja "Rocky-Sylvester Stallone" hienossa valikoimassaan nyrkkeilijöiden kangaspainatuksia. Näissä upeissa kuvissa tämä hieno näyttelijä esittää tämän inspiroivan nyrkkeilijän roolia. Ripusta muutama näistä nyrkkeilijät-kangastulosteista eteiseen ja tee huoneesta toiseen kulkemisesta nyrkkeilyn ja hienon elokuvan opetusta. Voit myös halutessasi asettaa nämä nyrkkeilijöiden kankaalle painetut vedokset esille vapaa-ajanhuoneissasi, jotta voit lisätä energiaa ja henkeä tähän tilaan. Katsele suosikkinyrkkeilyottelujasi näiden nyrkkeilijöiden kankaankuvitusten ympäröimänä. Aikuisten leikkihetket eivät koskaan ole jännittävämpiä tai sähköisempiä kuin näiden kuvien ollessa huoneessa.

Nopea ja notkea

Kahden viime vuosikymmenen aikana Filippiineiltä kotoisin olevasta nuoresta miehestä, joka kantoi tonnikalaa satamassa ja nyrkkeili huvikseen puistossa viikonloppuisin, tuli yksi maailman tuotteliaimmista ja mahtavimmista nyrkkeilijöistä. Tämä mies on Manny Pacquiao, ja hänen saavutuksensa tässä lajissa ovat tehneet hänestä yhden sukupolvemme juhlituimmista ikoneista. Hän on uransa aikana saavuttanut kahdeksan maailmanmestaruusvyötä eri painoluokissa, ja hän on vielä nelikymppisenä yksi maailman tappavimmista nyrkkeilijöistä. Hänen suosionsa on tehnyt hänestä senaattorin kotimaassaan ja tehnyt hänestä yhden lajin aidoimmista lähettiläistä. Photowall antaa sinun ihailla lisää makeaa tiedettä "Boxing", "Landing a Punch" ja "Raging Bull" -nimisten nyrkkeilijöiden upeassa vapputulosteiden kokoelmassaan. Näissä kuvissa näkyy kaikki se, mitä rakastamme tässä urheilussa. Ripusta muutama näistä nyrkkeilijöiden kangastulosteista sänkysi yläosaan, nukkumahuoneeseesi, ja tunne, että suljet silmäsi mestareiden keskellä. Nämä nyrkkeilijöiden kangaspainatukset täyttävät unelmasi nyrkkeilijän kunniaa ja seikkailua täynnä olevilla uroteoilla.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1