Lumilautailijat

Lumilautailu on ehkä yksi maailman riemukkaimmista urheilulajeista. Vuosi toisensa jälkeen tuhannet harrastajat kerääntyvät suosikkihiihtokeskuksiinsa tai jopa vain kotinsa lähistölläLue lisää sijaitseville kukkuloille, ja laudoillaan he suorittavat joitain kaikkein taidokkaimpia ja vaarallisimpia akrobaattisia taidonnäytöksiä, joita on koskaan nähty. Rinteiden valkoinen puuteri näyttää herättävän seikkailun ja uhkarohkeuden tunteen kaikissa lajiin osallistuvissa. Puhumattakaan kyltymättömästä halusta katkaista niskat. Photowall antaa sinulle mahdollisuuden radikaaliin toimintaan hienon lumilautailijoiden kangastulosteiden kokoelmamme avulla. Nämä kuvat, jotka esittävät joitakin henkeäsalpaavimmista ja kuolemaa uhmaavimmista tempauksista, joita rinteissä on koskaan tehty, tuovat taatusti jännitystä ja mittaamatonta jännitystä kotiisi. Anna näiden lumilautailijoiden kangaspainatusten tutustuttaa sinut maailmaan, jossa pelko ei ole vaihtoehto ja jossa ainoa raja sille, mitä voit tehdä, on rohkeutesi. Tuntuu kuin olisit siirtynyt maailman tunnetuimpiin rinteisiin, kun ympärilläsi on näitä lumilautailijoiden kangaspainatuksia. Ripusta nämä lumilautailijat-kangastulosteet olohuoneesi seinille ja anna sähköistävä tunnelma asuinhuoneesi sisätiloihin.

Lumilautailijoiden seikkailunhaluiset kangaspainatukset

CNN Sports Center on kaapeliohjelma, joka on omistettu kattamaan kaikki maailman erilaiset urheilukilpailut, olivatpa kyseessä sitten virallisesti hyväksytyt kisat tai epäsovinnaisemmat ja innovatiivisemmat taidonnäytteet. Ohjelmassa on myös segmentti, jossa esitellään joitakin maailman tunnetuimmista lumilautailukilpailuista. Photowall vie sinut valkoisten rinteiden rintamille, kun sen hienossa lumilautailijoiden kangastulosteiden valikoimassa on "Lumilautailijan hyppy rampilta", "Lumilautailumenetelmän tartunta" ja "Lumilautailija hypyssä". Näissä vangitsevissa kuvissa maailman parhaat urheilijat tuntevat ilmat kasvoillaan, kun he suorittavat joitakin korkeimmista ja vaikeimmista akrobaattisista taidonnäytteistä laudoillaan. Jaa nopeuden ja korkeuden tunne näillä lumilautailijoiden kankaalle painetuilla vedoksilla. Sijoita nämä lumilautailijat-kangastulosteet oleskeluhuoneeseesi tai vapaa-ajanviettopaikkaasi ja tunne adrenaliinin pumppaavan suonissasi, kun kuvittelet itsesi keräävän vauhtia yhtä näistä hypyistä varten. Muutama näistä lumilautailijat-kangastulosteista olohuoneessasi saa sen näyttämään siltä kuin olisit Alppihiihtolomalla tai jossakin ylellisemmässä talvilomapaikassa Gstaadissa tai Sveitsissä. Anna näiden lumilautailijat-kangastulosteiden täyttää kotisi jännityksellä.

Peloton lumilautailijat-kangastulosteissa

Lumilautailu on melko nuori urheilulaji. Se sai alkunsa varsinaisen hiihtämisen sivuhaarana, jonka loivat seikkailunhaluiset, joille pelkkä puuterilla slalomailu ei enää saanut verta kuumenemaan. Ammattilaisurheiluna se on saanut tunnustusta vasta muutaman vuosikymmenen ajan. Mutta tuossa lyhyessä ajassa sen saavuttama suosio ja seuraajamäärät ovat jättäneet varjoonsa joitakin jo olemassa olevia virallisesti hyväksyttyjä lajeja. Photowall antaa sinulle mahdollisuuden saada esimakua toiminnasta "Snowboard Big Air Jump", "Snowboard Rider" ja "Snowboarder Jump from a Bridge" laajassa lumilautailijoiden kankaalle tulostettujen kankaiden kokoelmassaan. Nämä kuvat kuvaavat joitakin kuolemaa uhmaavia temppuja, joita lumilautailijat yrittävät. Aseta muutama näistä lumilautailijoiden kankaalle painetuista vedoksista lapsesi nukkumapaikoille ja leikkinurkkauksiin, jotta he oppisivat kunnioittamaan urheilullisuutta ja seikkailua. Muista kuitenkin huomauttaa heille, että he voivat kokeilla tällaisia ponnisteluja vasta, kun he ovat tarpeeksi vanhoja ja riittävän taitavia lajin harrastamiseen. Kutsu nuoremmat ystäväsi kylmää olutta ja sipsejä nauttimaan iltapäivällä ja katso, kun he ihastuneina katselevat särmikkäitä ja erittäin muodikkaita lumilautailijoiden kankaalle painettuja tulosteita.

Suosittu ja juhlittu

Tämä laji ei kuitenkaan ole ollut pelkkää hupia ja leikkiä, vaan siinä on ollut myös uhreja ja valitettavia onnettomuuksia. Vuosina sen suosion kasvattamisen jälkeen kourallinen urheilijoita on todella kohdannut loppunsa murtuneilla niskoilla, aivotärähdyksillä ja puhjenneilla keuhkoilla. Mutta kuten kaikissa suurissa urheilusuorituksissa, otamme hyvät ja huonot puolet mukaan. Photowall kunnioittaa näitä urheilijoita "Airborne Snowboarder", "High Air Snowboarding" ja "Powder Dreaming" -merkeillä laajassa valikoimassaan lumilautailijoiden kangaspainatuksia. Nämä kuvat kuvaavat sitä jännitystä ja riemua, jonka vauhti ja korkeus aiheuttavat, kun on päästävä lentoon tässä pyrkimyksessä. Aseta muutama näistä makuuhuoneeseesi muistuttamaan sinua siitä, että tuolla ulkona on laaja ja monipuolinen maailma, joka on täynnä jännitystä joka käänteessä. Anna läheistesi jakaa hauskuus, kun istut heidän kanssaan olohuoneissasi ja yksinkertaisesti nautit loputtoman vapauden tunteesta, jonka nämä lumilautailijat-kangastulosteet tarjoavat. Nämä lumilautailijat-kangastulosteet on valmistettu materiaaleista, jotka ovat taatusti turvallisia kotisi sisällä ja turvallisia lapsillesi.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1