Musiikkiartistit

Musiikki on viihdemuoto, joka on valloittanut sielumme siitä lähtien, kun aloimme kuulla sitä. Jopa nykyteknologia on antanut oman panoksensa ja opettanut meidät keksimään laitteita, Lue lisääjoilla voimme tallentaa musiikkikappaleita ja soittaa niitä kaikessa rauhassa. Varhaisimmista eläinten nahkoihin paukuttelusta rytmin luomiseksi ja leirinuotion äärellä lauletuista lauluista nykypäivän huippumusiikkiin, josta nautimme, ei näytä olevan loppua kekseliäisyydellemme, kun kyse on tästä aiheesta. Photowall nostaa hattua musiikille ja kaikille siihen osallistuville taiteilijoille omalla kokoelmallaan musiikkitaiteilijoiden kangaspainatuksia. Kuvat kuvaavat eri taiteilijoita, jotka ovat tuoneet meille musiikkiaan kautta aikojen. Ripusta muutama näistä musiikkitaiteilijoiden kangaspainatuksista olohuoneesi seinille ja katso, kuinka tila piristyy välittömästi ja täyttyy omituisuudesta ja väreistä. Vieraasi ja läheisesi tulevat taputtamaan sinulle siitä, että olet asettanut nämä musiikkitaiteilijoiden kangaspainatukset tähän tilaan. He tulevat keksimään yhä mielikuvituksellisempia tapoja palata olohuoneeseesi, jossa on näitä musiikkitaiteilijoiden kangaspainatuksia. Nämä kuvat ovat takuuvarma hitti kodissasi.

Henkeviä musiikkitaiteilijoiden kangaspainatuksia

Rock and roll sai alkunsa Yhdysvalloissa 40-luvun lopulla ja 50-luvun alussa. Sen juuret juontavat juurensa amerikkalaiseen mustaan musiikkiin, kuten gospeliin, bluesiin, jazziin, boogieen ja ragiin muutamia mainitakseni. Vaikka monet sen vaikutteista ovat kuultavissa aiemmissa teoksissa, itse genre sai nimensä vasta vuonna 1954. Pianot, saksofonit, sähkö- tai akustiset kitarat, bassokitarat, tamburiinit ja rummut ovat vain osa rock and rollin soittamisessa käytetyistä soittimista. Photowall tervehtii musiikkia ja sen merkkihenkilöitä musiikkitaiteilijoiden kangaspainatussarjallaan. Sen hienossa musiikkitaiteilijoiden kangaspainatuskokoelmassa on sellaisia kuvia kuin "Gimme Shelter" ja "The show must go on". Hankkimalla itsellesi kourallisen näitä musiikkitaiteilijoiden kangaspainatuksia herätät kauan kadoksissa olleen teinin kapinallisuuden, ja saattaisit ehkä ulvoa kuuta kuuta päin, kun mieli tekee. Eläydy uudelleen niihin päiviin, jolloin sinä ja tuleva vaimosi olitte rakastuneita, soittamalla levyjä, jotka soivat radiosta varhaisen romanssinne aikana, ja ympäröimällä itsesi näillä hämmästyttävillä musiikkitaiteilijoiden kankaankuvituksilla. Nämä musiikkitaiteilijoiden kangaspainatukset tuovat varmasti palon takaisin elämääsi.

Musiikkitaiteilijoiden kankaankuvapainatukset

Primääritelmä musiikin taiteilijoiden kankaankuvapainatuksissa Bändit ja muusikot ovat lisääntyneet musiikkikentällä siitä lähtien, kun... no... siitä lähtien, kun musiikkikenttä on ollut olemassa. Varhaisimmista shamaaneista ja lääkintämiehistä, jotka lauloivat lauluja kutsuakseen tai karkottaakseen henget pois, kirkkokuoroihin ja -ryhmiin, jotka lauloivat loitsuja jumalilleen, aina nykyajan kimalteleviin musiikillisiin supertähtiin ja tämän päivän särmikkäisiin, hurjan suosittuihin bändeihin, ihmiskunta on aina viihdyttänyt ja kiehtonut näitä lahjakkaita yksilöitä. Photowall kunnioittaa näitä taiteilijoita "Woodstock Stage 1970", "Rattle and Hum-Bono" ja "Craziness is Like Heaven" ainutlaatuisessa musiikkitaiteilijoiden kangaspainatuskokoelmassaan. Näissä kuvissa on joitakin supertähtiä, jotka ovat jättäneet lähtemättömän jälkensä musiikkikentälle. Ripusta muutama näistä musiikkitaiteilijoiden kangaspainatuksista vapaa-ajan asuntosi seinille samalla kun kuuntelet aitoa musiikkia stereoista, ja sinulla on ainekset täydelliseen iltapäivän musiikkitrippailuun. Nämä upeat musiikkitaiteilijoiden kangaspainatukset nostavat tämän alueen viileyttä satakertaisesti. Leikkihetket eivät koskaan ole yhtä hauskoja kuin silloin, kun ympärilläsi on näitä musiikkitaiteilijoiden kangaspainatuksia.

Edokas ja tarttuva

Kieltäytyminen hyväksymästä saneltua normia on yksi syy siihen, miksi musiikilla oli niin olennainen osa Yhdysvaltain kansalaisoikeusliikkeessä. Rokkitähtien nähtiin usein osallistuvan mielenosoituksiin ja protesteihin rotusyrjintää ja Vietnamin sotaa vastaan. Studiossa he toivat näitä voimakkaita tunteita esiin levyttämissään kappaleissa. Se oli villiä ja myrskyisää aikaa Amerikassa, ja rock and roll tuntui olevan täydellinen soundtrack siihen. Photowall kunnioittaa rock and rollin ikonisimpia hahmoja "Live a Little, Love a Little" -kappaleella, jossa esiintyy itse kuningas Elvis Presley. Myös "Light My Fire" esittelee legendaarisen rock-runoilijan ja sanoittajan Jim Morrisonin, joka kuolee yhtäkkiä ja salaperäisesti epäilyttävissä olosuhteissa menestyksensä huipulla. Nämä musiikkitaiteilijoiden kangaspainatukset osoittautuvat korvaamattomiksi koristamaan kaikenikäisten kapinallisten koteja. Musiikki ja elämäntyyli kiteytyvät kuviin, jotka näkyvät näissä upeissa musiikkitaiteilijoiden kankaankuvissa. Ei ole epäilystäkään siitä, etteikö näiden musiikkitaiteilijoiden kankaankuvitusten pitäminen kodissasi saa sydämen sykkimään ja veren virtaamaan kuumana.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1