Kuuluisat ihmiset

Kukapa ei haluaisi kuuluisien persoonallisuuksien kasvoja seinämaalauksina? Muunna seinäsi joksikin mielenkiintoiseksi ja tähtien täyttämäksi Photowallin ja näiden kuuluisien ihmistenLue lisää avulla, joita kaikki ovat ihailleet ainakin kerran elämässään. Ihmisiä, jotka hallitsivat aikoinaan radioita, televisioita, sanomalehtiä ja kaikenlaista mediaa. Lähes koko maailma ihaili heitä, kun he olivat parhaassa iässään. Kuuluisa voi olla vähättelyä siitä, miten he jättivät kenet tahansa tähtihämmästykseksi, kun he kävelivät heidän ohitseen. Anna näiden seinämaalausten tehdä työsi ja muuttaa tavalliset seinäsi kuuluisuuden seinäksi!

Tähtitaide on kirkas kuin aurinko

Aurinko on todellakin kirkas tähti - ei ehkä yhtä kirkas kuin vanha kuuluisa Siriustähti - mutta se on kiistatta kirkas, sillä se on lähempänä maapalloa. Ainoa ero auringon ja näiden ihmisten välillä on se, että nämä tähdet ovat kirkkaimpia takavuosina. Ne loistivat niin kirkkaasti, että ne voivat sokaista kenet tahansa vain esiintymällä heidän edessään ja ehkä hymyilemällä heille. Tajusitteko? Tuo kirkkaimmat tähdet seinillesi Photowallin tarjoamilla vaihtoehdoilla! Jammailetko 'Diamonds are a Girl's Best Friend' -kappaleen tahtiin? Tämä Marilyn Monroe on maalaus sopii sinulle täydellisesti! Rakastitko Michael Jacksonin kanssa vietettyä trilleri-iltaa? Ehkä Michael Jacksonin seinämaalaus olisi täydellinen! Rakastuitko John Lenonin ääneen? Tämä abstrakti taide hänestä voi olla sopiva näyttö seinillesi. Nämä taideteokset ovat yhtä monipuolisia kuin indusoidut pluripotentit kantasolut! Ne sopivat mihin tahansa taloon tai seinämotiiviin! Ne voivat loistaa yhtä kirkkaina kuin aurinko itsestään. Voit laittaa nämä olohuoneesi seinille ja antaa vieraidesi muistuttaa itseään siitä, miten kirkkaasti nämä tähdet loistivat parhaimmillaan, ja fanittaa heitä yhdessä tai ehkä kuunnella heidän kappaleitaan yhä uudelleen ja uudelleen. Se sopisi myös täydellisesti makuuhuoneeseen. Tunne nostalgiaa joka kerta, kun vilkaiset näitä kuuluisia ihmisiä. Photowallin kokoelmat eivät tietenkään rajoitu vain mainittuihin kolmeen. Haluat ehkä kokeilla myös tätä Albert Einsteinin taidetta ja tuoda esiin sisäisen fyysikon ja olla ihmeissään joka kerta, kun näet tämän taiteen valon nopeudella. Se on isku suhteellisuusteoriaan!

Leffa-aika tähtien kanssa

Audrey Hepburnin ja James Deanin valokuvat odottavat, että voit poimia ne ja asettaa ne esille seinillesi. He kuuluvat niihin ihmisiin, joita kutsumme "supertähdiksi". Melkein jokainen, jopa nykyaikana, joka ei tunne näitä persoonia. Niiden näyttäminen missä tahansa seinällämme näyttäisi aina upealta. Heidän täydelliset kasvonsa ja mittasuhteensa saivat miljoonat rakastumaan heihin, kun he näyttelivät silloin. Liikututko Bohemian Rhapsodyn äärellä? Freddie Mercury -valokuvaseinämaalaukset sopisivat sinulle mainiosti. Saatat myös rakastaa näitä kohtauksia upeasta elokuvasta "Kummisetä" ja vapauttaa sisäisen mafiasi. Näiden lisäksi on muitakin vaihtoehtoja, joista varmasti pidät. Anna seinämaalausten muuttaa huoneidesi tunnelma tylsistä upeiksi!
Tuotetiedot