Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-3- päivän kuluessa.

Koivut talvella - Canvastaulu - Toimisto

43

aihetta

Eteinen

Naulakkoalueen muuttaminen kutsuvaksi ja viihtyisäksi sisääntuloaulaksi saattaa olla jokseenkin hankalaa. Usein eteisessä tarvitaan hyviä säilytystiloja ja reilusti tilaa, mutta toisiLue lisäänaan pienimuotoinen sisustaminen saattaa tehdä tehtävänsä. Kerromme tässä pienet vinkkimme, jotka saavat aikaan suuren muutoksen – canvastauluista ja koukuista mattoihin ja tee-se-itse-vinkkeihin.

Canvastaulut tunnelman tuojina

Eteisessä tila saattaa olla rajallinen, mutta usein siellä on kuitenkin seinä, jolle voi ripustaa tauluja. Tauluilla on mahdollista muuttaa sellaisenkin huoneen ilme kokonaan, joka ei muutoin tarjoa suuria mahdollisuuksia muutokseen. Jos seinä on suuri, voit ripustaa sille pari tauluhyllyä lempitauluillesi tai luoda kokonaisen tauluseinän, jos tila suinkin sallii. Aloita arvioimalla käytössä oleva tila ja päättämällä, haluatko yhden suuren ja koko seinän peittävän canvastaulun vai monta pientä taulua. Pidä mielessäsi tauluja valitessasi, että eteinen on ensimmäinen huone, joka ottaa sinut ja vieraasi vastaan. Eteisen taulut siis määrittävät omalla tavallaan koko kodin tunnelmaa. Mieti, mistä pidät ja mitä kuvia haluat nähdä ensimmäiseksi tullessasi kotiin pitkän työpäivän jälkeen.

Canvastaulut – muutama käytännön vinkki

Noudata näitä perussääntöjä, kun valitset tauluja eteiseen: Eteinen on yleensä maalattu valkoiseksi, joten voit hyvin valita huomiota herättäviä aiheita. Lisää eteiseen väriläiskä tai canvastaulu, joka esittää henkilöä tai kaupunkinäkymää. Voit myös hyvin yhdistellä erilaisia kuvioita ja kehyksiä, mutta pidä aiheiden väriskaalaa punaisena lankana. Jos luot kokonaisen tauluseinän, varmista että siitä ei tule liian levoton. Olet ehkä juuri siivonnut, kun ripustat taulut. Tavallisesti eteisessä kuitenkin roikkuu erivärisiä takkeja ja kenkähyllyssä on kenkien sekamelska.

Pienillä keinoilla iso muutos

Päivitä ripustuskoukut ja vaihda matto. Näillä pienillä konsteilla eteisen ilme muuttuu täysin. Muista, että maton pitää olla kestävä, koska kotiin astellaan ulkokengät jalassa. Kirkkaanväriset koukut antavat eteiselle hauskaa särmää. Voit myös hankkia uudet kenkähyllyt tai kiinnittää seinään tangon, johon tulee koukkuja kenkien ripustamista varten. Lipaston valaisimen tai kattovalaisimen päivittäminen saattaa tuntua pikaratkaisulta, mutta se muuttaa ilmettä enemmän kuin uskotkaan.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-43 43:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.