Eteinen

On hankalaa tehdä tilasta, joka on yleensä vain vaatehuone ja kaappi, huomiota herättävä ja viihtyisä tila. Avainasemassa ovat yleensä hyvä säilytys ja paljon tilaa, mutta joskus voitLue lisää saada paljon aikaan myös muuttamalla hyvin vähän. Tässä on pieniä vinkkejä suuriin muutoksiin - kaikkea kankaankuvista ja koukuista mattoihin ja DIY-vinkkeihin.

Kanna kankaalle tulosteita saadaksesi aivan uudenlaisen ilmeen

. Eteisessäsi voi olla rajallisesti tilaa, mutta usein löytyy seinä, johon voit ripustaa pari tulostetta. Tulosteet ovat myös tapa muuttaa olennaisesti huonetta, jossa on muuten vain vähän mahdollisuuksia todelliseen muutokseen. Jos sinulla on suuri seinäpinta-ala, voit pystyttää kuvakiskon suosikkimotiiveillesi, ja jos eteisesi on vielä suurempi, voit valita galleriaseinän asettelun. Lähde liikkeelle käytettävissä olevasta tilasta - mille sinulla on tilaa, ja haluatko yhden ison, seinän täyttävän kangastulosteen vai useita pieniä motiiveja? Kun alat miettiä, millaisia vedoksia haluat, muista, että eteinen on ensimmäinen asia, jonka näet, kun tulet kotiin, ja ensimmäinen vaikutelma, jonka vieraasi saavat. Valitsemiesi kuvitusten pitäisi siis antaa sävy koko muulle kodillesi. Lähde kuitenkin liikkeelle siitä, mistä pidät ja millaisten kuvien haluat tervehtivän sinua pitkän työpäivän jälkeen.

Sisustaminen kangaspainatuksilla

On olemassa joitakin yleisiä vinkkejä, kun valitset vedoksia eteiseen. Eteiset maalataan yleensä valkoisiksi, joten mikään ei estä sinua valitsemasta todella huomiota herättäviä motiiveja. Se voi olla väriläiskä tai kankaanpainatus jostakin erityisestä henkilöstä tai kaupungista. Voit myös sekoittaa kuvioita ja kehyksiä, mutta kannattaa pitää yhteinen säie valitsemassasi värivalikoimassa. Jos valitset galleriaseinäasetelman, varmista, ettei se tunnu liian sekavalta. Olet ehkä juuri siivonnut, kun ripustat vedoksia, mutta yleensä siellä roikkuu erivärisiä takkeja ja kenkätelineessä on sekalaisia kenkiä.

Pieniä asioita, suuria muutoksia

Vaatekoukkujen päivittäminen ja eteisen juoksijan vaihtaminen ovat pieniä mutta yksinkertaisia tapoja saada aikaan suuri muutos. Muista, että minkä tahansa maton pitäisi olla kestävä, koska se joutuu kestämään paljon kulutusta ihmisten kengistä. Voimakkaan väristen koukkujen valitseminen voi olla vieläkin vaikuttavampaa. Voit myös asentaa uuden kenkätelineen tai jopa metalliputkista ja lihakoukuista tehdyn kenkäripustimen. Kattovalaisimien ja satunnaisvalaisimien päivittäminen voi tuntua nopealta korjaukselta, mutta sillä on suurempi merkitys kuin luuletkaan.

Kangas eteiseen suunnitelmat sinulle

Photowallilla on paljon tarjottavaa sinulle, kun kyse on seinämaalausten suunnittelusta. Voit valita itsellesi sopivan mallin upeasta mallistosta. Canvas for Hallway -seinämaalaukset ovat luovia ja innovatiivisia, jotka tekevät eteisestä helposti houkuttelevan näköisen. Kun eteinen on niin tärkeä tilallesi, on vain oikein antaa sille pieni päivitys Photowallin seinämaalausten avulla. Mallit ovat yksinkertaisesti hämmästyttäviä, ja tulet varmasti rakastamaan niitä. Sen lisäksi, että Canvas-seinämaalaukset parantavat eteisen kokonaisilmettä, niillä voidaan luoda kaunis keskipiste, joka kiinnittää kaikkien huomion.
Tuotetiedot