Moskeijat

Islam on abrahamilainen uskonto, jossa on yksi jumala. Se julistaa, että Muhammed on Jumalan lähettiläs. Maailmassa on 9,1 miljardia tämän uskonnon kannattajaa, joita kutsutaan muslimLue lisääeiksi ja jotka muodostavat väestön enemmistön 47 eri maassa. Islamin uskonnossa jumalan nimi on Allah. Sen tärkein totuuden kirja on nimeltään Koraani. Kaikkien muslimien uskonnonharjoituspaikkoja kaikkialla maailmassa kutsutaan moskeijoiksi. Photowall kunnioittaa tätä kunnioitusta herättävää palvontapaikkaa omalla moskeija-kangastulostekokoelmallaan. Nämä kuvat kuvaavat upeita moskeijoita, joissa tätä uskontoa harjoitetaan. Ripusta olohuoneeseesi muutama näistä moskeijoita kuvaavista kangaspainatuksista muistuttamaan sinua siitä uskon monimuotoisuudesta, joka leviää kaikkialla maailmassa. Opeta läheisillesi ja vieraillesi, että erilaisuutemme on oltava syy juhlaan, ei konfliktiin, näiden moskeijat-kangastulosteiden avulla. Anna näiden moskeijat-kangastulosteiden tuoda monimuotoisuutta ja suvaitsevaisuutta kotisi tiloihin. Perheesi tulee kiittämään sinua niistä opetuksista, joita nämä moskeijat-kangastulosteet ovat antaneet heille. Nämä moskeijat-kangastulosteet eivät ainoastaan opeta suvaitsevaisuutta, vaan ne näyttävät myös todella hyvältä olohuoneessasi. Anna näiden moskeijoiden kangaspainatusten olla kotisi tukipilari.

Jumala moskeijoissa -kangastulosteet

Islamilaisen moskeijan tornien yläpuolella oleva symboli on kuunsirppi. Todellinen islam saarnaa armoa sekä myötätuntoa. Sen mukaan Allah on armollinen, kaikkivoipa ja ainutlaatuinen, ja hän tavoittaa ihmiskunnan profeettojen, kirjoitusten ja luonnonmerkkien kautta. Profeetta Muhammedin opetukset, joita kutsutaan Sunnaksi, ovat täynnä kaikenlaisia kertomuksia, joita kutsutaan Hadithiksi. Photowall antaa sinulle maistiaisen todellisesta uskosta "Berberin mosaiikkimoskeija" ja "Orient Moskeija" ainutlaatuisessa moskeija-kangastulosteiden kokoelmassaan. Nämä kuvat kuvaavat kauniita palvontapaikkoja, joissa muslimit kaikkialla maailmassa juhlivat uskoaan. Ripusta muutama näistä moskeijojen kangaspainatuksista oleskeluhuoneeseesi tuomaan rauhaa ja hiljaisuutta tilaan. Istu suosikkisohvallesi lasillisen jääteetä kera ja anna näiden moskeijat-kangastulosteiden rauhoittaa aistejasi ja karkottaa päivän huolet. Voit myös halutessasi asettaa nämä upeat moskeijat-kangastulosteet esille yksityisessä työhuoneessasi tai minikirjastossasi ja kuvitella olevasi oppinut uskonnollinen oppinut, joka pohtii omastasi poikkeavan uskon perusteita.

Hartaat moskeijat-kangastulosteet

Muslimit pitävät Koraanin arabiankielisiä sanoja itse Allahin sanatarkkoina sanoina. Islamilainen oppi opettaa lopullisen palkinnon paratiisissa ja lopullisen rangaistuksen helvetissä. Islamilainen laki, jota kutsutaan shariaksi, säätelee muslimien elämän kaikkia osa-alueita pankkitoiminnasta ja ihmisten hyvinvoinnista naisten asemaan yhteiskunnassa ja ympäristöön. Islamin viideksi pilariksi kutsuttuja lakeja noudattavat tiukasti kaikki hartaat muslimit. Photowall jakaa tämän ihmeellisen uskon "Grand Mosque Center", "Abu Dhabin moskeija" ja "The Moment of Deliverance" huomattavassa moskeija-kangastulosteiden kokoelmassaan. Ripusta nämä kuvat sänkysi yläpuolelle, nukkumapaikkaasi, ja tunnet kuin sulkevasi silmäsi yhdeltä maailman juhlituimmista uskonnoista. Anna uniesi täyttyä muslimien ikonien ja symbolien kuvista, kun nämä moskeijat-kangastulosteet ovat yläpuolellasi. Nukkumisesi ei koskaan ole rentouttavampaa ja virkistävämpää kuin näiden moskeijat-kangastulosteiden ollessa makuuhuoneessasi. Voit myös halutessasi näyttää nämä moskeijat-kangastulosteet käytävilläsi tuodaksesi tilaan väriä ja dynaamisuutta. Anna huoneesta toiseen kulkemisen olla harjoitus monimuotoisuudesta näiden moskeijat-kangastulosteiden avulla.

Tärkeitä ja valaisevia

Moskeijat eivät ole vain pyhiä palvontapaikkoja, vaan niissä on myös esillä joitakin parhaita esimerkkejä ihmisen arkkitehtuurista ja luovuudesta kautta historian. Islamilainen moskeija on yksi kaikkien uskonnollisten rakennusten näkyvimmistä ja huolellisimmin rakennetuista esimerkeistä. Yksittäisenkin moskeijan rakentamiseen käytetty työmäärä ja kärsivällisyys voivat viedä vuosikymmeniä. Näiden moskeijoiden muodon ja rakenteen lisäksi huomioon otetaan myös muita tekijöitä, kuten sijainti, valon saatavuus sekä moskeijan linjojen kulttuurinen ja uskonnollinen symboliikka. Jopa rakentamisessa käytettyjen materiaalien tyyppi heijastaa sitä, missä päin maailmaa moskeija sijaitsee. Photowall tekee kunniaa näille todella ilmiömäisille islamilaisille palvontapaikoille hienossa moskeijoiden kankaankuvapainatusten valikoimassaan. Nämä ainutlaatuiset kuvat joistakin maailman parhaista moskeijoista eivät ole mitään muuta kuin visuaalisia jalokiviä, jotka voivat lisätä kunnioitusta ja loistoa asuinsijanne saleihin ja huoneisiin. Tuo esiin näiden upeiden rakenteiden upeus näiden hienojen moskeijoiden kangaspainatusten avulla.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-12 12:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.