Neitsyt Maria

Kristityt uskomukset Mariasta perustuvat puhtaasti Raamattuun. Tämän vuoksi Photowall on järjestänyt Neitsyt Marialle omistetun kategorian Neitsyt Marialle omistettujen kankaankuvapaiLue lisäänatusten muodossa. Matteuksen evankeliumin ja Luukkaan evankeliumin mukaan Maria oli nuori nainen, joka kihlautui Joosef-nimisen miehen kanssa. Luukkaan evankeliumin mukaan enkeli Gabriel tuli Marian luo kertomaan, että hän synnyttäisi pojan. Enkeli kertoi Marialle, että hänen tulisi antaa pojalleen nimi Jeesus. Tämä on peruslähtökohta, mutta kuten tulet näkemään Neitsyt Maria -kangastöissä, hänestä on tullut paljon muutakin kuin "vain" Jeesuksen äiti. Neitsyt Maria on kaikissa uskonnoissa ja kulttuureissa rakkauden, toivon ja rauhan symboli. Voit välittää nämä piirteet tiloihisi käyttämällä Neitsyt Marian kangastulosteita. Olipa kyse sitten kodin olohuoneesta tai toimiston taukotilasta, nämä motiivit tuottavat todella maksimaalisen visuaalisen painoarvon ja luovat jumalallisen ilmapiirin, joka vaikuttaa kaikkiin, jotka astuvat sinne.

Syntymä

Me kaikki tiedämme luultavasti perusasiat Jeesuksen syntymästä. Tärkein kiistakysymys on tietysti aina käsite jumalallinen sikiäminen, sillä Maria väitti, että Jumala oli hedelmöittänyt hänet Pyhän Hengen kautta. Kun tämä kiista jätetään sivuun, näet kohtauksia tästä tapahtumasta Neitsyt Marian kankaalle painetuissa vedoksissa. Vaikka historioitsijat ovatkin yhtä mieltä siitä, että Jeesus todella oli olemassa, siihen liittyvistä olosuhteista voidaan edelleen keskustella. Siitä huolimatta hänen syntymäänsä juhlitaan kaikkialla maailmassa, ja siitä saamme kiittää Neitsyt Mariaa. Voit laittaa Neitsyt Marian kankaalle tulosteita juhlistamaan tätä tai vaikka vain osoittamaan arvostusta elämämme äitejä kohtaan. Jotain sellaista kuin "Joosef ja Maria" tai "Garland with the Virgin and Child - Daniel Seghers" voi olla esimerkiksi täydellinen äitienpäivälahja. Neitsyt Maria -kangaspainatusten ainutlaatuiset mallit ja upeat väriyhdistelmät ilahduttavat todella ketä tahansa.

Mihin Neitsyt Maria -kangastulosteita voi sijoittaa

Toinen Neitsyt Marian kankaankuvapainatusten ihana puoli on se, että voit luoda hänen tarinansa uudelleen tai muuttaa sen kuvakollaasiksi valitsemissasi tiloissa. Siitä lähtien, kun Gabriel ilmoitti hänelle hänen kohtalostaan Vapahtajan äitinä kuvassa "Annunciation - Adriaen Van De Velde", voit kohdistaa Neitsyt Marian kangaspainatukset kertomaan tarinan. Toinen hieno teos on "Kruunajaiset - Diego Velazquez", jossa Maria ottaa oikean paikkansa taivaassa poikansa ja Luojan rinnalla. Neitsyt Marian kangaspainatusten erilaiset taidetyylit tuovat mukanaan myös luonnetta ja hienostuneisuutta. Tee sisätiloistasi palvontapaikka, ei vain uskonnon, vaan myös kauneuden ja asiasisällön osalta Photowallin Neitsyt Marian kankaankuvituksilla.

Vaikutus

Toisin kuin yleisesti uskotaan, Mariaa ei kunnioiteta pelkästään kristillisessä uskossa. Häntä kunnioitetaan erityisesti "Jumalan äitinä" roomalaiskatolisessa kirkossa ja "Jumalan synnyttäjänä" itäisessä ortodoksisessa kirkossa. Myös islam kunnioittaa Mariaa, koska Koraanin mukaan hän oli neitsyt synnyttäessään Jeesuksen, ja muslimit kunnioittavat Jeesusta suurena profeettana. Riippumatta siitä, mihin uskontokuntaan kuulut, tai onko sinulla edes sellaista, Neitsyt Maria -kangastulosteilla voi olla myönteinen vaikutus tilaan. Esimerkiksi kristillisessä taiteessa Maria ja Jeesus-lapsi näkyvät usein yhdessä, ja nämä maalaukset tunnetaan nimellä "Madonna ja lapsi". Neitsyt Maria -kangastuloste "Virgin Mary Painting" on loistava esimerkki tästä. Edellä mainitun kaltaisella Neitsyt Maria -kangastulosteella teet huoneestasi todella ihmeellisen. Kuvittele se kotisi eteiseen tai työpaikan sisäänkäyntiin. Voit jo nähdä perheesi, ystäviesi ja työtovereidesi eri kasvojen syttyvän tällaisen kauniin taiteen nähdessä.
Tuotetiedot
15 aihetta
Näytä:
Järjestä:
  • Näytetään 1-15 15:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.