Enkelit

Enkeli määritellään yliluonnolliseksi hengelliseksi olennoksi, joka on Jumalan palvelija, olipa hän eri uskontojen mukaan kuka tahansa. Abrahamilaisissa uskonnoissa enkelit kuvataan uLue lisääsein hyväntahtoisina taivaallisina välittäjinä Jumalan ja ihmiskunnan välillä. He toimivat myös ihmisten oppaina ja suojelijoina sekä Jumalan tahdon toteuttajina sekä taivaassa että maan päällä. Abrahamilaisissa uskonnoissa hahmotellaan enkelihierarkioita, jotka voivat vaihdella lahkojen ja uskontojen mukaan. Taiteessa enkelit kuvataan yleisesti ihmisen kaltaisina, äärimmäisen kauniina olentoina, ja usein heillä on linnun tai joutsenen kaltaiset siivet ja sädekehä päänsä yläpuolella. Photowall kunnioittaa tätä ikuista taivaallista olentoa omalla enkeli-kangaspainatussarjallaan. Nämä enkelit-kangaspainatukset kuvaavat monia muotokuvia, joita taiteilijat ovat kuvittaneet enkeleiden ilmentymiksi kautta historian. Ripusta nämä upeat enkelit-kangastulosteet olohuoneeseesi ja sytytä tila valolla ja kunnioituksella, jota harvoin voi nähdä missään muualla. Perheesi ja ystäväsi hämmästelevät näitä enkelien kangaspainatuksia kaikkialla ympärillään. Se saa alueen näyttämään itse Eedenin puutarhalta. Nämä enkelit-kangastulosteet ovat kuvia joistakin historian kuuluisimmista taideteoksista, ja niiden pitäminen seinilläsi on todellakin saavutus sinänsä.

Jumalallista enkeleissä -kangastulosteet

Juutalais-kristillisessä uskossa ja useissa muissa abrahamilaisissa uskonnoissa kuvatuissa enkeleissä on kahdenlaisia enkeleitä. On niitä, jotka palvelevat Jumalaa, ja on langenneita enkeleitä, joita kutsutaan demoneiksi ja jotka on karkotettu paratiisista Jumalan tahdon vastustamisen vuoksi. Serafit ovat enkeleiden korkein kuoro, ja he seisovat Jumalan rinnalla taivaassa. Heillä on kuusi siipeä, ja he toteuttavat Kaikkivaltiaan tahtoa sekä taivaassa että maan päällä. Photowall antaa sinulle välähdyksen asioista, jotka ovat korkeammalla kuin mitä me ymmärrämme: "Sandro Boticelli - Venuksen syntymä", "Kaksi enkeliä, Rafaello Santi" ja "Jouluaatto - Gustave Dore" kuuluvat sen upeaan enkeli-kangastulosteiden kokoelmaan. Nämä esimerkit enkeleiden kangaspainatuksista esittelevät näiden taivaallisten olentojen suurten taiteellisten mestareiden renderointeja. Ripusta muutama näistä enkeleiden kangaspainatuksista yksityiseen työhuoneeseesi tai minikirjastoosi ja kuvittele olevasi oppinut uskonnollinen teologi, joka pohtii jumalallisen mysteerejä. Aseta muutama näistä enkelien kankaalle vedoksista vapaa-ajanhuoneeseesi ja tunne, että itse taivas syleilee sinua, kun paistattelet näiden enkelien kankaalle vedosten kauneudessa. Leikkiaika ei koskaan ole hauskempaa tai mukaansatempaavampaa kuin näiden enkelien kangaspainatusten ollessa ympärilläsi.

Pyhimys enkeleissä -kangastulosteet

Kerubit ovat toinen enkeliarmeija, joka vartioi taivaan portteja liekehtivällä miekalla. Heidän tehtävänään on joskus tuoda rakkautta ihmisille täällä maan päällä. Ne on kuvattu heprealaisten liitonarkin kannessa, ja niitä on kuvattu monta kertaa uskonnollisissa näytelmissä ja maalauksissa. Kerubimilla sanotaan olevan useita kasvoja, ja ne voivat vaihtaa kasvojaan mielensä mukaan. Serafien tavoin niillä on myös siivet ja ne voivat ottaa ihmisen muodon. Photowall kohottaa ymmärrystäsi kaikesta taivaallisesta "Ikuinen rakkaus", "Kantaminen" ja "Suojelusenkeli" hämmästyttävässä enkelikangastulosteiden kokoelmassaan. Nämä esimerkit enkeleiden kangaspainatuksista esittävät näiden taivaallisten olentojen huolehtivamman ja hoivaavamman puolen. Ripusta muutama näistä enkeleiden kangaspainatuksista lastesi nukkumapaikoille ja leikkinurkkauksiin ja katso, kuinka he katselevat hiljaisessa kunnioituksessa ja arvostuksessa näitä hienoja kuvia. Anna näiden ihanien enkeleiden kangaspainatusten toimia paitsi kauniina koristeina myös alkuopastimina, jotka tutustuttavat lapsesi jumalallisen maailman kiehtovaan maailmaan.

Valittu ja kuuliainen

Arkkienkeleitä kutsutaan Jumalan sotureiksi. He käyvät taistelua aina, kun valtaistuin haastetaan tai sitä vastustavat joutuvat sen piiritykseen. He myös toteuttavat Kaikkivaltiaan vihaa täällä maan päällä, ja heidän sanotaan olevan vastuussa sellaisten tekojen toteuttamisesta kuin Egyptin esikoisten surmaaminen Exoduksen kirjassa ja Punaisen meren sulkeminen Mooseksen tarinassa. Metatron on enkeliluokka, jonka sanotaan olevan Jumalan äänen kantaja. Kaikkivaltiaan ääni on liian voimakas ihmisen kuulokykyyn nähden, ja se saisi aivomme räjähtämään, jos kuulisimme sen suoraan. Niinpä Metatronin ääni on se, joka välittää Jumalan sanat turvallisesti ihmiskorville. Demonit ovat langenneita enkeleitä, jotka ovat vastustaneet Jumalan tahtoa tai olleet niin ylimielisiä, että ovat haastaneet valtaistuimen. Heidät karkotetaan Paratiisista ja lähetetään suoraan Helvettiin tai he päätyvät Maahan olentoina, jotka kuiskaavat pahaa ihmisten sydämiin. Nappaa oma kokoelmasi näistä hämmästyttävistä enkeleistä kankaalle tänään.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1