Buddhat

Tällä hetkellä elämämme on yhä vaativampaa ja nopeatempoisempaa. Elämme monitehtäväisessä maailmassa, joka on täynnä jatkuvia ärsykkeitä ja tekemistä. Tämän vuoksi on helppo unohtaa oLue lisäälla läsnä joka hetki. Kun valitset maalauksen suuresta Buddha-kangastulostevalikoimastamme, tuot mielen tarkkaavaisuuden ikonin suosikkityö-, lepo- tai asuintiloihisi. Buddhan kuva, edustaa täydellistä valaistumista ihmisen elämässä. Tiedetään, että ihmiset, olivatpa he buddhalaisia tai viime aikoina ihmisiä kaikista kulttuureista ja alkuperistä, eksyvät usein katselemaan Buddhan kuvaa saadakseen selkeän näkemyksen sisäisestä itsestään. Tuomalla huoneeseesi yhden Buddha-maalauksistamme ja -kangastulosteistamme hyödyt näiden kuvien herättämästä rauhasta ja tyyneydestä.

Henki ja mieli

Vilkaisu Buddha-maalaukseen, jonka silmät ovat lempeästi kiinni ja huulet kaartuvat rauhalliseen hymyyn, antaa sinulle ihanaa inspiraatiota syventää omaa sisäisen rauhan harjoitustasi. Täysin läsnä oleminen jokaisessa hetkessä ja tilanteessa on paras tapa nauttia elämästä täysillä, ja Buddha-kangastuloste tuo sinut nykyhetkeen ja -paikkaan. Se muistuttaa sinua ottamaan askeleen taaksepäin, hidastamaan vauhtia ja olemaan yhteydessä itseesi. Olemme tottuneet pitämään huolta elämämme toiminnallisista puolista: teemme kovasti töitä, pelaamme kovasti, pidämme mahdollisimman hyvää huolta kehostamme, mutta unohdamme usein elämän perustavanlaatuisimman osan, joka on henkemme ja mielemme hoitaminen.

Löydä zenisi

Buddha-printti muuttaa minkä tahansa tilan henkilökohtaiseksi zen-alueeksesi, jolloin voit meditoida, pohtia ja ohjata henkesi ja energiasi rauhalliseen, rauhalliseen hetkeen. Riippumatta siitä, kuinka stressaavaa elämäsi voi olla, jopa kaikkein kaoottisimpina päivinä, yhden Buddha-maalauksemme omistaminen antaa sinulle mahdollisuuden irrottautua maailman monimutkaisuudesta, vaikka vain hetkeksi, ja antaa sinulle mahdollisuuden ottaa uudelleen yhteyttä sieluusi ja todelliseen itseesi. Buddha edustaa viisautta, positiivista energiaa, sisäistä tietoa ja rauhaa. Energia, jonka Buddha-kangaspainatus tuo huoneeseen, on varmasti hoitava ja rauhoittava, muuttaa tilasi tunnelman ja valaisee kaikkien huoneeseen tulevien tunnelmaa.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1