Perheet

Perhe on yhteiskunnan perustavin ja alkeellisin yksikkö. Yleisesti hyväksytty rakenne on äiti ja isä ja heidän alapuolellaan olevat sisarukset. Tätä mallia ei kuitenkaan voida noudattLue lisääaa kovin tiukasti, sillä eri kulttuurit eri puolilla maailmaa määrittelevät perhetyypit hyvin eri tavoin. Esimerkiksi Aasiassa, jossa yhteiskunnan keskiössä ovat hyvin vahvasti perheen välittämät arvot ja uskomukset, yhdyshaarat ovat laajemmat ja moninaisemmat. Niihin voivat nyt kuulua isovanhemmat, sedät ja tädit, serkut jne. Photowall kunnioittaa sitä, missä meillä kaikilla on juuremme, omalla perheiden kankaankuvakokoelmallaan. Nämä perheet-kangastulosteet kuvaavat eläimiä täydellisenä esimerkkinä perheen omistautumisesta ja läheisyydestä. Eläimiä on juhlittu siitä, että ne osoittavat suurta rakkautta poikasilleen ja jopa eri lajeihin kuuluville eläimille. Ripusta nämä Perheet-kangastulosteet olohuoneesi seinille ja täytä tila yhteenkuuluvuuden ja läheisyyden ilmapiirillä. Läheisesi ja vieraasi tulevat olemaan täynnä arvostusta siitä, että olet ennakoivasti asettanut nämä perheet-kangastulosteet esille tähän tilaan. Tunne veren ja ykseyden siteet, kun nämä upeat perheet-kangastulosteet ovat kaikkialla ympärilläsi. Tee talostasi todellinen koti näillä perheiden kankaankuvavedoksilla.

Perheiden kankaalle tulosteet

Perheiden kankaalle tulosteet Italian maassa sana Perhe on kasvanut tarkoittamaan muutakin kuin vereväisiä sukulaisuussuhteita ja vanhempien yksiköitä. Sisilian maakunnassa Perhe tarkoittaa rikollisjärjestöä nimeltä Mafia tai Cosa Nostra. Tätä perhettä johtaa päähenkilö, joka tunnetaan nimellä Kummisetä, ja sillä on monia haaroja ja asemia, jotka ovat sen alapuolella. Tällä perheellä on hyvin tiukat säännöt uskollisuudesta, kuuliaisuudesta ja vaikenemisesta. Tätä käyttäytymissääntöä kutsutaan nimellä Omerta, ja sen rikkominen on hengenvaarallista. Photowall antaa sinun nähdä perheen määritelmän moninaisuuden "Sand Arithmetic" -kuvalla upeassa perheiden kankaankuvavedosten kokoelmassaan. Tässä perheiden kankaankuvapainatusten esimerkissä näkyy perheenjäsenten välisen rakkauden ja yhteyden yhtälö, kun se on piirretty hiekkaan. Nämä perheet-kangaspainatukset muistuttavat meitä siitä, että jonkun tarvitseminen elämäämme ei ole merkki heikkoudesta vaan vahvuudesta. Koristele leikkihuoneesi ja lähes jokaisen muun huoneen seinät näillä eloisilla Perheet-kangastulosteilla, ja sinut palkitaan lapsesi hymyillä ja naurulla.

Hoitava perheissä -kangastulosteet

Eläimillä tiedetään olevan hyvin vahvat perhesuhteet. Niiden suojelun ja huolenpidon tunnetta ei ole opittu millään strukturoidulla alustalla, vaan se on koodattu niiden geeneihin. Näiden olentojen hoiva- ja vanhemmuusvaisto on kiehtonut eläintieteilijöitä jo ammoisista ajoista lähtien. Leijonalaumassa naaras hoitaa ryhmän metsästyksen. Linnut opettavat poikasensa jo hyvin nuorina etsimään ja keräämään siemeniä, ja voi sitä onnetonta ihmistä, joka yrittää viedä norsunpoikasen emoltaan. Photowall näyttää, miltä perheen todellinen rakkaus näyttää, kun "Echo and Ebony" kuuluu sen sydäntä lämmittävään perheiden kankaankuvavedosten kokoelmaan. Tämä esimerkki perheiden kangastulosteista näyttää, kuinka äiti välittää syvästi poikasistaan. Nämä korkealaatuisista materiaaleista valmistetut perheet-kangastulosteet eivät ole vain hauskoja katsella, vaan ne ovat myös turvallisia lapsillesi. Ja kun perheiden kangaspainatuksia on tarjolla lähes rajattomasti, talossa ei ole koskaan tylsää huonetta. Perheesi tulee viettämään monta tuntia ihmetellen ja jännittyneenä näitä värikkäitä ja eloisia perheiden kankaita. Se, että annat heidän valita oman mallinsa, on osa hauskanpitoa.

Kuninkaalliset ja yhdistyneet

Japanin valtakunnassa omistautuminen ja rakkaus perhettä kohtaan on viety eri tasolle. Kunnian, ylpeyden ja lojaalisuuden elementit ovat hyvin vahvoja, kun on kyse siitä, miten perhettä kunnioitetaan heidän ainutlaatuisessa yhteiskuntarakenteessaan. Ihmiselle opetetaan varhaislapsuudesta lähtien, ettei hän saa koskaan häpäistä perhettään tai tuoda häpeää perheelleen, ja jos hän tekisi niin, hän ansaitsisi yhtä lopullisen rangaistuksen kuin oman henkensä riistämisen. Perhearvot ja -uskomukset vaikuttavat vahvasti jopa heidän liikeyritystensä hierarkkiseen rakenteeseen. Photowall vie kunnian ja rakkauden perhettä kohtaan eri tasolle "Sukupolvet" -teoksella upeassa perheiden kangaspainatuskokoelmassaan. Tässä esimerkissä perheiden kangastulosteista on hevosperhe, joka osoittaa läheisyyttä ja huolenpitoa toisistaan. Ripusta muutama näistä Perheet-kangastulosteista oleskelualueillesi ja paistattele näiden kuvien synnyttämissä lämpimissä tunteissa. Kutsu muutama ystäväsi luoksesi drinkille ja vaihtakaa iltapäivällä tarinoita siitä, mikä näistä perheiden kangaspainatuksista on heidän suosikkinsa. Nauti vilkkaista keskusteluista, joita saatte näiden perheiden kankaankuvitusten ympäröimänä. Ole kaikkien kateus näiden perheiden kankaiden kanssa.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-17 17:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.