Pariskunnat

Erään muinaisen legendan mukaan kaikki elävät olennot halkaistiin kerran kahtia ja heitettiin maapallon neljään kolkkaan. Ja me vietämme koko olemassaolomme etsien puuttuvaa puolikkaaLue lisäämme. Ja vasta kun meidät yhdistetään, voimme sanoa olevamme todella kokonaisia ja täydellisiä. Photowall tarjoaa hienossa pariskuntien kangastulosteiden kokoelmassaan suurenmoisen tervehdyksen tälle universaalille ja hyvin romanttiselle käsitykselle kaikista luomakunnan asioista. Nämä upeat kuvat, jotka kuvaavat kaikkien olentojen parittelua pariskuntien kankaankuvissa, tuovat intiimiyden ja lämmön tunnetta minkä tahansa kaupunkilaisen asuintilaan. Ajatus toisesta puoliskosta on aina puhuttanut ihmisluonnon lämpimämpää puolta, alkaen Mooseksen kirjasta, jossa Jumala loi miehen ja naisen paitsi rinnakkaiseloa varten myös tukemaan ja täydentämään toisiaan. Tarinassa Nooan arkista suurta veneenrakentajaa kehotettiin lastamaan kaikki maa-, meri- ja ilmaeläimet pareittain, eikä koskaan antamaan niiden elää yksinäisyydessä yhtenä kokonaisuutena vaan aina pariskuntana. Nämä pariskuntien kankaalle painetut vedokset muistuttavat meitä siitä, että jonkun tarvitseminen elämäämme ei ole merkki heikkoudesta vaan vahvuudesta.

Pareina yhdessä -kangastulosteet

Suuri itävaltalainen taiteilija Gustav Klimt tunnettiin värikkäistä ja henkeäsalpaavista kuvauksistaan pariskuntien rakkaudesta toisiaan kohtaan. Photowall nostaa hattua näille upeille esityksille, sillä sen upeassa pariskuntien kankaankuvapainatuskokoelmassa on "Fulfilment-Gustav Klimt", "The Kiss, Gustav Klimt" ja "In Dreams II". Nämä ainutlaatuiset kuvat esittävät miehen ja naisen välisen suuren rakkauden tavalla, joka on sekä eteerinen että taidokas. Lämpimät hellyyden ja kiintymyksen tunteet saavat varmasti inspiraatiota näistä pariskuntien kankaankuvista. Pariisin sanotaan olevan maailman romanttisin kaupunki, valon ja rakkauden paikka, ja miljoonat rakastavaiset ovat historian saatossa kulkeneet sen mukulakivikaduilla ja jokirannoilla paistattelemassa toistensa ihailussa. Photowallin "Eiffel Romance" -kuvassa kaksi rakastavaista pitelee toisiaan sateenvarjon alla kaatosateessa, ja heidän takanaan on Eiffel-tornin siluetti. Tämä pariskunnille suunnattujen kangaspainojemme teos herättää taatusti muistoja nuoruudesta ja kaipauksesta kaikissa, jotka sitä katsovat. Aseta nämä pariskuntien kangaspainatukset olohuoneeseesi, jossa on kukkia niiden alla, ja koe uudelleen oma rakkaustarinasi.

Ikuisesti pariskuntien kankaankuvapainatuksissa

Jopa elokuva-animaatioiden maailmassa mediamoguli Walt Disney esitti The Lady and The Tramp -elokuvan, joka on hieno rakkaustarina kahdesta koirasta, jotka rakastuvat toisiinsa. Tämä kertoo meille, että jopa eläinkunnassa rakkaus ja toveruus ovat edelleen välttämättömiä olemassaolon edellytyksiä. Photowall näyttää meille tämän eläinten välisen suuren kiintymyksen "All the Boys" -elokuvassa hienossa pariskuntien kankaankuvapainatuskokoelmassaan. Kuvassa on kaksi oravaa, uros ja naaras, istumassa puun oksalla ja halailemassa toisiaan, ja kuvan kuvatekstissä lukee All the other boys are a waste of time, but you are not. Tämä kuva sopisi hyvin ripustettavaksi lapsesi nukkumis- tai leikkihuoneen seinälle, sillä se opettaa heille hyvin hienovaraisesti ja sopivalla tavalla rakkauden hienoudet. Tämä on vain yksi esimerkki upeista pariskunnille tarkoitetuista kankaankuvistamme, jotka sopisivat hyvin kotiisi. Jotkut maailman kuuluisimmista pareista on ikuistettu elokuviin, lauluihin, maalauksiin, veistoksiin ja runoihin. Jopa tavanomaisuus väistyy hellyyden tieltä, kun on kyse uusista samaa sukupuolta olevien avioliittoja koskevista laeistamme, jotka todistavat, että rakkaus voi jopa ylittää sukupuolirajat.

Meant to be

Bardi, William Shakespeare kirjoitti kerran Rakkaus ei ole rakkautta, joka muuttuu, kun se muutos löytää tai taipuu poistajan kanssa poistamaan. Tämä rivi viittaa uskollisuuteen ja täydelliseen omistautumiseen, joka on tunnusomaista pariskuntien välillä, jotka jakavat ikuisen uskollisuuden toisilleen. Hänen kuolemattomassa näytelmässään Romeo ja Julia nämä tähtien ristissä olevat rakastavaiset pääsevät jopa tragediaan ja kuolemaan asti todistaakseen intohimonsa toisiaan kohtaan. Ei siis ole ihme, että tämä kaikkein perustavin tunne on ollut liikkeellepanevana voimana lähes kaikissa maailmankaikkeutemme historian merkittävissä teoissa, niin ihmeellisissä kuin kauheissakin. Suuri kenraali Napoleon Bonaparte näytti hellän puolensa kirjoittaessaan rakkausrunoja rakastetulleen Josephinelle. Hän ei tyytynyt tähän, vaan lahjoitti tälle syntymäpäivälahjaksi tuhat suihkulähdettä. Intiassa sijaitseva Taj Mahal, joka on yksi maailman kauneimmista rakennelmista, on kunnianosoitus kuninkaan ikuisesta omistautumisesta kadotetulle kuningattarelleen. Maria ja Joosef, maailman ehkä merkittävin pariskunta, olisivat Jeesuksen Kristuksen syntymävanhemmat. Pidä siis kiirettä ja nappaa osuutesi näistä hienoista pariskuntien kangaspainatuksista jo tänään.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-41 41:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.