Yksisarviset

Yksisarviset ovat myyttinen olento, joka muistuttaa hevosta, jolla on yksi sarvi. Sarven sanotaan muistuttavan narvivalaan sarvea. Yksisarvisesta on puhuttu ja spekuloitu niinkin kauaLue lisään kuin historiasta on löydettävissä merkintöjä. Yksisarvinen näkyy Induslaakson kansan muinaisissa sineteissä. Siitä kirjoitettiin Kreikassa enemmänkin luonnossa elävänä eläimenä kuin myytti. Yksisarvisella on poikkeuksetta hevosen vartalo ja kokonaan valkoinen väri. Ota yksisarvinen haltuun itsellesi, kun ostat kankaanpainatuksen jostakin monista täältä saatavilla olevista yksisarvisista. Kaikille löytyy sopiva tyyli lapsesta aikuiseen, omituinen tai perinteisemmin maalattu. Eurooppalaisessa kansanperinteessä yksisarvinen esiintyy joskus vuohenpartaisena ja sorkkaisin sorkin, vaikka yleisesti hevosen muotoinen yksisarvinen onkin paljon tunnetumpi. Lapset ja hevosiin ihastuneet ihmiset voivat näin ollen nauttia kokoelmasta kankaalle maalattuja maalauksia, joissa aikuiset yksisarviset ja niiden poikaset juovat lähteestä tai laiduntavat pellolla.

Puhtaus ja armo

Keskiajalla ja renessanssin aikakaudella yksisarvinen symboloi puhtauden ja armon kaltaisia hyveitä. Sanottiin, että vain neitsyt voi vangita yksisarvisen. Jotkut uskoivat, että yksisarvisen sarvi voisi tehdä minkä tahansa veden juomakelpoiseksi ja myös parantaa sairauksia. Satujen taianomaisessa maailmassa kuka tahansa hyväsydäminen voi tietysti ratsastaa yksisarvisella tai ystävystyä sen kanssa. Saatavilla on kankaalle vedostettuja kuvia, joissa sarjakuvamaisesti piirretyt yksisarviset ovat piknikillä tähtien alla viltin ja hedelmälautasen - ja kakun - kanssa toisiaan kuhertelemassa. Tämä saattaa olla suosittua niiden lasten keskuudessa, jotka uskovat yksisarvisen olevan enemmänkin totta kuin myytti.

Myyttinen ja legendaarinen

Astral Unicorn -kangastuloste saattaa rauhoittaa niitä, jotka pitävät eteerisistä, symbolisista maalauksista. Eloisa violetti ja pilvinen tähtitausta korostavat majesteetillista yksisarvista, jonka harja ja häntä hulmuavat ja jonka sarvi hehkuu kuin majakka pimeässä. Yksisarvinen esiintyy sekä Englannin että Skotlannin kuningatar Elisabet II:n kuninkaallisessa vaakunassa. Muunna mikä tahansa seinä keskustelunaiheeksi yksisarvinen-kangaspainatussarjalla. Merkkiseiniin voi kuulua yksisarvinen maalaus. Niin myyttinen ja legendaarinen kuin yksisarvinen onkin, voit vapaasti antaa oman luovuutesi villiintyä.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1