Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-2- päivän kuluessa.

Astral Yksisarvinen - Canvastaulu - Lastenhuone

42

aihetta

Yksisarviset

Yksisarviset ovat mystisiä olentoja, jotka muistuttavat yksisarvista hevosta. Sarven sanotaan olevan samanalainen kuin sarvivalaan. Historian kirjojen mukaan yksisarvinen on kautta aiLue lisääkojen ollut puheenaihe ja spekuloinnin kohde. Yksisarvinen voidaan nähdä induskulttuurin merkeissä. Siitä on kirjoitettu Kreikassa eläimenä enemmän kuin myyttinä. Yksisarvisen ruumis on poikkeuksetta ollut hevosen muotoinen ja sen väri on ollut valkoinen. Vangitse itsellesi yksisarvinen canvastaulujemme laajasta valikoimasta. Sieltä löytyy sekä aikuisia että lapsia miellyttäviä tauluja, joko leikkisiä tai perinteisiä. Eurooppalaisessa kansakulttuurissa yksisarvinen esiintyy joskus vuohen parran kanssa ja sorkkien kanssa, mutta hevosenmuotoinen yksisarvinen on yleisesti paremmin tunnettu. Lapset ja hevosia rakastavat tulevat varmasti pitämään canvastaulujen kokoelmasta, joissa kuvataan yksisarvisia poikastensa kanssa juomassa vettä purosta tai juoksentelemassa niityllä.

Puhtaus ja kauneus

Keskiajalla ja renessanssin aikakaudella yksisarvista pidettiin puhtauden ja kauneuden symbolina. Sanottiin, että vain neitsyt pystyisi vangitsemaan yksisarvisen. Jotkut uskoivat, että yksisarvisen sarvi voi muuttaa veden juomakelpoiseksi ja myös parantaa sairauksia. Satujen maagisessa maailmassa kuka tahansa hyväsydäminen saa ratsastaa yksisarvisella tai ystävystyä sen kanssa. Piirretyissä canvastauluissa yksisarviset ovat retkellä taivasalla peiton, hedelmävadin ja kakun kera, toisiinsa painautuneina. Se voi olla suosittu lasten parissa, jotka uskovat yksisarvisten olevan enemmän todellisisa kuin myyttejä.

Mystinen ja legendaarinen

Astral Yksisarvinen -canvastaulu on niiden mieleen, jotka pitävät eteerisistä ja symbolisista tauluista. Sinipunainen ja tähtien pilvinen tausta valaisee majesteettista yksisarvista, sen harjasta, häntää, sarvea aivan kuin se oli majakka pimeässä. Yksisarvinen voidaan nähdä Royal Arms of Queen Elizabeth II:ssa Englannille ja Skotlannille. Tee mistä tahansa seinästä keskustelunaihe yksisarvisia esittävillä canvatauluilla. Seinillä voi olla yksi taulu yksisarvisesta. Kuten legendaarinen ja mystinen yksisarvinenkin, anna omalle luovuudellesi vapaat kädet.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–2 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.