Keijut

Keiju on kansanperinteessä näkyvä myyttinen hahmo. Se luokitellaan yliluonnolliseksi olennoksi, joka ei ole lihaa ja verta. Keijujen myytin alkuperää ei voida osoittaa tietylle maailmLue lisääan alueelle, vaan se on pikemminkin kokoelma eri kulttuureista peräisin olevia kansan taikauskoja. Photowall kunnioittaa tätä merkittävää myyttihahmoa keijut-kangastulosteiden sarjassaan. Nämä kuvat, jotka on sijoitettu strategisesti kodin sisälle, voivat luoda lumoavan ja omituisen ilmapiirin, joka voi osoittautua rauhoittavaksi tavalliselle arkipäivän ihmiselle. Nämä keijut-kangastulosteet saavat taatusti lapsesi silmät laajenemaan ihmetyksestä ja kunnioituksesta. Tarinoille ja myyteille ei ole loppua, joita voit kertoa lapsillesi, kun katselet heidän nukkumapaikkojaan tai leikkinurkkauksiaan ympäröiviä mahtavia keijujen kangaspainatuksia. Jopa perheesi aikuisemmat jäsenet eivät voi vastustaa maagista viehätystä, jonka nämä keijujen kangaspainatukset antavat asuinpaikallesi. Tarvitset vain hieman fantastista ja yliluonnollista, jotta saat kaivattua elämää ja elinvoimaa jokapäiväiseen esikaupunkielämään, ja nämä keijut-kangastulosteet tekevät varmasti tehtävänsä.

Lumoavat keijut -kangastulosteet

Oli aika, jolloin sana keiju tarkoitti vain tietynlaista maagista olentoa, jolla oli inhimilliset piirteet, kyky taikuuteen ja taipumus temppuiluun. Mutta ajan kuluessa ja niiden myytin kehittyessä ne ovat alkaneet tarkoittaa mitä tahansa maagista alkuperää olevaa olentoa, kuten peikkoja ja tonttuja. Photowall kunnioittaa tätä hämmästyttävää henkeä hienossa keijujen kangastulosteiden kokoelmassaan olevilla "Unicorns and Fairies", "Fairy Hollow" ja "Fairy Triptych". Toinen ja kolmas kuva esittävät näitä ihania metsänymfejä, jotka riehuvat ja temmeltävät omassa maagisessa valtakunnassaan. Ensimmäisenä mainitussa vedoksessa on keijujen lisäksi myös yksisarvinen, joka on toinen muinaisissa myyteissä kunnioitettu olento. Nämä keijut-kangastulosteiden kappaleet näyttäisivät erityisen hyvältä henkilökohtaisessa kirjastossasi tai yksityisessä työhuoneessasi. Ne voivat antaa sinulle kaivattua hengähdystaukoa pitkästä päivästä, jonka olet viettänyt kaunistelemalla ankean älyllisyyden tomia. Heidän yksinkertainen olemuksensa voi kuljettaa sinut maagiseen aikaan ja paikkaan, jossa ainoat rajat ovat mielikuvituksesi rajat. Kun sinulla on nämä upeat keijut-kangastulosteet ympärilläsi, voit lievittää ahdistusta ja päivittäisen esikaupunkielämän aiheuttamia ongelmia.

Magic in fairies canvas prints

James Barrien kuolemattomassa fantasiaromaanissa Peter Pan sankari Peterillä on avulias apuri naispuolinen keiju nimeltä Helinä-keiju. Hän on ehkä koko nykyajan populaarikulttuurin tunnetuin keiju, jonka kuva on esillä elokuvissa, maalauksissa, lehdissä, julisteissa ja satukirjoissa. Photowall esittelee hänen yliluonnollisia lajitovereitaan elokuvissa "Fairy Hollow 2", "Fairy Raindrops" ja "Moonlit Brethren" laajassa valikoimassaan keijujen kangastulosteita. Viimeksi mainittu kuva on erityisen ainutlaatuinen, sillä siinä keijut esiintyvät yhdessä muiden metsän olentojen, kuten pöllön, suden ja sen pentujen kanssa. Legendan mukaan keijut asetettiin tälle maapallolle suojelemaan näitä viattomia eläimiä ihmisten julmuudelta. Sisällytä tämä hieno tiedonmurunen tarinoihin, joita kerrot lapsillesi, jotta kasvatat heissä rakkautta ja kunnioitusta kaikkia eläviä olentoja kohtaan. Nämä keijut-kangastulosteet eivät ole vain kauniita koriste-esineitä kotiisi, vaan myös elämänoppien lähde näille innokkaille nuorille mielille. Monet arvot, joita me aikuiset pidämme tärkeinä, ovat peräisin tällaisten iltasatujen opetuksista.

Myytti ja lumous

Myytteissä kerrotaan usein, että metsissä ja metsäalueilla kulkijoiden tulisi aina pitää yllään loitsuja ja amuletteja, jotta he voisivat torjua taikuutta ja pahuutta, jota leikkisät keijut saattavat langettaa heidän päälleen. Muutamia esimerkkejä näistä niin sanotuista maagisista vastatoimista ovat kirkonkellot, nelilehtiset apilat, ruoka ja vaatteiden käyttäminen nurinpäin. Viimeisen varotoimenpiteen sanotaan suojaavan sinua keijujen loitsulta, joka pitää sinut kiertelemässä ympyrää metsässä ikuisesti. Photowall tuulettaa näiden lumoavien myyttien liekkejä "Dags Brun", "Fairies" ja "Fairy Flower" -teoksilla, jotka kuuluvat sen monipuoliseen keijujen kangastulosteiden kokoelmaan. Nämä kuvat kuvaavat keijujen tyypillistä ilmettä, jota olemme usein juhlineet lapsuuden saduissamme. Kuvissa on myös "Hadas", "Urlindea", "Hawap" ja "Instructors". Nämä kuvaavat keijuja, joilla on voimakkaampi ja harkitumpi persoonallisuus, he ovat metsien ja eläinten suojelijoita metallikauden pahoilta. Kutsu kylään ystäväsi, jotka rakastavat muinaisia myyttejä, ja käykää hyviä keskusteluja ja väittelyjä kymmenistä keijujen lajeista ja niiden tarkoituksesta tällä maapallolla. Nauti teetä ja eväitä naapureiden kanssa samalla kun he ihmettelevät näitä upeita ja lumoavia vedoksia. Pidä kiirettä ja nappaa kokoelmasi keijut-kangastulosteita jo tänään.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-24 24:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.