Aavemainen

Pelottavat kuvat ovat kauhuelokuvien yleinen peruspilari. Nämä elementit luovat tunnelmaa pelottavan tarinan kehittymiselle. Ne ovat visuaalisia ennakkoaavistuksia tarinassa tapahtuviLue lisäästa kauhistuttavista tapahtumista. Elokuvan alkuaikojen ensimmäisistä Frankenstein- ja Nosferatu-elokuvista aina nykypäivän tietokoneella tuotettuihin, efekteihin perustuviin blockbustereihin asti kauhuelokuvien kerronta on muuttunut hyvin vähän, ja nämä pelottavat kuvat ovat kaavan vakioelementti. Photowall kunnioittaa tätä ainutlaatuista elokuvakomponenttia pelottavien kankaankuvien valikoimallaan. Nämä ainutlaatuiset karmivuuden ja aavistuksen kuvat eivät ehkä ole yhtä piristäviä kuin kukat, puput ja auringonpaiste, mutta ne sopivat tietynlaisten ihmisten makuun. Nämä karmaisevat kangaspainatukset näyttäisivät hyvältä jonkin tällaista taidetta arvostavan perheenjäsenesi vapaa-ajanviettotilassa tai yksityisessä työhuoneessa. Jopa lapsesi, jotka pitävät sisustuksen epäsovinnaisemmasta puolesta, voisivat täysin hyväksyä nämä karmaisevat kangaspainatukset. Kaikki riippuu henkilön mieltymyksistä. Kaikki elämässä ei ole pelkkää auringonpaistetta, päivänkakkaroita ja karamellivanukasta. Kauneutta voi olla kaikissa asioissa, kuten nämä karmivat kankaankuvatulosteet todistavat.

Hämyisää karmaisevissa kankaankuvaprinteissä

Kun luodaan elokuvakäsikirjoitusta, ensimmäinen osa, joka asetetaan, on ekspositio. Tämä on vain hieno tapa sanoa, että ensin näytetään tarinan peruselementit, kuten paikka, aika, lähtötilanne ja päähenkilöt. Kauhuelokuvassa pelottava talo, kaupunki tai kylä on aina hyvä tapa aloittaa tarina. Photowall antaa sinun nauttia tästä elokuvallisesta peruselementistä: "Archway in an Enchanted Forest", "Graveyard in October" ja "Spooky Tree" kuuluvat sen laajaan kokoelmaan pelottavia kangastulosteita. Ensin mainittu kuva kuvaa kivikaaren rauniota, jossa on mukulakiviportaat, sumuisessa, pelottavan valaistussa metsässä, joka on täydellinen portaali salaisuuksien ja ihmeiden maailmaan, joka ei ole tästä maailmasta. Toisessa mainitussa pelottavien kangaspainatusten kokoelmassamme on vanha sumuinen hautausmaa hämärässä puiden kanssa, jossa on tarvittavat vinot hautakivet ja luuta kylmäävä tausta. Kolmannessa karmivien kangaspainatusten esimerkissämme näkyy kuolleen puun latva kuunvalossa, ja sen päällä istuu parvi mustia korppeja, mikä on sopiva alku tarinalle, joka kertoo karmivista ja oudoista tempauksista.

Kammottavaa hämärissä kangaspainatuksissa

Elokuva-alalla on ranskalainen termi mis en scene. Tämä sana määrittelee tarinankertojan asettamat ensisijaiset elementit, jotka alkavat kertoa tarinaa ennen kuin sanaakaan on lausuttu tai tapahtumaa on tapahtunut. Nämä karmaisevat kankaanpainatukset ovat täydellinen esimerkki kauhuelokuvien mis en scene -ilmaisusta. Photowall päästää mielikuvituksesi valloilleen "The Promise", "Nightbreed" ja "Remote" -elokuvien kanssa ainutlaatuisessa kokoelmassaan pelottavia kangastulosteita. Ensimmäisessä kuvassa on suohon upotettu miekka, jonka vieressä on kaatunut hautakivi, taustalla on pelottavan näköinen linna, jota valaisee täysikuu, klassinen avaus johonkin keskiaikaiseen tyyliin tehtyyn kauhuelokuvaan. Seuraavassa kuvassa on räkäisen harmaa metsäsusi, jonka hampaat ovat paljaat ja silmät keltaiset, ja jota kehystää pimeä yö, jossa kuu valaisee sen pelottavia kasvoja. Kolmannessa kuvassa puun juuret ottavat miehen muodon, jolla on kaukosäädin kädessään ja joka katselee ilmeisesti yliluonnollista televisiota. Tämä on täydellinen johdanto niille scifi-kauhun mestariteoksille.

Karmivaa ja pelottavaa

Kirjailija Stephen Kingin kauhun mestariteosromaanissa IT pikkulapsia terrorisoiva päähirviö on Pennywise-niminen klovni, joka asuu viemärissä ja houkuttelee lapsia pesäänsä. Photowall viittaa tämäntyyppiseen kauhuun "Yllätyspelle" ja "Time is Up" -nimisillä pelottavilla pelottavilla kangaspainatuksillaan. Ensimmäinen vedos muistuttaa paljon dementoitunutta Pennywisea, joka kutsuu pieniä lapsia liimattu hymy kasvoillaan ja ilkeät ajatukset päässään. Toisessa vedoksessa on itse kuoleman enkeli. Se kuvaa luurankoa siipineen ja huppuineen sekä sen edellytyksenä olevaa teroitettua viikatetta, joka on todella veren hyytävä näky. Nämä karmivat kangaspainatukset eivät ole tavalliselle kodin koristeiden keräilijälle, mutta ne tuovat outoa ja aavemaista tunnelmaa niille, joiden maku on tämäntyyppisten kuvien puolella. Katso suosikkikauhuklassikkojasi koko perheesi kanssa, kun ympäröit itsesi näillä karmaisevilla kangaspainatuksilla. Anna popcornin ja huudon lentää, kun jännittävät ja kivettyvät tapahtumat saavat teidät liikkeelle. Nämä karmaisevat kangaspainatukset sopivat erinomaisesti tällaisiin epätavallisen hauskoihin iltoihin.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-8 8:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.